viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ας ελπίσουμε τότε να μην έχει και το τέλος του Rome μια και έχει ένα κακό προηγούμενο το κανάλι στις υπερπαραγωγές και να ευχαριστεις το θεο που ειδες και το Rome στις εποχες που ζουμε by the way καλο ηταν το τελος του Rome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ας ελπίσουμε τότε να μην έχει και το τέλος του Rome μια και έχει ένα κακό προηγούμενο το κανάλι στις υπερπαραγωγές Το HBO κακό προηγούμενο? M 6FU ,ΒΟΒ και Pacific? Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς θέλεις να πεις. Πάντως αν μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ ένα τέτοιο λυκάκι μέσα είμαι να το πάρω για κατοικίδιο. Έχω κατι λαιμούς που θέλω να περιποιηθεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raven3x7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ουτε αργα παει αλλα ουτε και γρήγορα.ειναι στο σωστο timing.παντως ειναι λογικο οτι θα πηγαινε η μεγάλη κορη αφου ειχαν αποφασισει οτι θα παντρευτει με το μαλακισμενο το πριγκιπα(εντελως κύλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι και τη πληρωσε το καημενο το λυκακι ) αυτο ομως που δεν καταλαβα ειναι τη μικρη κορη γιατι την πηρανε μαζι τους? Καλα σε πείραξε ο λυκος και οχι οτι σκοτώσανε και το αγόρι? Την Arya(μικρη κορη) την πήραν μαζί για να μάθει πως συμπεριφέρονται στο νότο(μιας και όταν μεγαλώσει το πιο πιθανό είναι να την παντρέψουν με νότιο ευγενή) λεει σε καποια φαση οτι το θεωρει το μεγαλυτερο τεχνολογικο κατασκευασμα, οποτε ειναι λογικο απο τη στιγμη που στην εποχη τους τετοια ταξιδια δεν εχεις πολλες ευκαιριες να τα κανεις και απο τη στιγμη που βρισκεται τοσσο κοντα, απο καθαρη περιεργια να θελει να δει ενα μερος που διαβαζε στα βιβλια...Ειναι σαν να βρισκεσαι τουριστας στην ΑΘηνα και να θες να δεις την ακροπολη... spoiler 2ης σεζον ο πολεμος ξεκιναει στη 2η σεζον, οποτε στην 1η, θα ασχοληθουν κυριως με δολοπλοκιες και κτλ Καλα οχι ακριβως η αποσταση ειναι αρκετα μεγαλυτερη. BTW το τειχος ειναι φτιαγμενο απο παγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλα σε πείραξε ο λυκος και οχι οτι σκοτώσανε και το αγόρι? Την Arya(μικρη κορη) την πήραν μαζί για να μάθει πως συμπεριφέρονται στο νότο(μιας και όταν μεγαλώσει το πιο πιθανό είναι να την παντρέψουν με νότιο ευγενή) τον ξεχασα αυτον!!αλλα και παλι ειναι εμπλεκόμενος και ηταν αναμενομενο(φαινετε οτι τελειωνουν γρηγορα τις εκρεμοτητες και η μικρη στο τσακ τη γλίτωσε) το σκυλι ομως της μεγαλης δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με την κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πάντως με το ρυθμό που πάει η σειρά (και αν κάθε σεζόν είναι μόνο 10 επεισόδια) τη βλέπω να κάνει καμιά 10αριά σεζόν μέσα στο νερό. Το 2ο επεισόδιο πιο πολύ για filler μου φάνηκε, αλλά ακόμα και έτσι είναι άκρως ποιοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πάντως με το ρυθμό που πάει η σειρά (και αν κάθε σεζόν είναι μόνο 10 επεισόδια) τη βλέπω να κάνει καμιά 10αριά σεζόν μέσα στο νερό. Το 2ο επεισόδιο πιο πολύ για filler μου φάνηκε, αλλά ακόμα και έτσι είναι άκρως ποιοτικό. μήπως το πανε σιγά σιγα για να δουν τα ρειτινγκς μη τους ξεφύγει ο προϋπολογισμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 και να ευχαριστεις το θεο που ειδες και το Rome στις εποχες που ζουμε by the way καλο ηταν το τελος του Rome Κανείς άλλος δεν θυμάται ότι το Rome ήταν η 2η συνεχόμενη υπερπαραγωγή του HBO που διακόπηκε λόγω υπερβολικά μεγάλου κόστους? Για την ακρίβεια ενώ υπήρχε σενάριο αποφασίστηκε να μην επεκταθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 βασικα στην όλη φαση με το λυκο και το γιο του χασαπη, προφανως επρεπε να πεθανει καποιος. Οπως στις μοντερνες εταιρειες, αν γινει μια μαλακια, μπορεί για λόγους πρεστιζ να την γλυτώσει ο τμηματάρχης, αλλά ο υπάλληλος που εκτελούσε εντολές θα την πληρωσει οπωσδηποτε. Έτσι, οι αλλοι την γλύτωσαν με ένα σκυλο-λυκο αλλά έπρεπε να πεθάνει ο πιτσιρίκος που ηταν γιος χασαπη, ανηκε στην πλέμπα Ευτυχως δηλαδη γιατι στην αρχη με ξένισε Δηλαδη ο Βασιλιάς τοσο για φαπες έχει την οικογένεια του? Είπαμε, ειναι παλιοσογο αλλά αυτό το ξέρουμε εμείς. Οσο και να εκτιμα τον Σταρκ, εδω χτυπησε ο γιος του και αυτος εκανε σαν τον Κολινα, λες και ηταν ακριβοδικαιος και κανονιζε κατι μεταξυ ασχετων οικογενειων Μου φανηκε πολυ διαθέσιμος στο να αφήσει τους Σταρκ να την σκαπουλάρουν Και οχι μόνο αυτό, ο Αρχοντας Σταρκ έκανε και κόνξες για τον λυκο! Δηλαδη ρε φιλε, χτυπαει ο γιος του Βασιλια και λεει οτι το έκανε η κόρη σου. Δεν εχει τρόπο να αποδειξεις την αθωωτητα της και η ιδια η μεγαλη σου κόρη αρνειται να την στηριξει! Και ενω φαινεται οτι θα εχεις ενα παιδι λιγοτερο, ο Βασιλιας φερεται λες και το παιδι που χτυπησε ειναι καποιος ασχετος και παει να καβατζώσει την οικογενεια του φιλου του. Και αντι να λες ευχαριστώ που τη γλυτώνεις με εναν λυκο, κάνεις και μουτρα? μήπως το πανε σιγά σιγα για να δουν τα ρειτινγκς μη τους ξεφύγει ο προϋπολογισμός; Εχουν ηδη κλεισει 2η σεζον (σιγουρα 20 επεισοδια δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κανείς άλλος δεν θυμάται ότι το Rome ήταν η 2η συνεχόμενη υπερπαραγωγή του HBO που διακόπηκε λόγω υπερβολικά μεγάλου κόστους? Για την ακρίβεια ενώ υπήρχε σενάριο αποφασίστηκε να μην επεκταθεί για την ακριβεια εγω δεν το ηξερα καν οχι οτι με ενοιαζε κιολας και γνωμη μου ειναι οτι το κοψανε στο peak του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μήπως το πανε σιγά σιγα για να δουν τα ρειτινγκς μη τους ξεφύγει ο προϋπολογισμός; ακολουθανε κανονικα τα βιβλια...εχουν 10 επεισοδεια για να εξιστορισουν ενα ολοκληρο βιβλιο. σε ff παει η σειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nevyn Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 spoiler 2ης σεζον ο πολεμος ξεκιναει στη 2η σεζον, οποτε στην 1η, θα ασχοληθουν κυριως με δολοπλοκιες και κτλ Ο πολεμος ξεκιναει στο πρωτο βιβλιο οποτε θα ειναι στην πρωτη σεζον,απλα επεκτεινεται στο δευτερο βιβλιο/σεζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 πως σκατα μπλέχτηκε ο Σταρκ στο θεμα με τα πιτσιρικια, αφου νομιζα οτι τα κοριτσακια ηταν ακομα στον καστρο του και πως μονο αυτος και ο Βασιλιας εφυγαν. Μου πηρε λιγο να καταλαβω πως ολο το Βασιλο-σογο την εκανε απο τον Βορρα και πως ο Σταρκ παει στην πρωτευουσα με τις 2 κορες του. Καλα εισαι εσυ, εγω το καταλαβα οταν διαβασα εσενα :D Ομορφη σειρα, αν και εμενα μου φανηκε ψιλοφιλερακι το επεισοδιο.. Παντως αυτου του ειδους η παραγωγες λειπουν απο την παγκοσμια τηλεοραση.. Καλως μας ηλθε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 παιδια τα ειδα και εγώ τα 2 επεισόδια.. καταπληκτική σειρά... μπράβο τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Doreah τι τσουλι την συμπαθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Συνεχίζει ο αργός ρυθμός και η απίστευτη δουλειά μέχρι λεπτομέρειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα