Uberalles_gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι να φτιάξω σε PHP ένα query builder, όπου θα μπορούν χρήστες να το χρησιμοποιήσουν. Κάποιο link που θα βοηθούσε γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.
alexandr0s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αν αυτό που θες είναι ένας τρόπος να παράγεις report όπως πχ το Crystal Reports δεν νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο, τουλάχιστον δωρεάν. Από δωρεάν στο παρελθόν το μόνο αξιόλογο που είχα βρει είναι το Jasper Reports (που ήθελε Java όμως). Αν έχεις όρεξη και γνώσεις (PHP+Javascript/jQuery) ίσως να αξίζει να φτιάξεις κάτι από την αρχή.
Uberalles_gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου για να το ξεκινήσω από την αρχή. Αυτό που θέλω είναι κάτι παρόμοιο, όπου θα κάνω τις συνδέσεις μου στους πίνακες και να δημιουργείται το sql query
Uberalles_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Κανείς παίδες;; Δεν χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς κάτι παρόμοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.