Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία κουβέντα...λοιπόν...εγώ δε χρησιμοποιώ το game center αλλά έχω λιώσει κατά καιρούς σε διάφορα παιχνίδια (πχ WoW)

η Blizzard πήγε να κάνει τα forums με real name ktl ktl να φαίνονται δηλαδή όλα τα πραγματικά σου στοιχεία. Αυτό είναι το θέμα, τα πραγματικά στοιχεία.

Πιστεύω πώς μία πλευρά του gaming είναι *και* να ξεφεύγεις από τον πραγματικό κόσμο, να είσαι το nickname σου, ανώνυμα ήσυχα και ωραία. Και βασικά δεν καταλαβαίνω ποια ΘΕΤΙΚΗ αλλαγή θα φέρει κάτι τέτοιο στο gamecenter ή σε οποιοδήποτε άλλο game. Μόνο το ότι θα υπάρχουν λιγότερα *trolls* αλλά σιγά το πράγμα. Εγώ προτιμώ την ανωνυμία μου.

Άλλωστε, καλή ώρα τώρα, είμαι στη δουλειά και γράφω εδώ. Δε θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος ποιος είμαι γιατί κάποιοι ενδεχομένως να μην έχουν καλή γνώμη για μένα.

Φαντάσου ας πούμε να μάθαινες ότι ο πολιτικός μηχανικός σου ξημεροβραδιάζεται στο WoW (αλλά κατά τα άλλα εσύ δεν έχεις να πεις κάτι κακό για τη δουλειά του). Στους νέους θα άρεσε αλλά οι μεγαλύτεροι (ενδεχομένως μελλοντικοί πελάτες - επιχειρηματίες - εταιρείες κτλ) θα έβλεπαν ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ότι ο τάδε είναι παίζει πολύ WoW άρα θα προτιμούσουμε τον άλλο που είναι *δουλευταράς*.

Αλήθεια τι γνώμη φαντάζεστε ότι θα είχε κάποιος άσχετος στο χώρο του gaming όταν μάθαινε ότι η καθηγήτρια των παιδιών του παίζει 5-6 ώρες τη μέρα online video games?

Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από gamecenter / apple κτλ. Είναι πιο γενικό.

Α! και φυσικά υπάρχει το πρόβλημα της ταυτοποίησης που αναφέθηκε πιο πάνω.

Μακριά από εμάς.

Επεξ/σία από BlackScorpionX
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε εγώ σπουδάζω αλλά εσύ είσαι πτυχιούχος απ' ότι βλέπω... Σκέφτεσε μήπως για μεταπτυχιακό?

Οι ιστορίες/θεωρίες παγκόσμιας συνομωσίας είναι για τους αργόσχολους και για τον Χαρδαβέλα. Το κόμπλεξ που φαίνεται ότι έχεις με τα χωριά και τα iphone γενικότερα είναι δικό σου πρόβλημα και δεν το συνεχίζω. Για να σε καθησυχάσω όμως, μη φοβάσαι, κανείς δεν θα σε πει βλάχο αν δεν έχεις πιάσει iphone. Μόνο αδαή.

Τίποτα δεν είναι γεγονός, όλα είναι στο μυαλό σου και από ποια σκοπιά θέλεις να τα βλέπεις. Άλλοι μπορούν να το δουν θετικά, άλλοι αρνητικά.

Παραβίαση προσωπικών δεδομένων με την συγκατάθεση σου πάντως δεν γίνεται, αυτό είναι το ΜΟΝΟ σίγουρο.

Επίσης, αφού όπως λες οι ιδιοκτήτες iphone στο χωριό σου σε άφησαν να το πιάσεις, υποθέτω ότι ξέρεις κιόλας ότι μπορείς να δηλώσεις οποιοδήποτε όνομα θες για το Apple ID σου έτσι?? Ξέρεις επίσης ότι μπορείς να αλλάξεις το όνομα σου (όχι μόνο το NickName) και μέσα από τα ίδια τα settings του Gamecenter σωστά??

Κανείς δεν σε έχει φακελωμένο πουθενά στην Apple ή οποιαδήποτε Apple.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να δώσω το όνομα μου πουθενά. Αν ήταν έτσι τότε ακόμα και στη δουλειά θα έπρεπε να δηλώνω ψευδώνημο. Οποιοσδήποτε μπορεί να σου κάνει κακό αρκεί να το αποφασίσει, είτε γνωρίζει το όνομα σου είτε όχι.

Γενικά όμως βλέπω ότι το κάνατε πολύ φιλοσοφικό το θέμα. Μαζεύτηκαν όλοι οι ειδήμονες της συνομοσιολογίας να μας ανοίξουν τα μάτια. Λίγο κρύο για τα γούστα μου γι αυτό σας αφήνω και καλή συνέχεια με το tactical espionage action... B)

εκεί με το iphone και το χωριό έχασες το σαρκασμό.

επίσης εσύ παραμένεις user του iphone και νομίζεις οτι "είσαι σχετικός" απλά και μόνο επειδή το αγόρασες (εδώ σκάει το κόμπλεξ του νεόπλουτου που νομίζει οτι τα ξέρει όλα - το σχόλιό σου για το χωριό τα λέει όλα).

στα πλαίσια της πτυχιακής μου ασχολούμαι με προγραμματισμό για iphone, άσχετα κατα πόσο θα πετύχει ή όχι το side-εγχείρημα, παραμένεις θεατής φίλε μου, δεν το ανέφερα απο την αρχή γιατί δεν έχει καμία σχέση με το θέμα μας, αλλά με επιχειρηματολογία του επιπέδου σου δες πόσο χαμηλά με ανάγκασες να φτάσω.

επίσης κανείς δεν είπε τπτ για συνωμοσία. ξεκάθαρη επιχειρηματική (ή καλύτερα νομικού προσώπου) απάτη είναι. τέλος το πρόβλημα είναι το bait and switch και όχι τα προσωπικά δεδομένα, ξεκόλλα πια με τη καραμέλα.

edit

Ωραία! Κανένας δεν μου έχει απαντήσει έστω στοιχειωδώς πως θα γίνει η ταυτοποίηση.Πρέπει να είμαι μάλλον πολύ χαζός να ρωτάω κάτι τέτοιο και οι υπόλοιποι πανέξυπνοι από οτι φαίνεται....

η νοημοσύνη κάποιου κρίνεται απο το αν ξέρει πως θα γίνει μια ταυτοποίηση; απλά lol. google φίλε μου κανείς εδώ μέσα δεν είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει χρόνο προς δικό σου όφελος, εθελοντικές είναι οι απαντήσεις.

αν και mac user, πραγματικά εδω μέσα επιβεβαιώνετε περίτρανα η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός των apple fanboys. τελικά οι εταιρείες έγιναν οι θρησκείες σήμερα (κατά και των 2 είμαι, προλαβαίνοντας τα τρολ).

Επεξ/σία από Lomar
Δημοσ.

Εγώ μιας και Καρδιτσιώτης ( καταγωγή ) Δε σαλαγάμε τα πρόβατα με VOIP και ανοιχτή ακρόαση.

Τους το στέλνουμε σε chat από το FB.

Το κινητό είναι για να παίρνεις και να σε παίρνουν.

( Αστειο, I made a funny !!)

Προτιμώ να δώσω 250 € για ένα net book και άλλα 250 ΟΤΕ ασύρματο.

Παρά να έχω το χ,ψ gadgetoβλαμμένο κινητό. (Απλά για να το πάρω απλά γιατί βγήκε.

Δόξα το Θεο αν θέλω να δω τη δυνατότητα των MAC πάω και παίρνω .

Απλά το όλο θέμα είναι οι υπέρμαχοι των εταιρειών λες και είναι δικές τους.

Ενεργήθηκα πάνω μου αν δεν έχω FB στο κινητό ή δεν έχω το τελευταίο και έχω ακόμα τη μπαχατελίτσα μου που παίρνω και με παίρνουν.

Σε λομπα και τριπάκι μας βάζουν να πάει ο καθένας να πάρει το τελευταίο μοντέλο από το κάθε βλαμμένο προϊόν.

Άστοχος ανούσιος καταναλωτισμός.

Ειλικρινά λυπάμαι τη κατάντια κάποιον να είναι 24 ώρες σε ουρα για να πάρουν τι???

IPHONE και Άι Διονύσιος Ζακύνθου.

Και αν δεν έχω την οικονομική ευχέρεια να'ναι καλά τα VM και τα torrent αν θέλω να δω εν OS.

( Apple καπιταλιστική μάρκα )( ps εγώ δεξιοφασιστομουτρο είμαι.)

Sorry για το μακροσκελές....

Τα στοιχειά του καθενός είναι δικά του για να τα κάνει ότι θέλει.

Εγώ μπορώ να κυκλοφορώ με το ΑΦΜ μου σε μπλουζάκι ( Γιατί μπορώ)

Δεν το κάνω ( γιατί επίσης μπορώ )

Δεν υπάρχει πλέον στη πλειοψηφια των καθηερινων ασχολιών ΔΕ ΜΠΟΡΩ.

Υπάρχει δε θέλω ή δε γνωρίζω.

Ασχέτως αν η κάρτα μισθοδοσίας μου με έχει ήδη φακελωμένο χρόνια τώρα... ( οπότε μας πρόλαβε άλλος προ καιρού από το FB )

Άπλα εκεί υπάρχουν "secure stored".

Δικαίωμα του καθενός από τη στιγμή΄που αποδέχεται εγγεγραμμένους όρους να συμφωνήσει η όχι.

Ακόμα και σε παρόμοιας σχετικότητας πραγματα.

Συμφωνώ με EUrobank αλλά διαφωνώ με Citibank.

Όροι πιστωτικών είναι και οι 2 απλά Διαφωνώ με τη μια.

Τι πάει να πει αυτό μην έχεις πιστωτική άμα διαφωνείς με μια τράπεζα?

Αντί να δείτε τ παθαίνουμε γενικά, μαλώνουμε για το αν οι MACάδες την έχουν μεγαλύτερη από τους υπολοίπους ή αν είμαι σχετικός αν δε ξέρω να χειρίζομαι κινητό που κάνει η οθόνη κωλοτούμπες όταν το γυρίζω.

Είδαμε τι παθανε ¨: Παρακαλώ μη κρατατε το κινητο απο εκεί..... δεν πιάνει.

Κλασικό βέβαια θέμα του Έλληνα πολίτη το τι έχει καλύτερο και μεγαλύτερο ( από αμάξι μέχρι κινητό.)

και επειδή σέβομαι το χώρο λέω αυτό που θέλω να πω δια στόματος Χαρυ Κλυνν στο 0:37

http://www.youtube.com/watch?v=lBlVbHp37Vo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνονόματε δεν υπάρχει τέτοιος λόγος.

Θα λίωσεις στο move posts

χαχαχαχα Δουλειές ανοιγεις ιδέες δίνεις.

Επεξ/σία από DimitrisGR
Δημοσ.

[/size][/font]η νοημοσύνη κάποιου κρίνεται απο το αν ξέρει πως θα γίνει μια ταυτοποίηση; απλά lol. google φίλε μου κανείς εδώ μέσα δεν είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει χρόνο προς δικό σου όφελος, εθελοντικές είναι οι απαντήσεις.[/font][/size][/font]

Μήπως να παρακαλέσει κι όλας για να πάρει μια απάντηση? :lol:

Είπες (εσύ ή κάποιος άλλος, δεν έχει σημασία) κάτι, σου έκανε μια ερώτηση πάνω σ' αυτό το κάτι, και του λες ότι δεν έχεις χρόνο να απαντήσεις και να ψάξει στο google? Απλά lol, όπως λες και συ.

B)

αν και mac user, πραγματικά εδω μέσα επιβεβαιώνετε περίτρανα η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός των apple fanboys. τελικά οι εταιρείες έγιναν οι θρησκείες σήμερα (κατά και των 2 είμαι, προλαβαίνοντας τα τρολ).

Μπορείς να μου δείξεις και μένα πως επιβεβαιώνεται "πραγματικά" η ματαιοδοξία (??) και ο ναρκισσισμός (??) των fanboys (sic)? Επειδή εγώ είδα κάποια ποστς που να τεκμηριώνουν την άποψή τους, ενώ θα μπορούσαν π.χ. να πούνε ότι δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν, και ότι να ψάξουν στο google όσοι ρωτάνε.

Κατ' αρχήν που κολλάει η ματαιοδοξία, και ακόμα περισσότερο ο ναρκισσισμός? :blink: Μήπως να ξανακοιτάξεις το definition των λέξεων αυτών στο λεξικό (εγώ δεν μπορώ να στα εξηγήσω, δεν έχω χρόνο, ψάξε στο google)?

Και τέλος πάντων θα μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην εν λόγω περίπτωση? Μια υπηρεσία είναι που σου ζητάει το ονοματεπώνυμό σου για να γραφτείς. Άπαξ και δέχεσαι τους όρους και γράφεις το ονοματεπώνυμό σου: α) δεν μιλάμε για παραβίαση, γιατί εσύ παρείχες την πληροφορία ξέροντας ότι θα αποστέλλεται όταν κάνεις invite κάποιον άλλον, και β) η πληροφορία αποστέλλεται σκέτη, χωρίς να συνδιάζεται με κάτι άλλο προσωπικό όπως π.χ. η διεύθυνση ή το τηλέφωνο του χρήστη.

Δημοσ.

http://www.theinquirer.net/inquirer/feature/1906874/hidden-cost-facebooks-messaging

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το social networking και πόσο ύπουλο και ύποπτο μπορεί να γίνει.

Όποιος δεν βαριέται ας το διαβάσει.

Για το gamecenter δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ αλλά νομίζω ότι πολλά τελευταία πάνε να ενοποιηθούν με μια κοινή βάση δεδομένων με τα στοιχεία των χρηστών. Το παρατηρώ με πολλές εφαρμογές που κατεβάζω, μερικές έχουν την επιλογή να συνδεθείς με το λογαριασμό σου στο Facebook, στο Twitter κλπ. για να κάνεις ανταλλαγή δεδομένων.

Δεν ξέρω, ποτέ δεν το χώνεψα αυτό το σπορ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mercyful_fate, άστο, σε λίγο μερικοί χρήστες θα μας δείρουν κιόλας επειδή τους ενοχλούμε...

Lomar με τα δικά σου λόγια, το ότι είσαι χρήστης Mac δεν σε κάνει αυτόματα και σχετικό σωστά? Όπως εγώ με το iphone κατά τη γνώμη σου... (Έχασες κι εσύ το σαρκασμό) Μην τα λέμε για άλλους και βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω έτσι??

Το ότι κάνεις πτυχιακή πάνω σε προγραμματισμό iphone δεν λέει τίποτα. Νόμιζα όμως ότι (κατα τα λεγόμενά σου πάντα) iphone έχεις πιάσει μόνο... πως κάνεις και πτυχιακή πάνω σε αυτό (στο iOS φαντάζομαι) μου είναι αδύνατον να καταλάβω. Στο δανείζουν οι ιδιοκτήτες στο χωριό σου ε??

Επίσης το θέμα του ποστ έχει σχέση με την αποκάλυψη/εμφάνιση προσωπικών δεδομένων-στοιχείων στο gamecenter. Πουθενά δεν διάβασα στον τίτλο του άρθρου για "Bait and Switch", γι αυτό οι υποδείξεις και οι καραμέλες αλλού.

Τέλος, τα "χωριά" άλλος τα ξεκίνησε οπότε δεν σε παίρνει να μιλάς για επιχειρηματολογίες επιπέδου γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που σε έριξε χαμηλά. Μόνος σου έπεσες. Και άντε να σηκωθείς τώρα...

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@D.Luffy

έχω mac mini και ναι στο κωλοχώρι μου βρήκα μερικά iphone και με άφησαν οι ιδιοκτήτες τους να τα "πιάσω".

επίσης δεν έχω facebook.

καλή συνέχεια στα ξένα που σπουδάζεις τη τέχνη του μυαλού και μας γειώνεις όλους έτσι.

Ιδού το δικό σου επίπεδο επιχειρηματολογίας τρομάρα σου.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Για το gamecenter δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ αλλά νομίζω ότι πολλά τελευταία πάνε να ενοποιηθούν με μια κοινή βάση δεδομένων με τα στοιχεία των χρηστών.

True γαμώ το.

Login στο youtube με gmail account, συγχρονισμός windows live messenger με facebook και myspace, συγχρονισμός myspace με twitter κλπ.

Και όλα με το user friendly πρόσχημα.

User friendly my ass ρε απίθανοι με τις 10 σελίδες privacy settings o καθένας.

Δε Θέλω να με ξέρουν όλοι παντού, θέλω να είμαι ο λιοπύρ στο ινσόμνια, ο Λάκης Τζορντανέλι στο fakebook και η Λόλα_τα_κάνω_όλα στο myspace.

Αφήστε με ήσυχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η νοημοσύνη κάποιου κρίνεται απο το αν ξέρει πως θα γίνει μια ταυτοποίηση; απλά lol. google φίλε μου κανείς εδώ μέσα δεν είναι υποχρεωμένος να ξοδέψει χρόνο προς δικό σου όφελος, εθελοντικές είναι οι απαντήσεις.

Συγνώμη έχεις δίκιο έπρεπε να googlarω...αλλα μην το παίρνεις προσωπικά.Δεν απευθυνόμουν μόνο σε σένα.Βασικά την θεωρώ την συζήτηση για το θέμα αστεία.Είμαι συνιθισμένος να το βλέπω σχεδόν πάντα οταν κατηγορείται η Apple σε κάποιο topic , να γίνεται το ίδιο σκηνικό...Αλλα επειδή το χοντρύνατε κάπως, ήθελα με αυτό τρόπο να δείξω οτι δεν αξίζει να φτάσετε στα άκρα για μια εταιρεία.Τέλος πάντων ευχαριστώ που κατάλαβες γιατί έκανα την δήλωση με τους "πανέξυπνους"....

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως να παρακαλέσει κι όλας για να πάρει μια απάντηση? :lol:

Είπες (εσύ ή κάποιος άλλος, δεν έχει σημασία) κάτι, σου έκανε μια ερώτηση πάνω σ' αυτό το κάτι, και του λες ότι δεν έχεις χρόνο να απαντήσεις και να ψάξει στο google? Απλά lol, όπως λες και συ.

Μπορείς να μου δείξεις και μένα πως επιβεβαιώνεται "πραγματικά" η ματαιοδοξία (??) και ο ναρκισσισμός (??) των fanboys (sic)? Επειδή εγώ είδα κάποια ποστς που να τεκμηριώνουν την άποψή τους, ενώ θα μπορούσαν π.χ. να πούνε ότι δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν, και ότι να ψάξουν στο google όσοι ρωτάνε.

Κατ' αρχήν που κολλάει η ματαιοδοξία, και ακόμα περισσότερο ο ναρκισσισμός? :blink: Μήπως να ξανακοιτάξεις το definition των λέξεων αυτών στο λεξικό (εγώ δεν μπορώ να στα εξηγήσω, δεν έχω χρόνο, ψάξε στο google)?

Και τέλος πάντων θα μας εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην εν λόγω περίπτωση? Μια υπηρεσία είναι που σου ζητάει το ονοματεπώνυμό σου για να γραφτείς. Άπαξ και δέχεσαι τους όρους και γράφεις το ονοματεπώνυμό σου: α) δεν μιλάμε για παραβίαση, γιατί εσύ παρείχες την πληροφορία ξέροντας ότι θα αποστέλλεται όταν κάνεις invite κάποιον άλλον, και β) η πληροφορία αποστέλλεται σκέτη, χωρίς να συνδιάζεται με κάτι άλλο προσωπικό όπως π.χ. η διεύθυνση ή το τηλέφωνο του χρήστη.

γιατί τα μπερδεύεις έτσι τα πράγματα; δεν θέλω ρε φίλε να απαντήσω, ποιό είναι το πρόβλημα σου; ε; υποχρεωμένος είμαι; μήπως απλά έχεις όρεξη για flame και τρολάρεις σε αυτό το μικρό σχόλιο;

το ζήτημα με τα προσωπικά στοιχεία και τη ταυτοποίηση δεν το υποστηρίζουμε όλοι, δεν το αναγνωρίζουμε ως πρόβλημα, πως στο διάολο να το πώ πιο απλά; επίτηδες κάνεις οτι δε καταλαβένεις απλά και μόνο για να έχεις κάτι να γράφεις; έλεος πια!

@D.Luffy οκ αν αυτά που μου έγραψες λένε κάτι, καταλήγουν κάπου δεν το έπιασα, αυτά που έγραψα στην αρχή για χωριά κτλ ήταν σαρκασμός στο παρακάτω:

[...]

Πάω στοίχημα τώρα ότι όλοι αυτοί που μπήκαν να κράξουν την κακιά Apple και τα Fanboys:

α) Έχουν λογαριασμό στο Facebook με κανονικά στοιχεία, όπως ημ. γέννησης, σχέση, φύλλο, επάγγελμα, συζήγους, συγγενείς, παιδιά, σκυλιά κ.α.

β) Δεν ξέρουν καν τι είναι το GameCenter

Και το κυριότερο:

γ) Δεν έχουν πιάσει ποτέ γενικά στη ζωή τους iPhone αλλά απλώς βρήκαν μια ευκαιρία να ποστάρουν κάτι κατά της Apple (για να νιώσουν.... ικανοποίηση??? Δεν ξέρω, είναι αδύνατον να καταλάβω τέτοιους ανθρώπους)

Αλλά είπαμε, θα σας 'κάτσουμε' ετσι κι αλλιώς αλλά πείτε το από την αρχή να το ξέρουμε... τότε κανένα πρόβλημα. Το είπε και ο φίλος με το facebook πιο πάνω...

χαλάρωσε λίγο γιατί βλέπεις πως σου απαντάω και εγώ και οι υπόλοιποι εδω μέσα, το έχεις γυρίσει σε πολύ προσωπικό απο την αρχή και μόνος σου (στο πάνω ποστ, στο πρώτο μέρος του που δεν το έκανα quote) απέναντι σε όλους και απο γνώσεις και επιχειρήματα τίποτα, μόνο πικρόχολα σχόλια και τίποτα περισσότερο.

το να κρίνεις την επιλογή κάποιου να γράψει κάτι ουσιαστικό σε ένα φόρουμ, με βάση τις καταναλωτικές του επιλογές λες και όσοι έχουν πιάσει/έχουν iphone είναι ανώτεροι άνθρωποι ενώ οι υπόλοιποι που κράζουμε κάποιο προβληματικό χαρακτηριστικό του είμαστε πρωτόγονοι, δείχνει νοοτροπία νεόπλουτου -> αυτό είναι τεκμηρίωση, όχι τα παιδιαρίστικα σχόλιά σου.

για αυτό σου απάντησα αν και πως (με χιούμορ) έχω "πιάσει" ιphone, αν είμαι apple user, αν έχω facebook, γιατί είσαι τόσο μάγκας που ξέρεις μέχρι και τι χρώμα μποξεράκι φοράω. κλαπ κλαπ.

εδιτ

iphone έχει αγοράσει ο κάθε νεόπλουτος, ψευτογκλαμουράτος βλάκας + μερικοί γαμάτοι άνθρωποι σαν και εσάς εδω μέσα, είναι αδύνατον να μην το έχει δει κάποιος στη ζωή του

@monkey-chan αν και ιδιοκτήτης iphone, δε γνωρίζεις οτι το xcode με το SDK του IOS υποστηρίζουν τη δοκιμή εφαρμογών για iphone; δηλαδή νομίζεις οτι το γεγονός και μόνο οτι αγόρασες iphone σε κάνει πιο μάγκα; ότι όποιος δεν έχει iphone δε ξέρει τι είναι; δε μπορεί να το προγραμματίσει; ζήλια ψώρα που το έχεις και δεν το έχω;

κακομαθημένα 15χρονα. και 30 να γίνουν τα ίδια μυαλά κουβαλάνε.

εδιτ 2

[...]

Επίσης το θέμα του ποστ έχει σχέση με την αποκάλυψη/εμφάνιση προσωπικών δεδομένων-στοιχείων στο gamecenter. Πουθενά δεν διάβασα στον τίτλο του άρθρου για "Bait and Switch", γι αυτό οι υποδείξεις και οι καραμέλες αλλού.

[...]

έτσι είναι όταν δε μπορείς ή δεν θέλεις να σκεφτείς λίγο παραπέρα στο τίτλο θα κολλήσεις, παρόλα αυτά αν και δεν το αναφέρει η είδηση το "Bait and Switch" είναι ξεκάθαρο, αν εσύ δεν το καταλαβένεις αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και δε μας αφορά. επίσης η καραμέλα αναφερόταν στις απαντήσεις σου. το "Bait and Switch" το αναφέρω συνέχεια επειδή μου απαντάς και εσύ και ο mdr21 και ο mercyfull επιθετικά απέναντι στα προσωπικά δεδομένα, μόνο που εγώ κολλημένα fanboys δεν το ανέφερα πουθενά.

Επεξ/σία από Lomar
Δημοσ.

και εγ νομιζω οτι παραδειγμα εαν ειναι τα παιδια σε ενα ipad θα ηταν καλυτερα να ξερει καποιος με ποιον ειναι φιλοι στο gamecenter..

δεν βλεπω που ειναι το προβλημα...

τι στιγμη που πχ στο facebook εκκατομυρια παικτες αυτου του reallity game που λεγεται facebook βγαζουν στην φορα τα παντα ολα για αυτους και τις οικογενειες τους .....

επιλογη τους ειναι αν θα ανεβασουν το ονομα τους και την μανα τους στο κλαρινο..

Παντως το νου σας διοτι google & apple & blizzard & facebook ε δεν λεει τρελο φακελωμα..

Μη φτασουμε στο σημειο να λεμε ξερω τι εκανες περυσι το καλοκαιρι... ;)

Δημοσ.

Κλασσικη εξελιξη apple related topic.

Η apple ξυνεται.

-Κακια η apple που ξυστηκε

-μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι , απλα ξυστηκε.

-οχι η apple ειναι ο σατανας

-γτ ειναι σατανικο το ξυσιμο?

-ειναι το απολυτο κακο , τερμα εσεις δεν μπορειτε να καταλαβετε

-ναι συμφωνοι αλλα γτ ειναι κακο?

-666

-για να συνεννοηθουμε , μηπως δεν ξερετε τι ειναι το ξυσιμο ή δεν εχετε πιασει apple προϊον στο θεμα του ξυσιματος?

-μα καλα τι θα γινει σε οποιο τοπικ ανοιγει , γυρω απο apple , θα πεταγονται τα apple fanboys να υπερασπιστουν τυφλα την apple και να κατηγορησουν εμας ως κατωτερους που δεν εχουμε iphone?

Ε λοιπον ολοι οσοι εχετε iphone ειστε ασχετοι και τα παιρνετε με τα λεφτα του μπαμπα , για να βρειτε γκομενες στην καφετερια. Επισης εμεις στα android εχουμε SD υποδοχη και αναφορα παραδοσης μηνυματων.

Και να επιστρεψουμε λοιπον στο 1ο μου , ψεμματα 2ο μου ποστ στο θεμα:

Να συμφωνησουμε ολοι μαζι οτι ειναι κακια και απαραδεκτη η apple να τελειωσει εδω το θεμα?

Ας συμφωνησουμε ολοι λοιπον οτι η apple μας ειχε υποσχεθει ανωνυμια στο online highscore και τωρα μας τα αλλαζει και ζητα να φαινεται το apple id μας κατα το "add". Οφειλουν να το θυμουνται αυτο οι επομενοι αγοραστες iphone/ipad και να σκεφτουν μια λυση android. Αλλιως μπορουν να βαλουν ταμπελα fanboy ή καφετεριακιας.

Καληνυχτα σας :D

Δημοσ.

Κλασσικη εξελιξη apple related topic.

Η apple ξυνεται.

-Κακια η apple που ξυστηκε

-μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι , απλα ξυστηκε.

-οχι η apple ειναι ο σατανας

-γτ ειναι σατανικο το ξυσιμο?

-ειναι το απολυτο κακο , τερμα εσεις δεν μπορειτε να καταλαβετε

-ναι συμφωνοι αλλα γτ ειναι κακο?

-666

-για να συνεννοηθουμε , μηπως δεν ξερετε τι ειναι το ξυσιμο ή δεν εχετε πιασει apple προϊον στο θεμα του ξυσιματος?

-μα καλα τι θα γινει σε οποιο τοπικ ανοιγει , γυρω απο apple , θα πεταγονται τα apple fanboys να υπερασπιστουν τυφλα την apple και να κατηγορησουν εμας ως κατωτερους που δεν εχουμε iphone?

Ε λοιπον ολοι οσοι εχετε iphone ειστε ασχετοι και τα παιρνετε με τα λεφτα του μπαμπα , για να βρειτε γκομενες στην καφετερια. Επισης εμεις στα android εχουμε SD υποδοχη και αναφορα παραδοσης μηνυματων.

Και να επιστρεψουμε λοιπον στο 1ο μου , ψεμματα 2ο μου ποστ στο θεμα:

Ας συμφωνησουμε ολοι λοιπον οτι η apple μας ειχε υποσχεθει ανωνυμια στο online highscore και τωρα μας τα αλλαζει και ζητα να φαινεται το apple id μας κατα το "add". Οφειλουν να το θυμουνται αυτο οι επομενοι αγοραστες iphone/ipad και να σκεφτουν μια λυση android. Αλλιως μπορουν να βαλουν ταμπελα fanboy ή καφετεριακιας.

Καληνυχτα σας :D

ωχ θέε μου, γιατί είσαι τόσο απόλυτος και πολωμένος; και εγώ γουστάρω προϊόντα της apple, αλλά το οτι τα γουστάρω δε πάει να πει οτι θα μουγκαθώ όταν δε συμφωνώ με κάτι, ή όταν η μεγαλοεταιρεία στρέφετε σε ανήθικες πρακτικές.

δε χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε όλα, ο steve δε νοιάζεται για εσένα τόσο όσο εσύ νοιάζεσαι για αυτόν wink.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...