LuNaTiC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 1280 ευρώ ... Αξίζει ? Μου αρέσει η μεγάλη του οθόνη και η ανάλυση της... Μήπως είναι overkill ?
ocSe7en Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 4.6 κιλά δε το λες εύκολα φορητό! Όχι βέβαια ότι είναι ποιο βαρύ από άλλα της κατηγορίας του, αλλά σε αυτές της ίντσες είναι βαριά τα άτιμα! Σαν προσφορά δεν είναι κακή αλλά ούτε και "ευκαιρία".
Pooky(1) Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Φίλε Lunatic 1300 ευρώ για Acer είναι κάτι που προσωπικά δεν θα έκανα να με πλήρωνες. Σκέψου ότι έχουν 1 χρόνο εγγύησης και θα πρέπει να πληρώσεις άλλα 120 τουλάχιστον για την επέκταση σε 3 έτη. Τάρα να μου πεις είναι νόμος τα 2 χρόνια, κουραφέξαλα. Σκέφτεσαι να δώσεις 1300 ευρώ και στους 13 μήνες να ψάχνεσαι; Ούτε το σπάσιμο των νεύρων αξίζει ούτε τίποτε. Μακριά από μένα.
panos9553 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 1280 ευρώ ... Αξίζει ? Μου αρέσει η μεγάλη του οθόνη και η ανάλυση της... Μήπως είναι overkill ? Κοιτα...αρχικα εχει σημασια το τι αναγκες εχεις εσυ απο το laptop και τα χρηματα που εισαι διατεθυμενος να δωσεις... Το συγκεκριμενο εχει εξαιρετικα υποσυστηματα για τα λεφτα του...ομορφο ειναι...αλλα αυτο που εγω θεωρω <<απαραδεκτο>> εδω και αρκετο καιρο ειναι η εγγυηση του ενος ετους απο την acer.. Με προλαβε ο Pooky(1)...
efo355 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Γενικά δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για λαπτοπ. Αν παρ'όλα αυτά θες να δώσεις τόσα φράγκα το πρ΄ωτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι το σώμα. Τί εννοώ; Να είναι ποιοτικό το σασί και να μην ανεβάζει θερμοκρασίες. Η μικρή εμπειρία που έχω με acer είναι πολύ καλή αλλά τόσα λεφτά για λαπτοπ το οποίο ουσιαστικά είναι desktop και δεν μετακινείτε άνετα δεν έδινα. Αφού θες να παίζεις παιχνίδια και θες λαπτοπ και όχι desktop πάρε ένα με 15'' οθόνη και μια ξεχωριστή οθόνη στις 23'' - 24'' full hd και είσαι άρχοντας.
LuNaTiC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Έχω 2 24αρες και 1 40άρα αν είναι για εξωτερική σύνδεση δεν έχω πρόβλημα... Ξανά είχα ACER και παρόλα τα κακά που λέγοντε δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ή παράπονο το λαπτοπακι άντεξε σε πολύ σκληρές συνθήκες και "έφυγε" άδοξα από χυμένο καφέ πάνω του ... (και αυτό όχι επιτόπου... μακροπρόθεσμα)
blacksuede Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πάρε και την έξτρα εγγυηση να είσαι άρχοντας... ακουμπησε το και στη γραφειάρα σου κι όλα καλά! φορητά pc είναι τα νετμπουκ, τίποτα άλλο...
LuNaTiC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Επανέρχομαι με νέο μοντέλο ... http://www.skroutz.gr/s/274194/HP-Pavilion-dv6-2170sv-WS572EA.html?keyphrase=dv6-2170sv Πως σας φαίνεται η προσφορά?
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Επανέρχομαι με νέο μοντέλο ... http://www.skroutz.gr/s/274194/HP-Pavilion-dv6-2170sv-WS572EA.html?keyphrase=dv6-2170sv Πως σας φαίνεται η προσφορά? ακριβως την ιδια προσφορα ειχε παλι ο Γερμανος τον Σεπτεμβριο αλλα εξαντληθηκαν γρηγορα τα κομματια. πολυ καλο λαπτοπ,οχι αξιολογη ομως και η καρτα γραφικων. το πραγματικο μειονεκτημα -για εμενα- ειναι οτι δινει μονο 1 χρονο εγγυηση!
LuNaTiC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μου φαίνεται δυνατό μηχανηματάκι ... όσο για την κάρτα γραφικών που λες έχουμε κάποιο review? το Starcraft 2 for example σε τι quality λες να παίζει ικανοποιητικά? Όχι ότι θα παίξω... απλά σαν μέτρο σύγκρισης Update: το έψαξα λίγο...όντως η κάρτα είναι ψιλο-άθλια...
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μου φαίνεται δυνατό μηχανηματάκι ... όσο για την κάρτα γραφικών που λες έχουμε κάποιο review? το Starcraft 2 for example σε τι quality λες να παίζει ικανοποιητικά? Όχι ότι θα παίξω... απλά σαν μέτρο σύγκρισης Update: το έψαξα λίγο...όντως η κάρτα είναι ψιλο-άθλια... http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-G-105M.13790.0.html καπου στην class 3 βρισκεται.
LuNaTiC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο εφικτό και εύκολο είναι να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών σε ένα τέτοιο μηχάνημα? Δεν έχω δει πουθενά so far να πουλάνε κάπου περιφερειακά για λάπτοπ?έχετε δει κάτι?
xristoforos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πόσο εφικτό και εύκολο είναι να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών σε ένα τέτοιο μηχάνημα? Δεν έχω δει πουθενά so far να πουλάνε κάπου περιφερειακά για λάπτοπ?έχετε δει κάτι? το μονο ευκολο που αλλαζεις σε λαπτοπ ειναι οι μνημες,ο σκληρος και μετα ο επεξεργαστης. απο εκει και επειτα ειναι (πολυ)δυσκολα τα πραγματα. Για παραδειγμα καρτα γραφικων πρεπει να παραγγειλεις απο το εξωτερικο(βλεπε ebay), και θα χαθει η εγγυηση απο το λαπτοπ σου..ασχετως που λιγα μονο λαπτοπ δεχονται αναβαθμιση της καρτας γραφικων. για περισσοτερα δες εδω: http://www.mxm-upgrade.com/Table.html
ektor7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 το μονο ευκολο που αλλαζεις σε λαπτοπ ειναι οι μνημες,ο σκληρος και μετα ο επεξεργαστης. απο εκει και επειτα ειναι (πολυ)δυσκολα τα πραγματα. Για παραδειγμα καρτα γραφικων πρεπει να παραγγειλεις απο το εξωτερικο(βλεπε ebay), και θα χαθει η εγγυηση απο το λαπτοπ σου..ασχετως που λιγα μονο λαπτοπ δεχονται αναβαθμιση της καρτας γραφικων. για περισσοτερα δες εδω: http://www.mxm-upgrade.com/Table.html Και το κοστος αυτης,μπορει να φτασει οσο ενα καινουριο φορητο! Ασε που δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα δουλεψει στο δικο σου! Πες ακριβος για ποιο σκοπο το θες και μεχρι ποσα,για να προτινουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.