Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση κάρτας γραφικών με το λιγότερο δυνατο κόστος

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ομως οπως τα λέω είναι ο 430 είναι μονοπύρινος conroe.

Ελπίζω να κατάλαβες πως το bold και το άκυρο δεν ήταν στη φράση "1 πύρηνος conroe", έτσι; :wacko:

Για μένα ο μακροβιότερος ήταν ένας ΡΙΙΙ που έζησε 8 χρόνια, μέχρι που κάποιος κατάφερε να κάψει τη μητρική όταν του τον έδωσα για ταρατσοπισι, αλλιώς θα τον είχα ακόμα. Καθένας με το πόνο του.

Δημοσ.

Όλα πολύ χρήσιμα που αναφέρθηκαν περί επεξεργαστικής ισχύος του 430, καθώς και όσα αναφέρθηκαν περί software/codec (κατά πόσο διευκολύνουν ή όχι την αναπαραγωγή HD).

Προσωπικά, συμπεραίνω ότι, έστω και οριακά, ο 430 συνοδεία ικανής κάρτας θα τα καταφέρει, σωστά?

Δημοσ.
Δημοσ.

Καλή η 4670 με 37 ευρώ αλλά μόνο στο stockhouse στην Αθήνα. Μονο 720km μας χωρίζουν :blink:

Δεν εχεις κανέναν να στείλεις???

Και μετά ΕΛΤΑ.

Βασικά απο τα link που στειλα μόνο την 8800 και την 9600 θα παιρνα.

Δημοσ.
Προσωπικά, συμπεραίνω ότι, έστω και οριακά, ο 430 συνοδεία ικανής κάρτας θα τα καταφέρει, σωστά?

Μιας και είναι καλύτερος από τον Ρ4 του φίλου μου, είναι 99,9% σίγουρο πως θα παίζει ΟΚ. :)

Είναι ενδιαφέρουσα σύνθεση από άποψης κατανάλωσης και μπορείς να τη φτιάξεις και παντελώς αθόρυβη για HTPC κτλ.

Για το στοκ χάουζ, θα πρέπει να πας επί τόπου (και δεν είναι πάντα 100% πως τα κομμάτια είναι διαθέσιμα, καλό είναι να πάρεις ένα τηλ λίγο πριν πας). Για να πάει άλλος και να κάνει αποστολή δε νομίζω να συμφέρει διότι ο συνολικός κόπος, αν το καλοσκεφτείς, θα φτάσει το κόστος της καινούργιας.

Δημοσ.

Δεν εχεις κανέναν να στείλεις???

Και μετά ΕΛΤΑ.

Βασικά απο τα link που στειλα μόνο την 8800 και την 9600 θα παιρνα.

Έχω να στείλω, αλλά τον έχω στείλει κιάλλες φορές στο πλαίσιο με τις "δήθεν προσφορές" και πάντα δεν έβρισκε τίποτα. Να ρισκάρω να τον στείλω πάλι και να μην το βρει, θα με βρίζει μετα! Θα δω στο ebay μπας και χτηπήσω καμία απο εκει, αλλιώς θα τον στείλω :rolleyes:

Η 9600 είναι καλύτερη απο την 8800? Και οι αυτές οι δύο είναι καλύτερες απο την HD 4550?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...