vendettalove Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γνωρίζει κανένας τον τρόπο και κανένα πρόγραμμα για δημιουργία FTP ??
jim_p Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ftp server εννοεις? Filezilla pro, αλλα δεν ειναι τζαμπα.
parsifal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Από μια αναζήτηση στο Google για "Filezilla Pro", δε μπορώ να εντοπίσω εμπορικό πρόγραμμα με τέτοιο όνομα. Ο FileZilla FTP Server πάντως είναι δωρεάν και είναι αρκετά καλή λύση για Windows.
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ο filezilla είναι free και δεν έχει pro έκδοση. Δεν ξέρω που τον βρήκες jim. ΕΔΩ είναι μια λίστα με FTP Servers.
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τον filezilla server εννοουσα Μια φορα κι ενα καιρο που εψαχνα για ftp server προκειμενου να μεταφερει ενας φιλος μου τα δεδομενα του απο το μαγαζι στο σπιτι. ο filezilla server δεν ηταν τζαμπα γιαυτο παρατησαμε το εγχειρημα.
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιούσα το filezilla αλλά μετά από λίγο καιρό μου έκανε κάτι περίεργα πράγματα π.χ πατούσα να κατεβάσω κάτι και έλεγε ότι δεν υπάρχει ......Δες και το dropbox
parsifal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τον filezilla server εννοουσα Μια φορα κι ενα καιρο που εψαχνα για ftp server προκειμενου να μεταφερει ενας φιλος μου τα δεδομενα του απο το μαγαζι στο σπιτι. ο filezilla server δεν ηταν τζαμπα γιαυτο παρατησαμε το εγχειρημα. Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στο Sourceforge υπάρχουν builds για τον Filezilla Server ανεβασμένα Γενάρη 2003. Μιλάς για ακόμη πιο παλιά;
orotoi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 @vendeta πήγαινε για filezilla ftp server Που σου λεν και τα παιδιά.. @jim Δεν νομίζω να υπήρχε ποτέ τέτοια έκδοση (επι πληρωμή) του filezilla. Ισως το μπερδεύεις με κάποιο άλλο.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πριν 2 χρόνια προσπάθησα να σηκώσω έναν ftp server από το σπίτι και ταλαιπωρήθηκα πολύ. Σαν πρόγραμμα είχα επιλέξει το GuildFTPd και ήταν απλό στο στήσιμο του και με αρκετές δυνατότητες. Αυτό που με ζόρισε ήταν η πρόσβαση του server από έξω. Είχα κάνει port forward την πόρτα 21 στο router και είχα κάνει account και service στο dyndns.org για να έχω σταθερό όνομα στον server. Δεν υπήρχε όμως πρόσβαση του server από έξω. Τελικά έφταιγε ο OTE γιατί είχε ενεργοποιημένη προστασία στην σύνδεση από default και έπρεπε να το απενεργοποιήσω μόνος μου. Αν βέβαια αυτό που θέλεις είναι μόνο πρόσβαση τοπικά τότε είναι πολύ εύκολο.
vendettalove Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο τοπικά εννοείς;; Αυτό που χρειάζομαι είναι να μπορώ να μοιραστώ μεγάλα αρχεία με κάποιον άλλο μέσω internet εφόσον είναι μακρυά. Μπορώ να το κάνω αλλιώς; msn ή email δεν βολεύουν αφού υπάρχουν περιορισμοί, σωστά;
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τοπικά είναι μέσα στο εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού σου, δηλαδή από pc σε pc. Για να στείλεις μεγάλα αρχεία η καλύτερη λύση είναι να τα ανεβάσεις σε έναν file server. Το megaupload και το Mediafire σου προσφέρουν δωρεάν εγγραφή και καλή ταχύτητα σε δωρεάν χρήστες. Το rapidshare είναι σπαστικό όταν πάει κάποιος να κατεβάσει σαν free user.
jakegate7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να δοκιμάσεις και με torrent , δε είναι ιδιαίτερα δύσκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.