gchris7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 BTW για τoν Syrio Forel... ...ιδέα μου ήταν, ή ήταν το κεφάλι του μαζί με τα άλλα, μόλις το Καθυστερημένο είπε στην Sansa να κοιτάξει το κεφάλι του πατέρα της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Game of Thrones: First Casting Revealed for Season 2 http://uk.tv.ign.com/articles/117/1178541p1.html Ωραία επιλογή η Natalie Dormer για την Margayre Tyrrell. Αγαπημένη στο Tudors, ως Anne Boleyn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για Syrio Forel ο θάνατος του ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν μπορείς βεβαίως βγάλε ένα screenshot να δούμε στο 1ο βιβλίο πάντως to αφήνει φλου όπως και στην σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Εγω δεν είδα κανενα κεφαλι στα spikes να μοιαζει με του Syrio και τα διπλοτσέκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι μάλλον ιδέα μου θα ήταν. Για αυτό εδώ λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ναι μάλλον ιδέα μου θα ήταν. Για αυτό εδώ λέω. αυτος πιο πολυ για τον Chris Cornell μου κάνει και ο δεξιά είναι ο kirk hammett απο metallica... Επίσης HELP ME δεν μπορω να βρω το 2 βιβλίο πουθενά Σύγκρουση Βασιλέων τα έχουν αποσύρει όλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 αυτος πιο πολυ για τον Chris Cornell μου κάνει και ο δεξιά είναι ο kirk hammett απο metallica... Επίσης HELP ME δεν μπορω να βρω το 2 βιβλίο πουθενά Σύγκρουση Βασιλέων τα έχουν αποσύρει όλα ? Αν θέλεις την ελληνική, τελευταία έκδοση, μπορείς να κάνεις παραγγελία από την Anubis. Σήμερα που πήγα σε βιβλιοπωλεία Ιανός και Παπασωτηρίου, στη Θεσσαλονίκη, βρήκα με το ζόρι το 1ο βιβλίο. Ρώτησα και για το 2ο, πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προπαραγγελια απο ANubis αφού και εκει περιμένουν να βγει η νεα εκδοση. Παντως το μαμησαν με τις τιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προπαραγγελια απο ANubis αφού και εκει περιμένουν να βγει η νεα εκδοση. Παντως το μαμησαν με τις τιμες... Δεν ήξερα ότι αφορούσε προπαραγγελία. Νόμιζα ότι έχει ήδη κυκλοφορήσει και απλά δεν έχει προλάβει να φτάσει στα βιβλιοπωλεία ή απλά υπάρχει έλλειψη. Για τα ελληνικά δεδομένα πάντως, οι τιμές μού φαίνονται φυσιολογικές. Τέτοιου είδους βιβλία κυμαίνονται ~ € 24,00. Τώρα, σύγκριση με τιμές του εξωτερικού, φυσικά και δεν υφίσταται. Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Στο site γραφει οτι περιμενουν αφιξη του 2ου τόμου. Το θεμα ειναι οτι ναι μεν κυμαινονται στα 22-24 ευρώ αλλά στην Anubis τα δινουν 27.. Οκ 3-4 ευρώ πανω αλλά καθαρά και μόνο λόγω ζήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ρε σεις εριξα μια ματια στην anubis και εχει τα original βιβλια σε α' και β' τομο! δλδ ενα βιβλιο ολοκληρωμενο δεν μπορουν να εχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ρε σεις εριξα μια ματια στην anubis και εχει τα original βιβλια σε α' και β' τομο! δλδ ενα βιβλιο ολοκληρωμενο δεν μπορουν να εχουν; Πρέπει ν' αναφέρεσαι στις εκδόσεις του '04. Πριν τα βιβλία γίνουν γνωστά από τη σειρά, υπήρχαν στα ελληνικά σε 2 τόμους, με ~ € 18,00 έκαστο. Τώρα με την επιτυχία του HBO και τη ζήτηση του κόσμου τα ξαναέβγαλαν και σ' ένα τόμο (το 1ο και το 2ο βιβλίο μέχρι στιγμής). Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 To πρωτο και το δευτεο μαζι;Δλδ ειναι καπου στις 1000 και κατι σελιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 To 2o υπηρχε σε 2 τομους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhlegethoN Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πριν 8-9 χρονια ειχα δωσει 18-19e για καθε τομο του Αρχοντα και ως πιτσιρικας δεν ειχα αλλη επιλογη απο την μεταφραση. Τωρα για 7 βιβλια δεν την ξαναπαταω να πληρωνω 5 φορες επανω την τιμη για μια μεταφραση που ουσιαστικα δεν μου ειναι απαραιτητη. Περιμενω τις original εκδοσεις απο Αμερικη και πιστευω θα την παλεψω μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα