liquid9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 The all mighty Steve cares,all others are just toothpastes. αιλινηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) το να κρίνεις την επιλογή κάποιου να γράψει κάτι ουσιαστικό σε ένα φόρουμ, με βάση τις καταναλωτικές του επιλογές λες και όσοι έχουν πιάσει/έχουν iphone είναι ανώτεροι άνθρωποι ενώ οι υπόλοιποι που κράζουμε κάποιο προβληματικό χαρακτηριστικό του είμαστε πρωτόγονοι, δείχνει νοοτροπία νεόπλουτου -> αυτό είναι τεκμηρίωση, όχι τα παιδιαρίστικα σχόλιά σου. για αυτό σου απάντησα αν και πως (με χιούμορ) έχω "πιάσει" ιphone, αν είμαι apple user, αν έχω facebook, γιατί είσαι τόσο μάγκας που ξέρεις μέχρι και τι χρώμα μποξεράκι φοράω. κλαπ κλαπ. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Με παρεξήγησες, ούτε εσύ με ξέρεις όμως και δεν μπορείς να με κατατάσσεις στην κατηγορία νεόπλουτου. Δεν διαχωρίζω την αξία των ανθρώπων από το αν έχουν iphone ή όχι. Αν το κάνει κάποιος αυτό, τότε είναι άρρωστος ψυχολογικά και επικίνδυνος. Εκεί που εστιάζω (και δεν αναφερόμουν σε εσένα προσωπικά στο πρώτο σχόλιο) είναι ότι πολλοί άνθρωποι βγαίνουν και κράζουν κάποιο προιόν χωρίς να το έχουν πιάσει καθόλου, επειδή μάλλον είναι της 'μόδας' σήμερα στο internet να ακολουθείς τυφλά τα κόμπλεξ και την ψώρα μερικών ομάδων πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Είτε λέγεται Apple ή NOKIA ή οτιδείποτε άλλο. Εγώ προσωπικά πχ, δεν είχα ποτέ στη ζωή μου Νοκια. Αν μπω λοιπόν σε ένα forum και αρχίζω να κράζω το N8 δεν θα είναι λίγο κουλό? Ίσως εσύ να γνωρίζεις πολλά πράγματα για το iphone, πάω πάσο. Υπάρχουν πολλοί όμως που μπαίνουν σε θέματα της Apple για να βγάλουν τα περίεργα αποθημένα τους χωρίς να ξέρουν ΤΙΠΟΤΑ για τα προιόντα. Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εγώ λέω γενικά για να μην παρεξηγηθώ πάλι, τουλάχιστον δοκιμάστε ένα προιόν και μετά κράξτε το για τους α,χ λόγους. Δεν είμαι μέτοχος στην Apple ούτε συγγενείς του Jobs. Ούτε καραγκιόζης να στείνομαι έξω από το μαγαζί της Apple από τα μαύρα μεσάνυχτα για να αγοράσω ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό που με εκνευρίζει όμως είναι όταν λέγονται ανακρίβιες (όχι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα) και όταν κάποιοι βγαίνουν και λένε έμμεσα (πλην σαφώς) ότι αυτοί που παίρνουν χ προιόν της τάδε εταιρίας είναι χαζοί, βλάκες, νεόπλουτοι, πρόβατα (ειδικά αυτό το διάβασα άπειρες φορές στο φόρουμ) και άλλα τέτοια κουλά. Κι εσύ αυτό κάνεις τελικά. Τώρα το σχόλιο σου με το χωριό μπορώ να πω ότι με έκανε αμέσως να σε παρεξηγήσω. Αυτό ήταν το 'παιδιαρίστικο' σχόλιο νομίζω... Τέλος, άσχετος ή κατώτερος δεν είναι αυτός που δεν έχει iphone, άσχετος είναι αυτός που δεν έχει δει καν από κοντά ένα αντικείμενο αλλά παρ' όλα αυτά έχει γνώμη, άποψη και κρίση γι αυτό. Είτε θετική είτε αρνητική. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) έτσι είναι όταν δε μπορείς ή δεν θέλεις να σκεφτείς λίγο παραπέρα στο τίτλο θα κολλήσεις, παρόλα αυτά αν και δεν το αναφέρει η είδηση το "Bait and Switch" είναι ξεκάθαρο, αν εσύ δεν το καταλαβένεις αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και δε μας αφορά. επίσης η καραμέλα αναφερόταν στις απαντήσεις σου. το "Bait and Switch" το αναφέρω συνέχεια επειδή μου απαντάς και εσύ και ο mdr21 και ο mercyfull επιθετικά απέναντι στα προσωπικά δεδομένα, μόνο που εγώ κολλημένα fanboys δεν το ανέφερα πουθενά. Και κάτι άλλο, το Bait and Switch (η δική σου καραμέλα) είναι μια μορφή οικονομικής απάτης. Δεν έχω ξανακούσει να τον χρησιμοποιούν σε αυτήν την περίπτωση γιατί συνήθως οι όροι χρήσης υπηρεσιών είναι 'subject to changes' και μάλιστα με υπογραφή και πολλές φορές χωρίς καν προειδοποίηση... Οι υπηρεσίες αλλάζουν συνεχώς και είναι χαζό να επικαλλούμαστε αυτόν τον όρο. Όπως πχ Xbox live, PSN network (επί του θέματος). Δεν έχει σχέση με το θέμα επειδή το gamecenter είναι δωρεάν υπηρεσία. Bait and Switch θα ήταν αν η Apple χρέωνε κάποιο ποσό για την υπηρεσία (σε αυτήν την περίπτωση συνδρομή) από την αρχή και μετά άλλαζε τους όρους χρήσης τους οποίους αν δεν δεχόσουν, κάποια features (τα οποία πλήρωσες στην αρχή) δεν θα ήταν διαθέσιμα πλέον. Και πάλι όμως θα έπρεπε να ζητήσει λεφτά όχι νέους όρους χρήσης όπως εμφάνιση ονοματεπώνυμου. Δηλαδή πχ, 'για να προσθέσετε φίλους, πρέπει πλέον να δώσετε επιπλέον αντίτιμο'. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να ισχύει είναι, αν κάποιος (μ_λ_κ_ς) αγόραζε iphone μόνο για την υπηρεσία gamecenter. Λοιπόν εγώ ξέρω ότι η Apple διαφημίζει τη συγκεκριμένη συσκευή σαν κινητό τηλέφωνο, όχι σαν 'game scores uploader toy' όποιος λοιπόν αγόρασε με αυτή την λογική, καλά να πάθει. Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι μ.....ς. (ελπίζω). Άρα no baits, no switches. Το ότι δεν αναφέρθηκα σε αυτό λοιπόν (αλλά αναγκάζομαι τελικά) δεν είναι επειδή είμαι κολλημένο fanboy όπως λες, αλλά επειδή το θεώρησα ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο με το θέμα, γι αυτό, αυτός που πρέπει να ξεκολλήσει είσαι εσύ. Ψάξε λοιπόν καλύτερα τους όρους που χρησιμοποιείς για να μην μας σηκώνεται η τρίχα με αυτά που γράφεις και παρεξηγούμαστε τσάμπα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Και κάτι άλλο, το Bait and Switch (η δική σου καραμέλα) είναι μια μορφή οικονομικής απάτης. Δεν έχω ξανακούσει να τον χρησιμοποιούν σε αυτήν την περίπτωση γιατί συνήθως οι όροι χρήσης υπηρεσιών είναι 'subject to changes' και μάλιστα με υπογραφή και πολλές φορές χωρίς καν προειδοποίηση... Οι υπηρεσίες αλλάζουν συνεχώς και είναι χαζό να επικαλλούμαστε αυτόν τον όρο. Όπως πχ Xbox live, PSN network (επί του θέματος). Δεν έχει σχέση με το θέμα επειδή το gamecenter είναι δωρεάν υπηρεσία. Bait and Switch θα ήταν αν η Apple χρέωνε κάποιο ποσό για την υπηρεσία (σε αυτήν την περίπτωση συνδρομή) από την αρχή και μετά άλλαζε τους όρους χρήσης τους οποίους αν δεν δεχόσουν, κάποια features (τα οποία πλήρωσες στην αρχή) δεν θα ήταν διαθέσιμα πλέον. Και πάλι όμως θα έπρεπε να ζητήσει λεφτά όχι νέους όρους χρήσης όπως εμφάνιση ονοματεπώνυμου. Δηλαδή πχ, 'για να προσθέσετε φίλους, πρέπει πλέον να δώσετε επιπλέον αντίτιμο'. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να ισχύει είναι, αν κάποιος (μ_λ_κ_ς) αγόραζε iphone μόνο για την υπηρεσία gamecenter. Λοιπόν εγώ ξέρω ότι η Apple διαφημίζει τη συγκεκριμένη συσκευή σαν κινητό τηλέφωνο, όχι σαν 'game scores uploader toy' όποιος λοιπόν αγόρασε με αυτή την λογική, καλά να πάθει. Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλοι μ.....ς. (ελπίζω). Άρα no baits, no switches. Το ότι δεν αναφέρθηκα σε αυτό λοιπόν (αλλά αναγκάζομαι τελικά) δεν είναι επειδή είμαι κολλημένο fanboy όπως λες, αλλά επειδή το θεώρησα ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο με το θέμα, γι αυτό, αυτός που πρέπει να ξεκολλήσει είσαι εσύ. Ψάξε λοιπόν καλύτερα τους όρους που χρησιμοποιείς για να μην μας σηκώνεται η τρίχα με αυτά που γράφεις και παρεξηγούμαστε τσάμπα. απλά προσπαθούσα να φέρω τη συζήτηση προς εκεί, για αυτό κατάντησε -ίσως- καραμέλα. όταν χάνω το χρόνο μου να αποδείξω οτι δεν αναφέρομαι στα προσωπικά δεδομένα, θα επαναλάβω το ίδιο πράγμα μέχρι να συζητήσω αυτό για το οποίο μπήκα να συζητήσω, τελικά μεγάλο fail συζήτηση δε κατάφερε να γίνει. σοβαρή. ps: σε ευχαριστώ πάντως που μου απάντησες πάνω σε αυτό που προσπαθούσα να σχολιάσω και όχι -πάλι- σε κάτι άσχετο που δεν είπα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από Lomar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ps: σε ευχαριστώ πάντως που μου απάντησες πάνω σε αυτό που προσπαθούσα να σχολιάσω και όχι -πάλι- σε κάτι άσχετο που δεν είπα Ίσως τελικά έπρεπε να έγραφα αυτό πρώτα και να αποφεύγαμε όλα τα παρατράγουδα... Τέσπα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Αν η κίνηση αυτή της Apple λειτουργεί αποτρεπτικά για κάποιους πελάτες της γιατί την κάνει τότε; Λέτε να προετοιμάζει το έδαφος; Είναι δυνατόν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό να καταστρατηγεί την νομοθεσία και δη και τα βασικά άρθρα του συντάγματος; (Λίγο-πολύ ρητορικά τα ερωτήματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παντως μορφη bait&switch αντιμετωπιζω εδω και μια εβδομαδα απο vodafone/πλαισιο. Θελω να ανανεωσω το συμβολαιο μου και να μου στειλουν το 4 το 16αρι και ολο μου λενε οτι εχουν το 32αρι διαθεσιμο τωρα και ακομα εξυπηρετουν παραγγελιες Ιουλιου για το 16αρι!! Και οταν τους λεω κανενα προβλημα-θα περιμενω , μενουν αναυδοι και αναρωτιουνται μα γιατι δεν παιρνω το 32αρι (+100Ε) να μην περιμενω!! Ελπιζω τωρα με την αλλαγη πολιτικης της apple για το online highscore να εχουμε ακυρωσεις παραγγελιων μπας και παρω γρηγοροτερα το 16αρι. <_< Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από mdr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι λένε τα άρθρα του συντάγματος για τα ιδιωτικά συμφωνητικά αλλά νομίζω ότι είναι νόμιμο... Αν εννοείς αυτό. Όντως είναι ανατρεπτικός παράγοντας για μερικούς αλλά δεν θα χάσει οικονομικά γιατί έτσι κι αλλιώς πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία. Γι αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτό... Γιατί να φένεται το ονομ/νυμο στους άλλους? Έτσι κι αλλιώς η εταιρία ξέρει εξ' αρχής το apple id (άρα και το όνομα) σου είτε έχεις gamecenter είτε όχι. Αυτό που υποψιάζομαι είναι το εξής. Αν αργότερα προστεθεί στο Gamecenter η δυνατότητα login λογαριασμού Facebook (όπως ήδη γίνεται σε πολλά apps) και γίνει ταυτοποίηση στοιχείων, τότε πχ κάποιος που θα βλέπει το προφίλ σου εκεί (facebook), ταυτόχρονα θα βλέπει και το προφίλ του gamecenter. Αυτό σημαίνει ότι εσύ ο τάδε (όνομα/επώνημο) έχεις σίγουρα iphone άρα ευκαιρία διαφήμισης για την Apple, γρήγορα και φθηνά. Αυτό είναι η αθώα πλευρά βέβαια... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παντως μορφη bait&switch αντιμετωπιζω εδω και μια εβδομαδα απο vodafone/πλαισιο. Θελω να ανανεωσω το συμβολαιο μου και να μου στειλουν το 4 το 16αρι και ολο μου λενε οτι εχουν το 32αρι διαθεσιμο τωρα και ακομα εξυπηρετουν παραγγελιες Ιουλιου για το 16αρι!! Και οταν τους λεω κανενα προβλημα-θα περιμενω , μενουν αναυδοι και αναρωτιουνται μα γιατι δεν παιρνω το 32αρι (+100Ε) να μην περιμενω!! Ελπιζω τωρα με την αλλαγη πολιτικης της apple για το online highscore να εχουμε ακυρωσεις παραγγελιων μπας και παρω γρηγοροτερα το 16αρι. <_< Πράγματι απορίας άξιο πως για μόνο 100 ευρώ επιπλέον υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση (παραγγελιές Ιουλίου...) και δεν παίρνουν το 32άρι... Δεν έχουν κάποιο α-διακριτικό πάνω τους ώστε να ξεχωρίζουν οι κάτοχοί τους, όχι λάθος, οι συσκευές ήθελα να πω. Πέρα από την πλάκα και ειλικρινά, με το καλό να το παραλάβεις, καλοδούλευτο και πάντα καλές ειδήσεις να 'χεις. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από digekas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω τι λένε τα άρθρα του συντάγματος για τα ιδιωτικά συμφωνητικά αλλά νομίζω ότι είναι νόμιμο... Αν εννοείς αυτό. Όντως είναι ανατρεπτικός παράγοντας για μερικούς αλλά δεν θα χάσει οικονομικά γιατί έτσι κι αλλιώς πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία. Γι αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί αυτό... Γιατί να φένεται το ονομ/νυμο στους άλλους? Έτσι κι αλλιώς η εταιρία ξέρει εξ' αρχής το apple id (άρα και το όνομα) σου είτε έχεις gamecenter είτε όχι. Αυτό που υποψιάζομαι είναι το εξής. Αν αργότερα προστεθεί στο Gamecenter η δυνατότητα login λογαριασμού Facebook (όπως ήδη γίνεται σε πολλά apps) και γίνει ταυτοποίηση στοιχείων, τότε πχ κάποιος που θα βλέπει το προφίλ σου εκεί (facebook), ταυτόχρονα θα βλέπει και το προφίλ του gamecenter. Αυτό σημαίνει ότι εσύ ο τάδε (όνομα/επώνημο) έχεις σίγουρα iphone άρα ευκαιρία διαφήμισης για την Apple, γρήγορα και φθηνά. Αυτό είναι η αθώα πλευρά βέβαια... Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουμε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κατά πόσο δικαιούται μία εταιρία να μας ζητά την κοινοποίηση αυτών για να μπορούμε να κάνουμε χρήση της υπηρεσίας. http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,11216&_dad=portal&_schema=PORTAL http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,23367&_dad=portal&_schema=PORTAL (Σχετική νομοθεσία) Το θέμα δεν είναι η οικονομική ζημία που θα υποστεί από μία υπηρεσία που έτσι και αλλιώς προσφέρει δωρεάν αλλά από την συζήτηση και τον προβληματισμό που προκαλεί η ίδια της η κίνηση και από την στιγμή που σίγουρα δεν γίνεται τυχαία αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ορισμενοι εδω μεσα θα επεφταν και στα 4 αν τους το ζητουσε ο jobs αρκει ο αραπης να ειχε tatoo μηλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορώ να καταλάβω που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Εχετε κάτι να κρύψετε? Ανα γεια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα