Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για εγγραφη ραδιοφωνο

nikos360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το vlc γινεται ανετα, αλλα

- πρεπει να ξερεις το ακριβες url στο οποιο εκπεμπει ο σταθμος. Εχω πει παλιοτερα σε παρομοιο θεμα πως το βρισκεις αυτο, αλλα δεν βρισκω το θεμα :P

- δεν μπορεις να ακους οσο γραφει, οποτε ειτε ανοιγεις εναν ακομα vlc/mpc/winamp/foobar/whatever και ακους απο εκει ειτε περιμενεις να τελειωσει για να το ακουσεις μετα :(

Δημοσ.

Μπορείς μέσω κάποιου γενικού audio recorder πχ Advanced Sound Recorder,Audio Record Wizard επιλέγοντας το κατάλληλο "line in" ας το πω.

Σε περιπτώσεις που ξέρεις το url και είναι media player πολύ καλό το "WM Recorder" το οποίο κάνει καλά την δουλειά του και σε περιπτώσεις video streming recording!

Δημοσ.

Εδώ λέει ο Jim πως να βρίσκεις την πραγματική url του σταθμού, στο post #5.

Εγώ για να ακούω ραδιόφωνο έχω το RadioSure. Είναι παρόμοιο με το Screamer Radio που λέει το karrapaoki. Έχει πάνω από 16.000 σταθμούς και ανανεώνεται συνεχώς. Και σου επιτρέπει να ηχογραφείς το σταθμό που θες. Το κακό είναι ότι αν θες να ηχογραφείς πολλούς σταθμούς ταυτόχρονα δεν είναι καθόλου πρακτικό. Πρέπει να ανοίξεις το πρόγραμμα τόσες φορές, όσοι είναι και οι σταθμοί που θες να ηχογραφήσεις. Τρέχα γύρευε δηλαδή! Νομίζω ότι ούτε το Screamer Radio σου επιτρέπει να κάνεις παράλληλες ηχογραφήσεις.

Για παράλληλες ηχογραφήσεις έχω το StreamWriter.Αν θες να ηχογραφείς συγκεκριμένους σταθμούς βρίσκεις τη url με τον τρόπο που λέει ο Jim, ή τη βρίσκεις απ' το RadioSure αν έχει το σταθμό στη database του, και τη βάζεις στο StreamWriter

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...