JAGAMOBILE Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.jagamobile.com
gascoin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πριν από 10 μέρες αγόρασα το κινητό. Προσπέρασα την "ατυχή" μετάφραση του μενού στα Ελληνικά και την έλλειψη δόνησης (αυτές ήταν οι 2 πρώτες διαφορές από άλλα κινητά που βρήκα) γιατί σκέφτηκα ότι δεν πειράζει. Άλλωστε το κινητό το ήθελα για δευτερο-τρίτο. Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά ενοχλητικό (και δεν αναγράφεται πουθενά στο site της εταιρίας) είναι η ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μπαταρία που έχει. Μόνο 650mAh, που σημαίνει ότι το κινητό δεν κρατάει πάνω από μία μία μέρα μιας και χρησιμοποιώ και τις 2 sim. Σε ερώτηση μου στην εταιρία μου είπαν ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία. Κρίμα. Σίγουρα πάντως δεν θα το συνιστήσω σε γνωστό μου.
tarantules Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Λέω να φτοιάξω κι εγώ ένα nick με όνομα Jafraga και να λέω οτι αντιπρωσωπεύω την τάδε εταιρία... Εαν θέλει ο εν λόγω κύριος-αντιπρόσωπος της εταιρίας να γίνετε πιστευτός στο forum παρακαλείται να υπογράφει επωνύμως με ονοματεπώνυμο και όχι με ένα απλό nickname που καλύπτει την ανωνυμία του. Όλες οι σοβαρές εταιρίες όταν στέλνουν απαντητικές επιστολές ή μηνύμα στα mail αναφέρουν το όνομα και την ιδιότητά τους στο τέλος της επιστολής...
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Πριν από 10 μέρες αγόρασα το κινητό. Προσπέρασα την "ατυχή" μετάφραση του μενού στα Ελληνικά και την έλλειψη δόνησης (αυτές ήταν οι 2 πρώτες διαφορές από άλλα κινητά που βρήκα) γιατί σκέφτηκα ότι δεν πειράζει. Άλλωστε το κινητό το ήθελα για δευτερο-τρίτο. Αυτό όμως που είναι εξαιρετικά ενοχλητικό (και δεν αναγράφεται πουθενά στο site της εταιρίας) είναι η ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ μπαταρία που έχει. Μόνο 650mAh, που σημαίνει ότι το κινητό δεν κρατάει πάνω από μία μία μέρα μιας και χρησιμοποιώ και τις 2 sim. Σε ερώτηση μου στην εταιρία μου είπαν ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία. Κρίμα. Σίγουρα πάντως δεν θα το συνιστήσω σε γνωστό μου. Κι ομως εδω http://www.jagamobile.com/2-sim/v-28-l/ βλέπω πως λεει την χωρητικοτητα της μπαταριας. Δεν κανω τον δικηγορο του διαβολου, I'm just saying EDIT: ΑΚΥΡΟ ακυρο ακυρο, το λινκ που εδωσα δεν ειναι αυτο της συσκευης που περιγραφεται. Στο σωστο λινκ οντως δεν αναγραφεται, ενω θα επρεπε. Mea culpa.
Vakis07 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού..Το αγόρασα πριν 5 μήνες και καθότι δεν με βόλευε ιδιαίτερα σαν κινητό το είχα για ένα δυο μήνες σε ακινησία όταν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσει η μητέρα μου το έβαλα στην πρίζα να το φορτίσω και εκτός του ότι δεν φόρτιζε διαπίστωσα ότι η μπαταρία του είχε φουσκώσει και λίγο .. για ευνόητους λόγους φοβήθηκα να το ξαναβάλω στη πρίζα γενικότερα.. Απόδειξη αγοράς και εγγύηση έχω ακόμη σε ισχύ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να χρεωθώ τα μεταφορικά για μια τέτοια συσκευή..Σίγουρα πάντως δεν θα το πρότεινα σε κανέναν γνωστό μου και θα προτιμώ πιο επώνυμα κινητά από εδώ και εμπρός για λόγους ασφαλείας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα