Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Game of Thrones Season 2 Cast Brienne

link.

Η 2η παράγραφος με τίτλο 'Who is Brienne ?' ίσως περιέχει κάποιου είδους spoiler για όποιους δεν έχουν διαβάσει το 2ο βιβλίο. Για μένα πάντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο που τη διάβασα.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας γράψω και κάτι που δεν μου έχει καθήσει καλά ως τώρα.

Αυτή η Night's Watch. Αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από κατακάθια και ανθρώπους που πήγαν εκεί παρά την θέλησή τους. Η σειρά ως τώρα δεν μας έδειξε καθόλου αυτή τη μεταστροφή των κακοποιών σε ανθρώπους του καθήκοντος, αν φυσικά γίνεται κάτι τέτοιο στα βιβλία. Δηλαδή τους είδαμε στην αρχή ως κατακάθια, μετά τους είδαμε να ορκίζονται και στο τέλος να ετοιμάζονται για εκστρατεία, χωρίς εγώ να δω πουθενά ότι έγιναν αξιόμαχοι και άνθρωποι με ιδανικά.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχουν ιδανικα. Αν φύγουν θα πεθάνουν από οποιον τους βρει. τους Σταρκ λογικα.. Οποτε το βουλώνουν και μένουν εκει και αφου πλεον κανουν μαι νέα αρχη απαλαγμένοι από τα λάθη τους, μπορει καποιοι να φέρονται καλύτερα. Αλλωστε εγκληματα οπως η κλεψια ή ο βιασμός δεν παιζουν εκει που βρισκονται.

Δημοσ.

Ειδικά ο δεύτερος τόμος του τρίτου βιβλίου (Blood and Gold αν θυμάμαι καλά) είναι IMHO το καλύτερο fantasy που έχει γραφτεί ποτέ.

Κάποιοι άπιστοι διαφωνούν και θεωρούν ότι το Malazan είναι καλύτερο αλλά τι ξέρουν; :P

Συμφωνω για το Blood and Gold οτι ειναι το καλυτερο της σειρας μεχρι στιγμης.Οταν το διαβαζα μου ερχοταν να μπω στον κοσμο του και να αρχισω το hack slash backstab σε berserk mode σε ενα συγκεκριμενο οικο.Καλυτερο fantasy ειναι μεγαλη κουβεντα παντως.Παντως αν φτασει η σειρα μεχρι εκει θα αποζημιωσει τους παντες για την υπομονη τους.Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μεγαλη χρονικη διαρκεια απο σεζον σε σεζον.Ελπιζω τουλαχιστον το Storm of swords να το γυρισουν σε 20 επεισοδια συνεχομενα και να μην το σπασουν σε δυο σεζον.

Δημοσ.

Συμφωνω για το Blood and Gold οτι ειναι το καλυτερο της σειρας μεχρι στιγμης......

Καλά το έγραψες, γιατί οι κριτικοί μιλάνε για το 5ο βιβλίο που κυκλοφορεί την Τρίτη που μας έρχεται (μάλλον έχουν στα χέρια τους κόπιες) ότι πρόκειται για ό,τι καλύτερο έχει γραφτεί μέχρι σήμερα. ;)

Μακάρι να φτάσουμε μέχρι εκεί και παραπέρα και στη σειρά, γιατί μιλάμε για πολλά χρόνια μετά. Το 6ο & 7ο βιβλίο δεν έχουν γραφτεί καν..

Δημοσ.

ελπιζω ολοι σας να ξερετε πως τον Syrio Forel τον κανει ελληνας, ε;

οπως και η μαγισσα που τρωει τον ντρογκο

Δημοσ.

Dead Topic! τι εγινε ρε, τελειωσε η πρωτη σεζον και πεθανε το θεμα;! :confused:

αναμένουμε την 2η τώρα!νομίζω την εξαντλήσαμε την 1η! :P

Δημοσ.

Αργησα να σχολιασω μιας και ελειπα για ενα μηνα. Το φιναλε της σειρας παιζει να ειναι το μοναδικο εργο/σειρα που καταφερε να με ξενερωσει και να με πορωσει αυτοχρονα. ΗΒΟ με κλειστα ματια πλεων. Η σειρα ηταν ακριβως οτι περιμενα. Εχω ομως μια απορια.....

Μονο εγω ξενερωσα απιστευτα που πεθανε ο Ντρογκο??? Τεραστια απολεια για μενα γιατι ηλπιζα παρα πολυ σε αυτον τον χαρακτηρα και στην εξελιξη της σειρας

Δημοσ.

Αργησα να σχολιασω μιας και ελειπα για ενα μηνα. Το φιναλε της σειρας παιζει να ειναι το μοναδικο εργο/σειρα που καταφερε να με ξενερωσει και να με πορωσει αυτοχρονα. ΗΒΟ με κλειστα ματια πλεων. Η σειρα ηταν ακριβως οτι περιμενα. Εχω ομως μια απορια.....

Μονο εγω ξενερωσα απιστευτα που πεθανε ο Ντρογκο??? Τεραστια απολεια για μενα γιατι ηλπιζα παρα πολυ σε αυτον τον χαρακτηρα και στην εξελιξη της σειρας

Η βλακεια είναι ότι μας προετοίμαζαν για την αποβιβαση των Ντοθρακι και σφαγες κλπ και δεν θα δουμε πιποτα τετοιο, 8 επεισόδια έχτιζαν πανω σε αυτό και μετά ο Ντρογκο τα τιναξε. Στο βιβλίο δεν είναι τόσο έντονο όλο αυτο γιατί όποτε αναφέρεται στους Ντοθρακι το κανει από τη σκοπιά της Νταινερυς και τη σχέση της κυρίως με το Ντρογκο ή τον αδερφο της, στην σειρά ομως ο Ντρογκο παιζει μεγαλύτερο ρόλο και ειναι ξενέρωμα που πεθαινει

Αντε να έρθουν σε λίγες μερες τα βιβλία από το amazon να αρχίσω το 2ο επιτέλους!

Δημοσ.

Dead Topic! τι εγινε ρε, τελειωσε η πρωτη σεζον και πεθανε το θεμα;! :confused:

Ε τι θες να πούμε τώρα δηλαδή, πάει πέταξε το πουλάκι.... Εκτός απο της περιοδικές αναστήσεις απο άτομα που το βλέπουν καθυστερημένα... Οι υπόλοιποι διαβάζουμε :Ρ

Δημοσ.

Ε τι θες να πούμε τώρα δηλαδή, πάει πέταξε το πουλάκι.... Εκτός απο της περιοδικές αναστήσεις απο άτομα που το βλέπουν καθυστερημένα... Οι υπόλοιποι διαβάζουμε :Ρ

Ακριβως! 70 πρωτες σελιδες φυγανεεε κ προχωραμε ακαθεκτοι!! :-D

Παντως πραγματικα η μεταφορα στη σειρα ειναι οντως ατοφια.. Κεφαλαιο και σκηνη παει ως τωρα!

Δημοσ.

και εγω ξενερωσα που πεθανε ο ντρογκο. απιστευτα ομως. μου αρεσε σαν ηθοποιος

το χειροτερο ειναι οτι πεθανε με εναν πολυ ηλιθιο τροπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...