JAGAMOBILE Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ JAGA Αυτή την εβδομάδα η JAGA κυκλοφορεί στην αγορά ένα νέο οικονομικό δίκαρτο κινητό τηλέφωνο, Μοντέλο V28, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και τιμή € 35,00. Διαθέτει υποδοχή για 2 κάρτες SIM έτοιμες να απαντήσουν ή να καλέσουν και οι δύο. Επίσης διαθέτει υποδοχή για κάρτα Micro SD έως 4 GB και κάμερα VGA. Με απλά λόγια, είναι ένα οικονομικό κινητό τηλέφωνο που διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και εγγύηση για 2 χρόνια. NEWS FROM JAGA This week JAGA is launching a new low budget Dual SIM Mobile phone, Model V28, of high quality and price of only € 35.00. It can use 2 SIM cards Dual Stand By, ready to answer or make a call whenever you wish. The device also can use a Micro SD card up to 4 GB and has a VGA camera. In simple words, it is a low budget mobile phone that has all the necessary functions and warranty of 2 years. Οθόνη: 1.8’’ LCD – 262.000 χρώματα, Touch Screen SIM : 2 κάρτες Stand By ΒΑΝD: 2 BAND – 900 / 1800 MHz FM Radio: Ανοιχτή ακρόαση -3D Ήχος – Αναπαραγωγή Κάρτα Μνήμης: Micro SD Camera: High quality Mobile Internet: WAP – GPRS MMS: Ναι RingTone: Ναι GPRS: Ναι Link
kostastnt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Σωθήκαμε τώρα... Το τηλέφωνο μπορεί να είναι μια χαρά, αλλά αν το Service σας συνεχίζει να είναι τόσο ελεινό και αργό, δύσκολο να ξαναπουλήσετε κινητό...
JAGAMOBILE Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Σωθήκαμε τώρα... Το τηλέφωνο μπορεί να είναι μια χαρά, αλλά αν το Service σας συνεχίζει να είναι τόσο ελεινό και αργό, δύσκολο να ξαναπουλήσετε κινητό... Με ενδιαφέρει η αποψή σας, γιάυτο σας παρακαλώ να μου απαντήσετε στο παρακάτω. έχετε στείλει στην κεντρική αντιπροσωπεία την κινητή συσκευή σας και παρόλα αυτά δεν εξυπηρετηθήκατε άμεσα ή απευθυνθήκατε σε κάποιο σήμείο πώλησης. ? Το τμήμα του service της αντιπροσωπείας εξυπηρετεί σε 1 εβδομάδα. Τα εξωτερικά τμήματα των κινητών τηλεφώνων δεν καλύπτονται από εγγύηση. Υπάρχει σχετικό κοστολόγιο για το κάθε μοντέλο JAGA. Πχ: Σπασμένη οθόνη , κομμένα καλώδια, ανταλλακτικά χαλασμένα δεν καλύπτονται από εγγύηση. Ο χρόνος επίσκευης είναι μια εβδομάδα. Αν έχετε απευθυνθεί σε άλλο σημείο πώλησης εμείς έχουμε δεσμευτεί να γίνεται παράδοση σε 4 ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης της σύσκεψης εξαρτάται από το σημείο πώλησης. Παρακαλώ πολύ αναφέρατε την περίπτωσή σας πιο αναλυτικά . Τι μοντέλο JAGA έχετε, τι πρόβλημα αντιμετωπίσατε, αν επιδιορθώθηκε η συσκευή σας και πόσο χρόνο χρειάστηκε. Αναφέρετε χαρακτηρισμούς όπως: "ελεεινό και αργό" χώρίς να μας πείτε λεπτομέρειες επί τούτου. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση στα κινητά τηλέφωνα JAGA.
kostastnt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Έχω ένα Jaga v30A και μετά από κανά χρόνο λειτουργίας ο συνομιλητής άκουγε ένα φύσημα όταν μίλαγα... Επειδή μου το ανέφεραν αρκετοί όταν μίλαγα μαζί τους, το κινητό το πήγα για service στην Micro-tech στην Θεσσαλονίκη που είναι το επίσημο Service... Μαζί πήγα και την δεύτερη μπαταρία του κινητού, η οποία είχε πολύ καιρό που δεν δούλευε... Στην αρχή μου έλεγαν ότι η συσκευή είναι εκτός εγγύησης, μετά από 1 χρόνο και 1 μήνα... Τους ανέφερα τα σχετικά με νόμους (εγγύηση 2 χρόνια κτλ) και τελικά μίλησαν με τα κεντρικά της jaga στην Αθήνα και "χαριστικά" το παρέλαβαν το κινητό, το οποιό θα πήγαινε Αθήνα για service... Αυτά έγιναν 25 Οκτώβρη... Σήμερα 29 Νοέμβρη μίλησα με τα κεντρικά στην Αθήνα και μου είπαν ότι τα κινητά τα παραλαμβάνουν σε ποσότητες(!) και τους είναι αδύνατο να δώσουν λεπτομέρειες για το κάθε ένα... Αν ήταν φασόλια τα κινητά θα ήταν μια σοβαρή δικαιολογία, επειδή τα φασόλια είναι ίδια μεταξύ τους... Όταν όμως μιλάμε για κινητά που έχουν ΙΜΕΙ πως είναι αδύνατο να τα εντοπίσεις?? Και επίσης γιατί χρειάζεται παραπάνω από ένα μήνα να ελέγξεις μια μπαταρία και να αλλάξεις ένα μικρόφωνο??? Απλά απαράδεκτο Service και η πολιτική της εταιρείας θυμίζει μπακαλόμαγαζο του 80... ΥΓ. Αυτά είναι όπως τα έγραψα σε άλλο forum που ασχολείται αποκλειστικά με κινητά... Επίσης η υπάλληλος στα κεντρικά στο σέρβις είναι αγενέστατη...
JAGAMOBILE Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ένα Jaga v30A και μετά από κανά χρόνο λειτουργίας ο συνομιλητής άκουγε ένα φύσημα όταν μίλαγα... Επειδή μου το ανέφεραν αρκετοί όταν μίλαγα μαζί τους, το κινητό το πήγα για service στην Micro-tech στην Θεσσαλονίκη που είναι το επίσημο Service... Μαζί πήγα και την δεύτερη μπαταρία του κινητού, η οποία είχε πολύ καιρό που δεν δούλευε... Στην αρχή μου έλεγαν ότι η συσκευή είναι εκτός εγγύησης, μετά από 1 χρόνο και 1 μήνα... Τους ανέφερα τα σχετικά με νόμους (εγγύηση 2 χρόνια κτλ) και τελικά μίλησαν με τα κεντρικά της jaga στην Αθήνα και "χαριστικά" το παρέλαβαν το κινητό, το οποιό θα πήγαινε Αθήνα για service... Αυτά έγιναν 25 Οκτώβρη... Σήμερα 29 Νοέμβρη μίλησα με τα κεντρικά στην Αθήνα και μου είπαν ότι τα κινητά τα παραλαμβάνουν σε ποσότητες(!) και τους είναι αδύνατο να δώσουν λεπτομέρειες για το κάθε ένα... Αν ήταν φασόλια τα κινητά θα ήταν μια σοβαρή δικαιολογία, επειδή τα φασόλια είναι ίδια μεταξύ τους... Όταν όμως μιλάμε για κινητά που έχουν ΙΜΕΙ πως είναι αδύνατο να τα εντοπίσεις?? Και επίσης γιατί χρειάζεται παραπάνω από ένα μήνα να ελέγξεις μια μπαταρία και να αλλάξεις ένα μικρόφωνο??? Απλά απαράδεκτο Service και η πολιτική της εταιρείας θυμίζει μπακαλόμαγαζο του 80... ΥΓ. Αυτά είναι όπως τα έγραψα σε άλλο forum που ασχολείται αποκλειστικά με κινητά... Επίσης η υπάλληλος στα κεντρικά στο σέρβις είναι αγενέστατη... Κυριε, συνεχίζετε τους χαρακτηρισμούς σας άτοπα και μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που η υπάλληλος του service σας φάνηκε "αγενέστατη". Το σημέιο πώλησης στο οποίο απευθυνθήκατε καθυστέρησε να σας εξυπηρετήσει. Θα μπορούσατε να απευθυνθήτε στα κεντρικά για να εξυπηρετηθείτε μεσα σε μία εβδομάδα και να μπορείτε να μας τηλεφωνείτε και να σας ενημερώνουμε την πρόοδο της επισκευής της συσκευής σας. Υπάρχουν καλήτερες λύσεις για την εξυπηρέτησή σας και όχι να απευθήνεστε στα διάφορα forum και να δυσφημείτε την εταιρία μας χωρίς να γνωρίζετε ούτε έναν απο τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας. Μπορείτε να μας καλέσετε στην εταιρία . Ακόμη και τώρα είμαστε στην διάθεσή σας. Σας ευχαριστούμε για την προτήμησή σας Jaga Mobile
kostastnt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κύριε από την Jaga mobile στα κεντρικά κάλεσα... Στα κεντρικά μου είπε η κυρία ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα τηλέφωνα γιατί έρχονται σε ποσότητες... Και όταν ρώτησα να τα βρει μέσω ΙΜΕΙ μου είπε ότι είναι αδύνατο... Το σημείο πώλησης, αν εννοείται την microtech στη Θεσσαλονίκη μια χαρά είναι... Μου έδωσαν το τηλ από τα κεντρικά και μου ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι δεν είναι στην ευχέρεια τους να μου πουν πότε θα είναι έτοιμο το κινητό.. Η εταιρεία σας φαίνεται μια χαρά, απλά το after sales θέλει σίγουρα βελτίωση... Οι χαρακτηρισμοί μου οφείλονται στο ότι έχω μείνει ακριβώς 36 μέρες χωρίς κινητό...
kostastnt Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και σήμερα ήρθε το μηνυματάκι να παραλάβω το κινητό επιτέλους...
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Το ότι υπάρχει μέλος του inosmnia.gr με nickname: JAGAMOBILE δεν σημαίνει πως είναι 100% κάποιο άτομο που αντιπροσωπεύει την εταιρεία αυτή στο Insomnia.gr . Δεν υπάρχει κάτι που να το πιστοποιεί δηλαδή. Αυτό σαν υποσημείωση για να μην ξεχνιόμαστε.
kostastnt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα... Απλά πολύ τυχαίο την ημέρα που έλεγα το πρόβλημα μου, την επόμενη να είναι έτοιμο το κινητό...
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τυχαίο;! Δε νομίζω... Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να υπήρχε ένα section του φόρουμ όπου θα είχαν βήμα τα καταστήματα/αντιπροσωπείες κλπ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
JAGAMOBILE Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Το ότι υπάρχει μέλος του inosmnia.gr με nickname: JAGAMOBILE δεν σημαίνει πως είναι 100% κάποιο άτομο που αντιπροσωπεύει την εταιρεία αυτή στο Insomnia.gr . Δεν υπάρχει κάτι που να το πιστοποιεί δηλαδή. Αυτό σαν υποσημείωση για να μην ξεχνιόμαστε. Ο χρήστης JAGAMOBILE ειναι εκπρόσωπος της εταιρίας JAGA και θα ενημερώνει για ότι νέο κυκλοφορέι απο τα JAGA και θα συζητάει τα προβλήματα και τις εντυπώσεις των πελατών. Σας ευχαριστούμε για την επιφύλαξη . Αυτό δηλώνει την σοβατότητα του forum αυτου. Με εκτίμηση Jaga Mobile.
kostastnt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά το πρώτο κινητό κυκλοφορεί? Πέρασα από 2-3 μαγαζιά και δεν το πέτυχα... Που μπορούμε να το πάρουμε στα 35€?
JAGAMOBILE Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά το πρώτο κινητό κυκλοφορεί? Πέρασα από 2-3 μαγαζιά και δεν το πέτυχα... Που μπορούμε να το πάρουμε στα 35€? Το μοντέλο JAGA V28 θα κυκλοφορίσει απο την Δευτέρα 6/12 . Jaga Mobile
kostandinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα,ηθελα να ρωτησω,αν υπαρχει καποιο μοντελο που ναχει GPS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα