Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι το δευτερο πιτσιρικι μετα τον ξανθοψειρα που θελει μπουνιδια.. οποτε το εβλεπα μου ερχοταν να μπω στην οθονη!

Ο ξανθοψειρας σηκωνει μεγαλη σπλαττερια. Στυλ Spartacus Blood and Sand season finale.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα που αναφέρατε το LOTR.. Μου έφεραν ^_^ και τα 3 σε bluray.. Βαζω λίγο να παιξει και σκεφτομαι πόσο μα πόσο πιο αληθοφανές ειναι το Game of thrones από το LoTR με την πρασινη θυελα στην Γκοντορ και τον Λεγκολας να κανει σερφινγκ σε ελεφαντες.. Που..σ..τη PJ!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τωρα που αναφέρατε το LOTR.. Μου έφεραν ^_^ και τα 3 σε bluray.. Βαζω λίγο να παιξει και σκεφτομαι πόσο μα πόσο πιο αληθοφανές ειναι το Game of thrones από το LoTR με την πρασινη θυελα στην Γκοντορ και τον Λεγκολας να κανει σερφινγκ σε ελεφαντες.. Που..σ..τη PJ!

ah μλκια, στις 27 του μηνός βγαίνουν σε blu-ray τα Extended :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχουν βγει ηδη! Εκτός και αν βγουν τπτ εξτεντεντ του εξτεντεντ!

το ξέρω ότι υπάρχουν σε torrent, τα κατέβασα, απλά μιλάω για τα original bluray :P

Δημοσ.

το ξέρω ότι υπάρχουν σε torrent, τα κατέβασα, απλά μιλάω για τα original bluray :P

Αααα :-D Μπα μωρε εδωσε 150 ευρώ για τα 3 extended, δεν δινω αλλα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αααα :-D Μπα μωρε εδωσε 150 ευρώ για τα 3 extended, δεν δινω αλλα!

για τα dvd να φανταστώ? διότι το bluray πακέτο είναι κάπου στα 68-70 euro...

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/19102858/The-Lord-Of-The-Rings-Trilogy-Extended-Edition-Box-Set/Product.html?searchstring=HPGEBL3RAYBO3S3T&searchtype=BLU&searchsource=2&searchfilters=s{HPGEBL3RAYBO3S3T}%2bc{600}%2b&urlrefer=search

Δημοσ.

Ναι DVD.. Τέλη Δεκεμβρη εβγαιναν καθε φορα αν θυμαμαι καλα. Βασικα το two towers μονο σαν extended μπορεις να το θεωρήσεις πλήρη ταινια και πάλι έχει παρα πολλα κενα.

btw για να ειμαστε κ οντοπικ το Game of Thrones σε bluray πιθανότητα θα το αγοραζα.

Δημοσ.

Εφαγα φλασια, οποιος εχει διαβασει τα βιβλια

ο Τζορα ειναι κατασκοπος του Spider και ηταν να σκοτωσει την Νταινερυς? Μολις ξαναειδα το 7ο όπου λεει ο Σταρκ στην Αραχνη "Φωναξε τους πισω" και του λεει "τωρα ειναι αργα, πηγε το μηνυμα" (να σκοτωσουν την Καλισι). Μετα δειχνει την σκηνη στην αγορα οπου ενα πιτσιρικι μεταφερει ενα μηνυμα στον Τζορα και του λεει "Ο Βαρυς στελνει χαιρετισματα και σου λεει οτι πηρες χαρη και μπορεις να γυρισεις". Μηπως ηταν μηνυμα να την σκοτωσει, αλλα τελικα ο Τζορα αποφασισει οτι θελει να ειναι με το μερος της Καλησι και την εσωσε απο το δηλητηριο ΚΑΙ δεν την σκοτωσε ο ιδιος?

Δημοσ.

Εφαγα φλασια, οποιος εχει διαβασει τα βιβλια

ο Τζορα ειναι κατασκοπος του Spider και ηταν να σκοτωσει την Νταινερυς? Μολις ξαναειδα το 7ο όπου λεει ο Σταρκ στην Αραχνη "Φωναξε τους πισω" και του λεει "τωρα ειναι αργα, πηγε το μηνυμα" (να σκοτωσουν την Καλισι). Μετα δειχνει την σκηνη στην αγορα οπου ενα πιτσιρικι μεταφερει ενα μηνυμα στον Τζορα και του λεει "Ο Βαρυς στελνει χαιρετισματα και σου λεει οτι πηρες χαρη και μπορεις να γυρισεις". Μηπως ηταν μηνυμα να την σκοτωσει, αλλα τελικα ο Τζορα αποφασισει οτι θελει να ειναι με το μερος της Καλησι και την εσωσε απο το δηλητηριο ΚΑΙ δεν την σκοτωσε ο ιδιος?

Αν καταλαβα καλα ο Τζορα δουλευε σαν κατασκοπος. Στο 3ο ή στο 4ο εφυγε από την πόλη όταν έμαθε ότι ειναι εγκυος η Καλησι για να στειλει μηνυμα και μετα τους προλαβε στο δρομο. Στη συνέχεια και στο 5ο επεισόδιο νομίζω λόγω αυτου του μηνυματος αποφασίζουν να τη σκοτώσουν (εκει που ο Σταρκ τον αμφισβητει και παραιτείται απο hand). Στο 7ο επεισόδιο γίνεται το σκηνικό με το μηνυμα που λες και αν τον δεις κραταει ένα σφραγισμένο φάκελο, προφανώς ειναι η χαρη που του έχει απονεμηθει. Απλως καταλαβαίνει στη σκηνη με τον κρασεμπορα ότι κατι περιεργο συμβαινει και αποφασίζει να δράσει υπερ της Καλησι.

btw αν δεν το προσεξες ο Τζορα ειναι γιος του Αρχηγου των Night Watchers.

Δημοσ.

Ποιος δεν το προσεξε ρε γατακι? :mrgreen:

Αφου το ειπε ο ιδιος ο πατερας του στο τελευταιο-προτελευταιο επεισοδιο

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι δουλευε σαν κατασκοπος, πηρε την χαρη αλλα το χαρτι δεν ηταν η χαρη αλλά οδηγία να σκοτώσει την Καλησι και γι'αυτο θα επαιρνε χαρη.

Αν προσεξες, κοντοσταθηκε, δεν πηγε να την σωσει αμεσως

Εγω την εξελαβα τη σκηνη ως οτι δεν ειχε αποφασισει μεσα του αν θελει να ειναι με την Καλησι ή αν πρεπει να εκτελεσει τις διαταγες της Αραχνης και να τη σκοτωσει για να παρει χαρη

Δημοσ.

ναι αλλα τον βαρυς το βλεπουμε να συνεργαζεται με τον ιλλυριο, τον τυπα που εδωσε τα αυγα στην ντανι(που αντε πες δεν ηξερε οτι μπορουν να εκολλαφτουν) αλλα κυριως κανονισε το γαμο με τον ντρογκο...

επισης ο βαρυς ειναι και αφθεντια στις μεταμφιεσεις, πιστευω θα ειχε πολυ πλακα να τον εμφανιζαν σε ασχετες φασεις στον μπαγκραουντ μεταμφιεσμενο και να ψαχνουμε να δουμε σε καθε επεισοδειο που κρυβεται ο βαρυς...

Δημοσ.

Εχω την αισθηση πως ολοι αυτοι που ειναι στην συνομωσια, θελουν βασικα να γινει μακελειο μεταξυ ολων των λαων.

Κατι τετοιο προωθουν, δεν εχει "ειμαι με αυτον, ειμαι με εκεινον"¨

Δημοσ.

βασικα εγω πιστευω πως ο κρασεμπορας πηρε την διαταγη να σκοτώσει την καλισι διοτι ειπε πως κι αυτος ηταν απο την δυση (αν θυμαμαι καλα). και το μήνυμα στον τζορα εικαζω πως ηταν για να βοηθησει τον κρασεμπορα να εξοντώσει την καλισι διοτι αφου διαβασε το μήνυμα γυρισε απευθείας προς τον κρασεμπορα! τελος ομως αποφασισε να παρει το μερος της καλισι διοτι την γουσταρε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...