Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Άλλες 2 σεζόν να δείξουν και είμαι υπέρ ευτυχισμένος (3 αν χωρίσουν το 3ο βιβλίο σε 2 σεζόν)
rolandofgalaad Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, ξέρει κάποιος αν κυκλοφορεί η σεζόν ή θα κυκλοφορήσει με ελληνικούς υπότιτλους;
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Oχι ακριβως, απλα "φημες" απο το HBO λενε οτι θα το ανανεωσουν για 3η+4η σεζον που θα γυριστουν ταυτοχρονα. Οποτε ολοι υποθετουν 1+1=2, οτι αφου το 3ο βιβλιο ειναι μεγαλο, θα μοιραστει σε 2 σεζον που θα γυριστουν ταυτοχρονα Ναι ειναι αρκετα μεγάλο για να βγει σε 1 σεζον χωρίς να κόψουν πολύ πραγμα. Ελπίζω πραγματικά να ανανεώσουν γιατί θα είναι πολύ κρίμα να αφήσουν τέτοια σειρά στη μέση! Γνωμη μου ειναι ότι θα γυρίσουν σιγουρα και το 3ο βιβλιο, από εκει και πέρα στο 4ο αλλαζει πολύ το σκηνικό της δράσης και εισαγονται νεα πρόσωπα ενώ αλλα μενουν για λίγο στο παρασκήνιο οποτε ίσως σε επίπεδο σειρας να υπάρξει προβλημα.
kate23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γνωμη μου ειναι ότι θα γυρίσουν σιγουρα και το 3ο βιβλιο, από εκει και πέρα στο 4ο αλλαζει πολύ το σκηνικό της δράσης και εισαγονται νεα πρόσωπα ενώ αλλα μενουν για λίγο στο παρασκήνιο οποτε ίσως σε επίπεδο σειρας να υπάρξει προβλημα. Ναι, ξέρω γιατί τώρα διαβάζω το 4ο. Προτιμώ να την σταματήσουν, όμως, παρά να την καταστρέψουν. Αν δεν μπορούν, καλύτερα να μην συνεχίσουν. Αλλά ελπίζω να μπορούν! Χαχα
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σταμάτησα στο τελος του τρίτου λόγω overdose και υποχρεώσεων, αλλά καποιος μου ειπε ότι τα γεγονότα του 5ου τρέχουν παράλληλα ή συνδυαζονται με αυτά του 4ου οποτε ίσως μπορεσουν να τα συνδυασουν. Καλο το 4ο;
kate23 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σταμάτησα στο τελος του τρίτου λόγω overdose και υποχρεώσεων, αλλά καποιος μου ειπε ότι τα γεγονότα του 5ου τρέχουν παράλληλα ή συνδυαζονται με αυτά του 4ου οποτε ίσως μπορεσουν να τα συνδυασουν. Καλο το 4ο; Καλό είναι, απλά απογοητεύτηκα λιγάκι στην αρχή μέχρι να μπω λίγο στο νόημα του τι γίνεται σε αυτό το βιβλίο. Δεν είναι σαν τα υπόλοιπα και βλέπεις όπως είπες άλλα σκηνικά δράσης. Δεν με ενθουσίασε όσο το 3, αλλά δεν έχω φτάσει ούτε στη μέση ακόμη οπότε έχω σελίδες μπροστά μου για να ενθουσιαστώ!
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 6 months behind you are. Που θα έλεγε και ο Yoda.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Aααα, μαλιστα άρα συμπασχουμε. Ναι ρε και γω μολις το ειδα!!!!!!!! πωωωωωωωωωω, δεν το περιμενα!! Τι λες να γίνεται στο επομενο;
arxaggelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος περιμένει τώρα 1 βδομάδα ρε γαμώτο? Μήπως εννοείς 1 τετράμηνο; Το επόμενο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο να βγει 15 Απριλίου.
Sellers Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως εννοείς 1 τετράμηνο; Το επόμενο επεισόδιο είναι προγραμματισμένο να βγει 15 Απριλίου. Όχι ρε συ, πιάσε συναίσθημα.
Kasrith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος περιμένει τώρα 1 βδομάδα ρε γαμώτο? Το κόβω να τα σπάει όλα ο Drogo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα