Doc1355 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 lolwut? Μια χαρά πάει και στο ενδιάμεσο... Ετσι ετσι! πές τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 οσο πάει προς το τέλος του κύκλου γίνεται και καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 είναι επικίνδυνο να ακούς τα γούστα/γνώμες του skiabox σε τέτοια θέματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω φτασει στο πεμπτο επισοδειο. Πραγματικα εχω παθει πλακα με τη σειρα. Ειναι τοσο καλογυρισμενη, τοσο "ρεαλιστικη" με φοβερες ατακες και σκιαγραφηση χαρακτηρων, δηλωνω fan. Ποσες season υπαρχουν απο αυτη τη σειρα και ποσες ακομα να περιμενουμε?? Θα τους παρει και θα τους σηκωσει ετσι και τη διακοψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω φτασει στο πεμπτο επισοδειο. Πραγματικα εχω παθει πλακα με τη σειρα. Ειναι τοσο καλογυρισμενη, τοσο "ρεαλιστικη" με φοβερες ατακες και σκιαγραφηση χαρακτηρων, δηλωνω fan. Ποσες season υπαρχουν απο αυτη τη σειρα και ποσες ακομα να περιμενουμε?? Θα τους παρει και θα τους σηκωσει ετσι και τη διακοψουν. Μια σεζον υπαρχει ρε. Περιμενουμε τη 2η. Τωρα, αν ολα πανε καλα, θα ' ναι 7 σεζον, απ' οσο ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω φτασει στο πεμπτο επισοδειο. Πραγματικα εχω παθει πλακα με τη σειρα. Ειναι τοσο καλογυρισμενη, τοσο "ρεαλιστικη" με φοβερες ατακες και σκιαγραφηση χαρακτηρων, δηλωνω fan. Ποσες season υπαρχουν απο αυτη τη σειρα και ποσες ακομα να περιμενουμε?? Θα τους παρει και θα τους σηκωσει ετσι και τη διακοψουν. Βασίζεται η σειρά σε βιβλία απο τα οποία έχουν γραφτεί/δημοσιευτεί τα 5. Περιμένουμε άλλα 2. Τώρα για τις τηλεοπτικές σεζόν δεν μας έχουν ενημερώσει. Εγώ το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια, μήπως δεν πάει 7 σεζόν. Έχει μεγάλο κόστος παραγωγής και θα πρέπει να κάνει τρελά νούμερα για να το συνεχίσουν τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικα παιζει να ειναι η πρωτη σειρα που μου κραταει το ενδιαφερον σε τετοιο βαθμο. Λιγο η ιστορια, λιγο οι χαρακτηρες που διαλεξαν να μην ειναι αμερικανοφατσες, λιγο το setting πραγματικα μου φενεται σαν κατι το διαφορετικο. Εχω ξεκινησει απειρες σειρες και τις σταματησα στο τριτο επισοδειο για τους παραπανω λογους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η σειρά είναι όντως τρομερή αλλά μόλις έφαγα μεγάλη ξενέρα που πίστευα ότι θα βγει η δεύτερη σεζόν Οκτώβρη :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η σειρά είναι όντως τρομερή αλλά μόλις έφαγα μεγάλη ξενέρα που πίστευα ότι θα βγει η δεύτερη σεζόν Οκτώβρη :mad: Eχουμε τίποτα νεότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω για Απρίλιο την ετοιμαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Νομιζω για Απρίλιο την ετοιμαζουν. Α οπότε στα ίδια είμαστε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μακάρι να βγεί τον οκτώβρη!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes#year-2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η σειρά είναι όντως τρομερή αλλά μόλις έφαγα μεγάλη ξενέρα που πίστευα ότι θα βγει η δεύτερη σεζόν Οκτώβρη :mad: Πώς να βγει τον Οκτώβρη όταν τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν δύο βδομάδες!! Eχουμε τίποτα νεότερο; Χωρίς να έχουμε κάτι επίσημο, όλα δείχνουν ότι η 2η σεζόν (και όλες όσες ακολουθήσουν) θα ξεκινήσει/ουν ίδια εποχή με την 1η σεζόν, δηλαδή Απρίλιο. Εγώ το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια, μήπως δεν πάει 7 σεζόν. Έχει μεγάλο κόστος παραγωγής και θα πρέπει να κάνει τρελά νούμερα για να το συνεχίσουν τόσο πολύ. Η σειρά έκανε κατά Μ.Ο. 30% τηλεθέαση. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του HBO τα νούμερα είναι καλά για συνδρομητικό κανάλι και παρότι το κόστος της 1ης σεζόν ήταν αρκετά υψηλό ($ 60.000.000) υπάρχουν ήδη δηλώσεις τους ότι η σειρά θα τελειώσει όταν πρέπει να τελειώσει. Ας ελπίσουμε αυτό να σημαίνει την 7η σεζόν/7ο βιβλίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα