DKNI Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ξαναειδα ολη τη σεζον Στην τελευταια σκηνη, ενω την πρωτη φορα δεν μου εκανε και τοση αισθηση, χθες που την ξανειδα bring it on, bi-a-tches!! Τωρα που εχει δρακους το γκομενακι θα κλαψουνε μανουλες. Τι? Ντοθρακι? Εσεις που με παρατησατε? Δρακος. Τι? Μπαραθηον? Που σκοτωσατε το σοι μου? Δρακος. Τι? Λανιστερ? Βασιλιας? Δρακος. who's your mommy now, biatch?
xavier Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ξαναειδα ολη τη σεζον Στην τελευταια σκηνη, ενω την πρωτη φορα δεν μου εκανε και τοση αισθηση, χθες που την ξανειδα bring it on, bi-a-tches!! Τωρα που εχει δρακους το γκομενακι θα κλαψουνε μανουλες. Τι? Ντοθρακι? Εσεις που με παρατησατε? Δρακος. Τι? Μπαραθηον? Που σκοτωσατε το σοι μου? Δρακος. Τι? Λανιστερ? Βασιλιας? Δρακος. who's your mommy now, biatch? που τους ειδες τους δρακους?σαυρουλες εχει...ενα ντου να την κανουν οι ντοθρακι θα δει τα αστρα αναποδα και ασε τις σαυρουλες να θηλαζουν...
kate23 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 που τους ειδες τους δρακους?σαυρουλες εχει...ενα ντου να την κανουν οι ντοθρακι θα δει τα αστρα αναποδα και ασε τις σαυρουλες να θηλαζουν... Κάποια στιγμή θα γίνουν μεγάλες "σαύρες" όμως. Και τότε να τους δούμε όλους, όχι μόνο τους Ντοθράκι.
kk1991 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ξαναειδα ολη τη σεζον Στην τελευταια σκηνη, ενω την πρωτη φορα δεν μου εκανε και τοση αισθηση, χθες που την ξανειδα bring it on, bi-a-tches!! Τωρα που εχει δρακους το γκομενακι θα κλαψουνε μανουλες. Τι? Ντοθρακι? Εσεις που με παρατησατε? Δρακος. Τι? Μπαραθηον? Που σκοτωσατε το σοι μου? Δρακος. Τι? Λανιστερ? Βασιλιας? Δρακος. who's your mommy now, biatch? δε σου κανε αισθηση τη πρωτη φορα? να σηκωθω να υποκληθω στο σαλονι μαζι με τους αλλους μου'ρθε.... στεναχωρηθηκα ομως που ειχε ηδη σκοτωσει ο αλλος τον αδελφο της....πολυ θα ηθελα να δω τους δρακους να τον τρωνε.....τι να κανουμε δε μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη μου φτανει που θα πανε να φανε(λογικα) το αλλο το χαμενο που του δωσαν στεμμα και το παιζει και βασηλιας τρομαρα του...
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εχω δει μονο τα τρειλερ αλλα λεω να το αρχησω απο αυριο , φαινεται αρκετα καλο αλλα η κρυφη μου ελπιδα ειναι να βγει και τριτος κυκλος Legend of the Seeker :wub:
Kasrith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Κάποια στιγμή θα γίνουν μεγάλες "σαύρες" όμως. Και τότε να τους δούμε όλους, όχι μόνο τους Ντοθράκι. Ναι αλλά... Τώρα που είναι ευάλωτη χωρίς στρατό, είναι αυτή, τα σαυράκια και 3 σπαθία... Όπως τα λέει ο αποπανω, ένα ντου γερό και άντε γεια
st2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Εχω δει μονο τα τρειλερ αλλα λεω να το αρχησω απο αυριο , φαινεται αρκετα καλο αλλα η κρυφη μου ελπιδα ειναι να βγει και τριτος κυκλος Legend of the Seeker :wub: δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα δεν το βλεπω να τα καταφερνουν τα δρακακια θελω να διαψευστω αλλα προβλεπω ότι ο χειμωνας θα ερθει πολυ φαση θα είχε να εσκαγαν απο την θαλασσα οι δρακοι που αν ειναι καποιο θηλυκο μπορει να εχουν πολλαπλασιαστει και απο τον βορρα οι whitewalkers(το λεω σωστα) και αφου εχουν αφανισει οτι βρουν μπροστα τους τις παιζουν μεταξυ τους
gatokoritso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναι αλλά... Τώρα που είναι ευάλωτη χωρίς στρατό, είναι αυτή, τα σαυράκια και 3 σπαθία... Όπως τα λέει ο αποπανω, ένα ντου γερό και άντε γεια τώρα που δεν έχει άντρα ή γιο ή κάποια υποστήριξη από τους ντοθρακι ολοι θα την έχουν για ξεγραμμένη.τι θα ασχοληθούν με ένα μυρμηγκι;άσε που είναι έτοιμοι βορράς νότος να φάνε τα γενιά τους πάνω που ερχετέ χειμώνας.η κοπελιά έχει όλο το χρόνο που χρειάζετε για να κάνει δυνατό comeback.
kk1991 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 τώρα που δεν έχει άντρα ή γιο ή κάποια υποστήριξη από τους ντοθρακι ολοι θα την έχουν για ξεγραμμένη.τι θα ασχοληθούν με ένα μυρμηγκι;άσε που είναι έτοιμοι βορράς νότος να φάνε τα γενιά τους πάνω που ερχετέ χειμώνας.η κοπελιά έχει όλο το χρόνο που χρειάζετε για να κάνει δυνατό comeback. συμφωνω ασε που αυτοι που θελαν να την φανε εχουν ακομα τον τζορα(?) διπλα της οποτε ενδεχωμενως να εχουν στο μυαλο τους θελουμε να την ξεφωρτωθουμε τον βαζουμε να τη φαει αυτος φυσικα δε θα την πειραξει γιατι την γουσταρει οποτε ολα οκ. πολυ θελω να εχουν καταστρεψει οι δρακοι τα παντα να περνει η καλισι το θρονο(δυσκολο να γινει απο τον 2ο κιολας κυκλο,αλλα δε πειραζει εχω υπομονη) και να ταισει στους δρακους την οικογενεια των χαμενων(τζοφρι μανα θειο(ο οποιος ειναι στανταρ και ο μπαμπας) και την αλλη την χαζοκορη.
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 τώρα που δεν έχει άντρα ή γιο ή κάποια υποστήριξη από τους ντοθρακι ολοι θα την έχουν για ξεγραμμένη.τι θα ασχοληθούν με ένα μυρμηγκι;άσε που είναι έτοιμοι βορράς νότος να φάνε τα γενιά τους πάνω που ερχετέ χειμώνας.η κοπελιά έχει όλο το χρόνο που χρειάζετε για να κάνει δυνατό comeback. Βασικά δεν έχει σημασία αυτό... Και να μην την ξέρουν, μόνο που κάποιος θα βρεθεί και θα την δει, μια ξένη σε λάθος "ημισφαίριο" με 3 δρακάκια.... Ε δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Όχι ότι πιστεύω πως θα γίνει, όλη η υποιστορία των Targarian εκεί θα βασιστεί πιστεύω, just sayin
Neo106 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μολις τελειωσα τη σειρα κι εχω μια απορια... IS ????????????????????
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μόλις τελείωσα το 1χ07 και δυστυχώς πρέπει να πέσω για ύπνο για να ξυπνάω αύριο. Φοβάμαι να βάλω και το επόμενο γιατί μετά ξέρω οτι θα πάω σερί δουλειά. Όσο προχωράνε τα επεισόδια και αναπτύσονται οι χαρακτήρες/έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην πλοκή, τόσο σκαλώνω. Ιδιαίτερα το τέλος του 07..τι να πώ. ΕΥΤΥΧΩΣ που δε τα είδα καθώς έβγαιναν γιατί η εβδομάδα μέχρι το επόμενο θα μου ήταν αιώνας μετά απο αυτό ας πούμε. Εδώ δε ξέρω πως θα κρατηθώ μέχρι αύριο. Θείλα σειρά +200.
eu@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μολις τελειωσα τη σειρα κι εχω μια απορια... IS ???????????????????? χαχαχα παντως τον παω πολυ αυτόν τον τυπο!
manost Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μόλις τελείωσα το 1χ07 και δυστυχώς πρέπει να πέσω για ύπνο για να ξυπνάω αύριο. Φοβάμαι να βάλω και το επόμενο γιατί μετά ξέρω οτι θα πάω σερί δουλειά. Όσο προχωράνε τα επεισόδια και αναπτύσονται οι χαρακτήρες/έχουμε σημαντικές εξελίξεις στην πλοκή, τόσο σκαλώνω. Ιδιαίτερα το τέλος του 07..τι να πώ. ΕΥΤΥΧΩΣ που δε τα είδα καθώς έβγαιναν γιατί η εβδομάδα μέχρι το επόμενο θα μου ήταν αιώνας μετά απο αυτό ας πούμε. Εδώ δε ξέρω πως θα κρατηθώ μέχρι αύριο. Θείλα σειρά +200. Αν χαίρεσαι που δεν τα έβλεπες όταν έπαιζαν, γιατί θα σου φαινόταν αιώνας η βδομάδα μέχρι το επόμενο, θέλω να σε δω τί θα κάνεις μόλις τελιεώσεις και το 10ο και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον επόμενο Απρίλιο για το επόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα