manost Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 To πρωτο και το δευτεο μαζι;Δλδ ειναι καπου στις 1000 και κατι σελιδες; Οι παλιές εκδόσεις (2004-2007) έβγαιναν σε 2 τόμους. Αυτές του 2011 (με το εξώφυλλο που γράφει ότι το βίβλίο ενέπνευσε την υπερπαραγωγή του ΗΒΟ), βγαίνουν σε έναν τόμο. 2004-2007: Βιβλίο 1, Τόμος Α, Τόμος Β. Βιβλίο 2, Τόμος Α, Τόμος Β. Βιβλίο 3, Τόμος Α, Τόμος Β. Βιβλίο 4, Τόμος Α, Τόμος Β. 2011: Βιβλίο 1 (ένας Τόμος). Βιβλίο 2 (ένας Τόμος). Πληροφορίες για σύνολο σελίδων, ημερομηνίες έκδοσης κτλ. υπάρχουν στις σελίδες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα link που έχω βάλει στους τόμους, υπάρχει περίληψη του βιβλίου. Δεν φταίω εγώ αν τα διαβάσετε. που μπορώ να τα βρω ολα στα ελληνικα; Δες τα link που έδωσα παραπάνω. To 2o βιβλίο του 2011, από τη συζήτησή μας σε προηγούμενα post, φαίνεται να μην έχει διατεθεί ακόμη στα βιβλιοπωλεία. Πριν 8-9 χρονια ειχα δωσει 18-19e για καθε τομο του Αρχοντα και ως πιτσιρικας δεν ειχα αλλη επιλογη απο την μεταφραση. Τωρα για 7 βιβλια δεν την ξαναπαταω να πληρωνω 5 φορες επανω την τιμη για μια μεταφραση που ουσιαστικα δεν μου ειναι απαραιτητη. Περιμενω τις original εκδοσεις απο Αμερικη και πιστευω θα την παλεψω μια χαρα... Έχεις δίκαιο, αλλά δεν μπορούν/με όλοι να διαβάσουν/με βιβλία στα αγγλικά. Θα ήταν το ιδανικό για την τσέπη μας.
PhlegethoN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Έχεις δίκαιο, αλλά δεν μπορούν/με όλοι να διαβάσουν/με βιβλία στα αγγλικά. Θα ήταν το ιδανικό για την τσέπη μας. Εννοειται το κατανοω και ειναι απολυτως σεβαστο αλλα δυστυχως εκει βασιζονται και αυτοι και τα χτυπανε τοσο. Απλα το λεω τοσο εντονα γιατι ισχυει μονο σε μας. H γαλλικη μεταφραση ειναι μεχρι και 10e φθηνοτερη απο την ελληνικη, ενω η αντιστοιχη τουρκικη (!) κανει καπου στα 7e...
manost Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Εννοειται το κατανοω και ειναι απολυτως σεβαστο αλλα δυστυχως εκει βασιζονται και αυτοι και τα χτυπανε τοσο. Απλα το λεω τοσο εντονα γιατι ισχυει μονο σε μας. H γαλλικη μεταφραση ειναι μεχρι και 10e φθηνοτερη απο την ελληνικη, ενω η αντιστοιχη τουρκικη (!) κανει καπου στα 7e... Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν όλοι μας αγοράζουμε ο,τιδήποτε (από ακριβά ρούχα έως φτηνά cd με τραγούδια) από το εξωτερικό μέσω internet. Η μεγάλη διαφορά σε τιμές εξωτερικού/Ελλάδας για τα ίδια πάντα αντικείμενα. Δυστυχώς ενώ μπορώ και μιλάω άνετα με ξένους (στον προφορικό λόγο αν κολλήσεις σε κάποια πρόταση/λέξη μπορείς άνετα να την πεις με διαφορετικό τρόπο), αλλά στο διάβασμα είναι κατά πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Αν δε καταλάβεις κάποια λέξη ή πρόταση τότε μπορεί και να χάσεις όλο το νόημα. Οπότε αγορά βιβλιών από τη δική μας αγορά, έτσι να κινείται και λίγο το χρήμα, γιατί η κατάσταση είναι τραγική... Kαι για να επιστρέψουμε λίγο στο θέμα μας (τη σειρά, αν και δε νομίζω ότι τα βιβλία είναι offtopic) εδώ είναι τα νούμερα τηλεθέασης για κάθε επεισόδιο χωριστά. Η σειρά είχε κατά μέσο όρο 2.5m τηλεθεατές με αποκορύφωμα φυσικά το τελευταίο επεισόδιο που ξεπέρασε τα 3.0m. Το αν τα νούμερα είναι μικρά ή όχι είναι δύσκολο να το ξέρουμε, μιας και μιλάμε για συνδρομητικό κανάλι, αλλά το ok για τη 2η σεζόν δείχνει αν μη τι άλλο ότι δεν είναι απογοητευτικά.
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Η μονη μαλακια με τη σειρα ειναι οτι εχει πολυ αβεβαιο τελος. Μιλαω για τα 7 βιβλια και το προβλημα του χρονου. Μεχρι να φτασουμε να δουμε το τελευταιο βιβλιο στη σειρα παιζει να εχουμε 2021. Που σημαινει οτι δε θα μπορουν να παιζουν οι ιδιοι ηθοποιοι.
marantonis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μενουν 2 επεισοδια για να τελειωσω με τη σεζον. Ο,τι και να πω ειναι λιγο, δηλαδη πρεπει να γραφω για κανα 3ωρο για μην ειναι. Για κατι τετοια διαμαντια αγαπαμε τον κινηματογραφο (με την ευρεια εννοια). Οταν πεφτει το απαραιτητο χρημα στα καταλληλα ταλαντουχα ατομα κατι τετοια συμβαινουν. Κριμα που δε γινεται οσο συχνα θα μπορουσε.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δες και τα αλλα 2 και μετα περιμένω review 2000 χιλιάδων λέξεων
xavier Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Μενουν 2 επεισοδια για να τελειωσω με τη σεζον. Ο,τι και να πω ειναι λιγο, δηλαδη πρεπει να γραφω για κανα 3ωρο για μην ειναι. Για κατι τετοια διαμαντια αγαπαμε τον κινηματογραφο (με την ευρεια εννοια). Οταν πεφτει το απαραιτητο χρημα στα καταλληλα ταλαντουχα ατομα κατι τετοια συμβαινουν. Κριμα που δε γινεται οσο συχνα θα μπορουσε. ναι ρε, αν δεν δεις τα 2 τελευταια δεν ειδες τπτ...
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια τί γινεται με το βυζι της αλλης; πως βγαζει γαλα τοσα χρονια;
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ρε παιδια τί γινεται με το βυζι της αλλης; πως βγαζει γαλα τοσα χρονια; εμμμμ... και το παιδι ολο πειναει!
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εμμμμ... και το παιδι ολο πειναει! Εγω τη χεζομαι αυτην οταν αρχιζει να φωναζει. Μου φαινεται θεοτρελη και θα τους φαει ολους καμια ωρα. Δε θα χε πολυ πλακα αν η καλησι εκανε κοριτσι;
Kasrith Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δε θα χε πολυ πλακα αν η καλησι εκανε κοριτσι; Χαχαχα ναιιιι το σκεφτόμουν και εγώ
gnsX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 δεν πρέπει να βγάζει γάλα το βυζί ρε,για αυτό την λένε τρελή ο Μπόρομιρ το χει η μοίρα του να παίζει έναν κύκλο,νομίζω η μαρτυρία του Φρόντο τον καταδίκασε Κρίμα ο Ντρόγκος,απο "ήλιε μου κι αστέρι μου" σε "φεγγάρι μου χλωμό" από μια γρατσουνιά
marantonis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ειδα και τα 2 τελευταια. Τι Lord of the rings και παπαριες. Αλλα γαμω... Να σκοτωσουν τον αγαπημενο μου χαρακτηρα; Καγκελο εμεινα Ε ρε και να ταν 20 επεισοδια. Τα καλυτερα ερχονται. Αλλα δε θα διαβασω τη συνεχεια, θα περιμενω την επομενη χρονια. Θα διαβασω και το πρωτο βιβλιο πριν τη δω. Αλλα μεχρι εκει. Δεν εχει τιποτα που αφησε η σειρα για να το δειξει στον 2ο κυκλο ε; Το τσουλακι η ξανθια Περιμενα πως θα 'κανε κατι τετοιο. Τί παιζει μ' αυτη, δρακος γαμησε τη μανα της;
PhlegethoN Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 εμμμμ... και το παιδι ολο πειναει! Αυτο ειναι το δευτερο πιτσιρικι μετα τον ξανθοψειρα που θελει μπουνιδια.. οποτε το εβλεπα μου ερχοταν να μπω στην οθονη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα