Aplostra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 δε καταλαβαίνω που χαλιέστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γνωρίζει κανείς κάποιο site που να μπορώ να το δω online ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γνωρίζει κανείς κάποιο site που να μπορώ να το δω online ? Γιατί δέν εχεις θείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά και εσύ δεν μπορείς να πεις του θείου να στα στέλνει ένα ένα? Βάλε "Game of thrones stream" στο google και θα βρεις άπειρα. Δύσκολα θα βρεις με υπότιτλους όμως, ιδικά ελληνικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks boy. Τα βλέπω και με Αγγλικούς άμα λάχει, δεν έχω θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks boy. Τα βλέπω και με Αγγλικούς άμα λάχει, δεν έχω θεμα! εγω το είδα χωρίς υποτιτλους,τι να πώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρα τα βιβλία στα Αγγλικά και συνήθισα.. Αν και τα Αγγλικά που γράφει ο Martin είναι λίγο δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το είδα χωρίς υποτιτλους,τι να πώ? Εσύ άλλη φορά να ρωτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρα τα βιβλία στα Αγγλικά και συνήθισα.. Αν και τα Αγγλικά που γράφει ο Martin είναι λίγο δύσκολα. εχω το 1ο στα ελληνικά! Εσύ άλλη φορά να ρωτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πήρα τα βιβλία στα Αγγλικά και συνήθισα.. Αν και τα Αγγλικά που γράφει ο Martin είναι λίγο δύσκολα. Δεν είναι και τόσο δύσκολα. Μερικές λέξεις δεν ήξερα καθόλου και τις έψαξα, όταν είδα οτι τις χρησιμοποιούσε πιο συχνά. P.S. Ο Notis Baratheon δεν υπήρχε...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το είδα χωρίς υποτιτλους,τι να πώ? Και γω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω!! δεν ηταν δυσνόητο μια χαρά το είδα κ έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ηταν δυσνόητο μια χαρά το είδα κ έτσι! Ευκολάκι πρέπει να είναι τα Αγγλικά ναι. Εγώ το πα σαν αστείο επειδή μένω στον Καναδά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ευκολάκι πρέπει να είναι τα Αγγλικά ναι. Εγώ το πα σαν αστείο επειδή μένω στον Καναδά χεχε δεν το ξερα! τότε παραήταν ευκολάκι φορ γιού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα