Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν χαίρεσαι που δεν τα έβλεπες όταν έπαιζαν, γιατί θα σου φαινόταν αιώνας η βδομάδα μέχρι το επόμενο, θέλω να σε δω τί θα κάνεις μόλις τελιεώσεις και το 10ο και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον επόμενο Απρίλιο για το επόμενο. :P

Μόλις τα τελείωσα και όχι εντάξει. Όλα καλά έχω μάθει στην υπομονή με όλες τις κωλοσειρές χρόνια τώρα :P . Αν δεν έχει και εξωφρενικά cliffhanger είμαι μια χαρά.

Τρομερή σειρά αν και ίσως θα ήθελα να την δώ ολοκληρωμένη. Τώρα αν περιμένω μέχρι τον Απρίλιο θα πρέπει να ξαναματακάνω μαραθώνιο την Season 1 για να θυμηθώ τα πώς και τα γιατί.

Απίστευτη παραγωγή though Και φαντάζομαι season 2 έχουμε να δούμε της παναγιάς τα μάτια :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω παλι περιμενω 24 μερες για να βγει το pc game του game of thrones!

Πρόσεχε πάντως γιατί λένε ότι παίζει πολύ σποιλερ. Εκτός αν έχεις είδη διαβάσει τα βιβλία βέβαια.

Πρόσεχε πάντως γιατί λένε ότι παίζει πολύ σποιλερ. Εκτός αν έχεις είδη διαβάσει τα βιβλία βέβαια.

τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει αλλα πιστευω πως λιγο spoiler θα μου εκανε καλο διοτι δεν μπορω να περιμενω 1 χρονο για τα καινουριο επεισόδιο!

υ.γ. τα παιχνιδι θα εχει και δρακους! μεγαλους!

Τί ήταν αυτό ρε εσείς; Τρεις μέρες έκανα να δω την σειρά, αλλά όλη την ημέρα αυτήν σκεφτόμουν.

Δεν ξέρω τί να πρωτοθαυμάσω, την τεχνική αρτιότητα, το σενάριο, τις ερμηνείες (Αυτός ο Tyron είναι αλλού), πραγματικά κορυφαία σε όλα της. Αν είναι δυνατόν όμως, 10 επισόδια την χρονιά. Το καταλαβαίνω λόγο της ποιότητάς τους, αλλά όλη τη χρονιά θα αρχίχουν να διαρρέουν διάφορα και θα έρχεται ο Απρίλιος και θα ξέρουμε πολλά πράγματα. Υπομονή...

Στην πραγματικότητα πάντως, καμία φατρία δεν είναι άμεμπτη, ούτε καν οι Σταρκ. Αυτό είναι το ωραίο της σειράς.

ρε γμτ βρηκα τα βιβλια σε pdfs στα αγγλικα, θα μου φυγει ο κωλος να τα διαβασω, αν τα διαβασω γαμω τις εξεταστικες μου.

παιζουν και audio books στο θειο...

αλλα απο το να στραβωθεις στο πισι καλυτερα να τα αγορασεις τα βιβλια..

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ! ! ! !

έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία..

Η σειρά απλά δεν υπάρχει....!!! πωω ζημιά.

Εδώ να πω ότι δεν είμαι και τόσο πολύ φαν Fantasy Books etc, αλλά η σειρά είναι τόσο προσεγμένη που δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσεις. Ωραίο σενάριο, γαμώ ηθοποιοί, ακόμα πιο γαμώ σκηνικά. Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που έδωσα στην κοπέλα μου το πρώτο επεισόδιο η οποία βγάζει σπυριά στο άκουσμα και μόνο της λέξης fantasy :P Μετά από καμιά ωρίτσα μου στέλνει μήνυμα " I Want MORE" :-D .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...