katsass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρά! Θέλω να τρέξω ένα c++ πρόγραμμα, με ορίσματα, μέσα από τη PHP. Με ποιά εντολή μπορώ να το κάνω? (Το C++ πρόγραμμα δεν εμφανίζει κάτι,,,απλά κάνει κάποιες πράξεις και γράφει τα αποτελέσματα σε αρχείο) Χρησιμοποιώ τις παρακάτω,,,αλλα το c++ πρόγραμμα δε "τρέχει". > exec ('./executable argument1 argument2 argument3'); > exec ('./executable argument1 argument2 argument3' $result); echo $result; Ευχαριστώ!
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως πρέπει να δώσεις >echo exec(...) για να δεις το αποτέλεσμα της exec. Permissions έχεις τσεκάρει; Μπορεί να εκτελέσει το πρόγραμμά σου ο "www user"; Επίσης, έχεις δει την system() μήπως σε βολεύει καλύτερα;
katsass Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως πρέπει να δώσεις >echo exec(...) για να δεις το αποτέλεσμα της exec. Αυτό ήταν!Ήθελε echo. Σ' ευχαριστώ!
katsass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Επανέρχομαι λίγο στο θέμα... Το C++ πρόγραμμα το τρέχω κανονικά όπως μου έδειξες παραπάνω. Όμως αν τη τιμή ενός argument την περάσω σε μια μεταβλητή, μετά δε ξέρω πως να καλέσω την exec > echo exec ('./executable argument1 argument2' $variable); Χρησιμοποιώ το παραπάνω αλλά δε τρέχει. Υποθέτω είναι κάτι με τα αυτάκια (" "). Αν γνωρίζει κάποιος,,,thanks!
gtroza Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 παράδειγμα το espeak ειναι ένα πρόγραμμα φωνής(στο Linux) που τρέχει απο τερματικό ως=> espeak "pes kati nakouso" τρέχει στο pc μου απο αρχείο php ><?php $gt="pes_kati_nakouso"; echo exec("/usr/bin/espeak $gt"); //echo exec("/usr/bin/espeak " . $gt);//ki etsi trexei $u='ls.txt';//arxeio pou tha eggrafei h exodos ths ls echo exec("ls>>$u" ); ?> άρα πρέπει να γράψεις όλη τη διαδρομή του αρχείου μάλλον .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.