Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελειώσα το 1ο σε 4 μέρες, 900 σελίδες σε 4 μέρες αλλά στα ΕΛληνικά τώρα που περιμένω τα αγγλικά βιβλία θα κοψει παρα πολύ το ρυθμο διαβάσματος :|

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελειώσα το 1ο σε 4 μέρες, 900 σελίδες σε 4 μέρες αλλά στα ΕΛληνικά τώρα που περιμένω τα αγγλικά βιβλία θα κοψει παρα πολύ το ρυθμο διαβάσματος :|

Ναι το αγγλικο το κοβω να το βγαλω σε καμια βδομαδα.. αν και ειναι μεχρι να παρεις φορα

Ναι το αγγλικο το κοβω να το βγαλω σε καμια βδομαδα.. αν και ειναι μεχρι να παρεις φορα

Εχω αρκετές αγνωστες λέξεις, οπότε διαβάζω διπλα στο pc κ το λεξικο και χάνω χρόνο, επίσης έχω το συνηθειο να διαβαζω ξάπλα στο κρεβάτι και βράδυ οπότε δεν ψήνομαι να το κανω έχοντας δίπλα μου το λαπτοπ να βγάζει ζέστη.

Εχω αρκετές αγνωστες λέξεις, οπότε διαβάζω διπλα στο pc κ το λεξικο και χάνω χρόνο, επίσης έχω το συνηθειο να διαβαζω ξάπλα στο κρεβάτι και βράδυ οπότε δεν ψήνομαι να το κανω έχοντας δίπλα μου το λαπτοπ να βγάζει ζέστη.

Στο πρωτο που διαβαζω τωρα παλευεται χωρις λεξικο μιας και τις σκηνες τις εχεις δει ηδη και δεν χανεσαι τοσο.

Τωρα για το δευτερο και μετα ισως να θελει λιγη βοηθεια ναι, αλλα στην αναγκη εχω λεξικο στο smartphone οποτε κατι θα κανομεν, ειτε για τις διακοπες, ειτε για τη ξαπλα στο κρεβατι... ;)

γμστα το dance of dragons με γμσει με το λεξιλογιο του...

Είσαι στο 5ο ρε θηρίο? Εμένα μουρθε το 2ο, αλλα διάβαζα κάτι άλλο και δεν το ξεκίνησα. Σήμερα το τελείωσα, οπότε απο αύριο με το καλό.

Είσαι στο 5ο ρε θηρίο? Εμένα μουρθε το 2ο, αλλα διάβαζα κάτι άλλο και δεν το ξεκίνησα. Σήμερα το τελείωσα, οπότε απο αύριο με το καλό.

Διαβάζοντας το 1ο βιβλίο από την Anubis, εντύπωση μου έκανε η επιλογή του ηθοποιού παι υποδύεται τον Syrio Forel (μιλάω μόνο για την εμφάνιση).

Στο βιβλίο ο χαρακτήρας παρουσιάζεται ως φαλακρός. :whistle: :wacko: :blink:

Σε κάποιον άλλο χαρακτήρα δεν βρήκα διαφορές, εκτός και μου διέφυγαν (αν και δε νομίζω).

Ps. Εκτός και αν πρόκειται για λάθοε στη μετάφραση...

Και ο Ταιγουιν καραφλός είναι στο βιβλίο, ο Σερ ροντρικ ηύρισε τα μουστακια του, ενώ όλοι οι χαρακτήρες είναι μικρότεροι από οτι παρουσιάζονται στη σειρα, ο Eddard ειναι 35π.χ., παντως καλά εκαναν κ τους μεγάλωσαν λίγο για να φαινεται πιο αληθοφανες.

* O Ρομπ Σταρκ δεν έχει μαυρα μαλλια στο βιβλιο

Παντως δεν ξερω για το βιβλιο που μερικα μελη εχουν διαβασει,αλλα η σειρα ξεκαθαρα μας κανει να συμπαθησουμε περισσοτερο τον οικο των Stark.Ειναι ετσι και στο βιβλιο?Διαφαινεται μια προτιμηση του συγγραφεα προς τα εκει?

Παντως δεν ξερω για το βιβλιο που μερικα μελη εχουν διαβασει,αλλα η σειρα ξεκαθαρα μας κανει να συμπαθησουμε περισσοτερο τον οικο των Stark.Ειναι ετσι και στο βιβλιο?Διαφαινεται μια προτιμηση του συγγραφεα προς τα εκει?

οντως! οι Σταρκ ειναι οι πρωτοι ρολοι! (τουλαχιστον στη σειρα)

Αν και ειμαι ακομη στην αρχη του πρωτου βιβλιου και δεν μπορω να σου απαντησω σιγουρα, αυτο που λες φαινεται λιγο και απο την περιληψη στο πισω εξωφυλλο του βιβλιου:

...In a land where summers can last decades and winters a lifetime, trouble is brewing. The cold is returning, and in the frozen wastes to the north of Winterfell, sinister and supernatural forces are massing beyond the kingdom’s protective Wall. At the center of the conflict lie the Starks of Winterfell, a family as harsh and unyielding as the land they were born to. Sweeping from a land of brutal cold to a distant summertime kingdom of epicurean plenty, here is a tale of lords and ladies, soldiers and sorcerers, assassins and bastards, who come together in a time of grim omens. Amid plots and counterplots, tragedy and betrayal, victory and terror, the fate of the Starks, their allies, and their enemies hangs perilously in the balance, as each endeavors to win that deadliest of conflicts: the game of thrones...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...