xavier Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 το Lotr δεν είναι τριλογία τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ένα βιβλίο, απλά χωρίστηκε σε 3 τόμους για λόγους ευκολίας από τον εκδοτικό οίκο, ο ίδιος ο Tolkien δεν το θεωρούσε τριλογία αλλά 1 βιβλίο, άσε που είναι 3 τόμοι οι οποίοι αποτελούνται από 6 βιβλία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δεν θα μαλωσουμε και για αυτο...δεχομαι την αποψη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 δεν είναι μόνο δικιά μου, ήταν και του συγγραφέα που μετράει πάνω από όλες πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 μπααα...οι καλλιτεχνες ειναι ψιλοβλαμμενοι με οτι εχει να κανει με τα εργα τους...ας πουμε το οτι το καθε βιβλιο κυκλοφορησε με κανα χρονο διαφορα απο τα αλλα δεν παιζει ρολο? τεσπα,ο καθενας μπορει να ισχυριζεται οτι θελει...για εμενα ειναι τριλογια...γιατι ολες οι τριλογιες του κοσμου θα μπορουσαν να ισχυριστουν οτι ειναι ενα βιβλιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 γράφτηκαν όλα μαζί σε ένα, ήταν απόφαση του εκδοτικού οίκου ξαναλέω... το lotr είναι 6 βιβλία, 3 τόμοι...checkαρέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Κολλάτε πολύ στις λέξεις.. 1 βιβλιο γιατί ειναι διειγείται μια ιστορία και την έγραψε ο Τολκιν με σκοπό να φτιάξει 1 μονο βιβλίο, αυτή η ιστορία έχει 6 μεγάλες θεματικές ενότητες.. Ο εκδοτικός οίκος προφανώς δεν μπορούσε να το χωρέσει σε 2000 σελίδες και αποφάσισε να το εκδόσει σε 3 χωριστά βιβλία που φυσικά δεν ειναι αυτοτελή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ty Chrisxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 SEASON 2 BEHIND THE SCENES: "Lesson Two: Looking Good vs. Staying Alive" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talidipa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 θέλω τη ροζ ομπρελίτσα ΤΩΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 βρήκα ένα πακέτο με dvd για την πρώτη season αλλά είναι λίγο ακριβή, κι απ'οτι έχω καταλάβει δεν αξίζει να μη τη δεις σε hd αυτη τη σειρά. To σκέφτομαι και εγώ για dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 To σκέφτομαι και εγώ για dvd. Γιατί κολλήσατε όλοι με τα dvd, δεν έχετε bluray-player; Για τη διαφορά ποιότητας σε εικόνα/ήχο η διαφορά στην τιμή δεν δεν θα είναι μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 θέλω τη ροζ ομπρελίτσα ΤΩΡΑ! όσο να ναι δίνει στυλ!!χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomalegan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Yπάρχει όλη η πρώτη season σε Blu-ray με 35 λύρες στο Άμαζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 DVD Bonus... just in case http://www.youtube.com/watch?v=qQDpIB6S4ac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα