bnvdarklord Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιος οδηγός. Μια σημείωση Το xorg.conf δεν βρίσκεται παντα στο /etc/X11/xorg.conf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) bravo τρίτωνα σ' ευχαριστούμε πολύ τα έγραψες τέλεια και τόνισες τα σημεία που χρειάζονται προσοχή (έστω και χωρίς τόνους) να μπεί στον πίνακα με πινέζα ! Εγω ασχολουμαι μονο με Audio και για αυτο μπορω να μιλησω με σιγουρια.) http://www.rosegardenmusic.com/ . Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από gtroza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 bravo τρίτωνα σ' ευχαριστούμε πολύ τα έγραψες τέλεια και τόνισες τα σημεία που χρειάζονται προσοχή (έστω και χωρίς τόνους) να μπεί στον πίνακα με πινέζα ! . Θα μπορούσατε να μας δώσετε τα φώτα σας κύριε gtroza, ώστε να μπει και το puppy στον οδηγό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 το puppy είναι ειδική περίπτωση να το σκεφτώ λίγο ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4dim Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλη δουλεια, απλα αφου αναφερετε σε νεοεισερχομενους καλο ηταν να γινει μια ναφορα στο wubi (εγκαθιστα το ubuntu ΜΕΣΑ απο τα windows και αν θελησεις να το βγαλεις απλως κανεις μια απεγκατασταση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bendersteed Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήταν καλλίτερο για όλους να μη γίνεται αναφορά σε wubi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Για το wubi (και αλλα παρομοια) πιστευω το εχω καλυψει με το ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ - ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ - ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ WINDOWS. Ποσο μαλλον να εγκαταστησουμε Linux σαν "προγραμμα" μεσα στα Windows Προτεινα τις 2 καλυτερες λυσεις. --Δοκιμη σε native hardware με live cd --Δοκιμη σε εικονικο hardware μεσα στα Windows @gtroza οποιοδηποτε αν ειναι το software,αν η καρτα ηχου δεν υποστηριζεται απο την εταιρια με drivers τοτε...καπουτ.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια σημείωση Το xorg.conf δεν βρίσκεται παντα στο /etc/X11/xorg.conf Για πες πληροφοριες.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εδώ εχει διαφορα μερη που μπορει να βρεθεί http://linux.die.net/man/5/xorg.conf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ε οκ λεει που ψαχνει για να το βρει αν υπαρχει , ο Χ. Ποτε δεν μου εχει τυχει να το βρω - βαλω καπου αλλου εκτος απο το /etc/X11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ουτε μενα, αλλα σκεφτηκα καλο ειναι να ξερει ο νέος χρήστης οτι αν δεν το βρει στο /etc/Χ11 δεν σημαινει οτι δεν το εχει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ok εκανα μια σχετικη επεξηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmkias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να κάνω απεγκατάσταση του ubuntu και βαζω το cd των windows, αλλά δεν μου ζητάει κάπου να πατήσω R, ούτε μπορώ να βρώ καπου που να διαχειρίζεται τα partitions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 φίλτατε κάνε ένα νέο topic, και όλα τα cd εγκατάστασης των παραθύρων έχουν έναν υποτυπώδη partition manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια φίλε μου. χρήσιμος οδηγός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα