vlachaquito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Κατά την γνώμη μου η σειρά είναι ότι καλύτερο και ποιοτικότερο έχει δείξει ποτέ η μικρή οθόνη. Το 10ο ήταν epic. Προσωπικά δεν περίμενα σε καμιά περίπτωση ότι τα αυγά θα εκκολάπτονταν. Δεν ξέρω πως το θεώρησαν αναμενόμενο μερικοί πάντως εγώ έμεινα μ@λ@κ@ς... Πράγματι πάντως, Drogo και Stark ήταν αγαπημένοι χαρακτήρες και κρίμα που πέθαναν, αλλά αυτό και μονό δείχνει πόσο μη προβλέψιμη και πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει είναι η σειρά. Απλά EPIC!!! αφου το λεμε απο την αρχη της σειρας, και απο το πρωτο επεισοδιο βλεπουμε τα αυγα δρακων, πως θα μας εφερναν τους δρακους, με τον ανθο??
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ποιος περιμένει 10 μήνες........ :< Read a book or two λεμε! :Ρ
gchris7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αφου το λεμε απο την αρχη της σειρας, και απο το πρωτο επεισοδιο βλεπουμε τα αυγα δρακων, πως θα μας εφερναν τους δρακους, με τον ανθο?? Μα ποιος περίμενε ότι θα ξανά εμφανίζονταν οι δράκοι? Εγώ ήξερα ότι είχαν εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είχα μάλιστα την εντύπωση ότι η ύπαρξη τους ποιο πολύ σαν μύθος ήταν παρά πραγματικότητα. Ειλικρινά έμεινα τελείως μ@λ@κ@ς μόλις είδα τους δράκους, δεν το περίμενα με τίποτα.
gnsX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μα ποιος περίμενε ότι θα ξανά εμφανίζονταν οι δράκοι? Εγώ ήξερα ότι είχαν εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είχα μάλιστα την εντύπωση ότι η ύπαρξη τους ποιο πολύ σαν μύθος ήταν παρά πραγματικότητα. Ειλικρινά έμεινα τελείως μ@λ@κ@ς μόλις είδα τους δράκους, δεν το περίμενα με τίποτα. δεν την ψιλιάστηκες όταν έπαιζε με τα αυγά και την φωτιά και δεν κάηκε;(η υπηρέτρια κάηκε)
PhlegethoN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μολις ειδα κ εγω το last episode και οπως ειπαν κ αλλοι: Πραγματικα ποιος περιμενει τωρα 10 μηνες?! Παρηγγειλα ηδη και τα 4 βιβλια απο το amazon μιας και τα βρηκα εξευτελιστικα φθηνα (20e ολο το box set). Το δίλημμα ειναι βεβαια, να διαβασει κανεις περα απο το πρωτο βιβλιο ή θα καταστρεψει το τηλεοπτικο θεαμα της δευτερης σεζον? Αν το πρωτο φυγει νερακι παντως με βλεπω να υποκυπτω..
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 ε οχι ρε πουστη μου κανουν κατα μεσο ορο 25 το καθενα επι 7 που ειναι συνολικα 175 ευρω δλδ. γαμω την φτωχεια μου. Σοβαρολογείς?? Αίσχος... Εδώ το μέσο βιβλίο πάει για $15-$25, και αυτά τα 4 τα βρήκα στο βιβλιοπωλείο το Σάββατο για $10 το καθένα (απίστευτα χαμηλή τιμή, δεν το περίμενα με τίποτα) και ήταν και 'αγόρασε τα 3 και πάρε το 4ο δώρο'. Δηλαδή έβγαιναν $30 το box set. Εγώ βέβαια τα πήρα απο Amazon.ca, με $5 Όσο για το φινάλε, εντάξη απλά τα έσπασε. Πρώτον να πω πως τους διαλόγους που έχουν κρατήσει απο τα βιβλία (τουλάχιστον στο τελευταίο επεισόδιο, τα άλλα δεν τα είχα διαβάσει) είναι word for word, δεν έχουν άλλαξει τίποτα. Βέβαια όταν δεν υπάρχει χαρακτήρας παρών, βάζουν κάποιον άλλον να τα πει αλλα μικρό το κακό.. Έχουν κάνει όμως απίστευτη καλή δουλεία μετατρέποντας το/τα βιβλία σε σειρά. Όσο για τον χαμό του Khal, κρίμα πραγματικά αλλα πιστεύω τον εξυπηρέτησε απόλυτα τον σκοπό του. Όταν ξεκίνησε η σειρά, οι Targaryen ήταν άκρως αντιπαθητικοί, μέχρι και μισητοί θα έλεγα. Ο μεν βλακάκος ήταν για πολύ ξύλο, η δε Dany ένα μικρό και αθώο κορίτσι αλλα αδερφή του σπαστικού. Ο Drogo την έκανε δυνατή και αγαπητή. Δίπλα του ωρίμασε και μεταμορφώθηκε απο παιδάκι σε Βασίλισσα! Γουστάρω ΠΟΛΥ (υποθέσεις κάνω, διαβάσε άφοβα ) Khaleesi καβάλα σε δράκο, τα άλλα 2 με τους ήρωες της και να κατεβάινουν στο Red Keep guns a-blazing με τον στρατό Dothraki φουλ επίθεση! Αλλα, θα τασπαζε ακόμα ποιο άγρια να βλέπαμε τον γιο του Drogo, με το ίδιο στυλάκι που είχε ο πατέρας του, αλλα με ερπετώδες σώμα και φτερά. RESPECT APLA. Άντε τώρα που είδα το φινάλε πάω να συνεχίσω το 2ο book
PhlegethoN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Οι δικοι μας εδω ειναι απιστευτοι απατεωνες ρε! 25 ευρω για την μεταφραση ενω η αγγλικη εκδοση την ιδια στιγμη κοστιζει 5 δολαρια (=3,5 ευρω, 5 μαζι με την αποστολη!) Ευτυχως που την παλευω με τη γλωσσα και δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους ανεχτω.
Kasrith Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Οι δικοι μας εδω ειναι απιστευτοι απατεωνες ρε! 25 ευρω για την μεταφραση ενω η αγγλικη εκδοση την ιδια στιγμη κοστιζει 5 δολαρια (=3,5 ευρω, 5 μαζι με την αποστολη!) Ευτυχως που την παλευω με τη γλωσσα και δεν ειμαι υποχρεωμενος να τους ανεχτω. 5 χωρίς έξοδα αποστολής, αλλα αν η παραγγελεία είναι άνω των 25, η αποστολή είναι τζαμπέ. Πάντα παίρνω 3-4 βιβλία οπότε έρχεται ταμάμ
gchris7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δεν την ψιλιάστηκες όταν έπαιζε με τα αυγά και την φωτιά και δεν κάηκε;(η υπηρέτρια κάηκε) Το περίμενα ότι δεν θα καιγότανε, όχι όμως ότι θα βγαίνανε δρακάκια . Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν είχε ξεφύγει κανένα σποιλερ από τα βιβλία ότι θα δούμε δράκους ποιο μετά. Ακόμα και από κάποια wiki που διάβαζα, όλα λέγανε ότι είχαν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια. Ελπίζω μόνο να μην ξεφύγει το όλο θέμα με το υπερφυσικό (Whitewalkers, δράκοι, μάγισσες, κτλ.)
Dimnikou1971 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για την συνέχεια. Ξέρει κανείς πόσες season θα πάρει για να τελειώσει?
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Λογικά όσες αποφασίσει το HBO.
Dimnikou1971 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ελπίζω να μην το τραβήξουν σαν το lost μόνο κ μόνο για τα φράγκα...
AMWN_RA Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ελπίζω να μην το τραβήξουν σαν το lost μόνο κ μόνο για τα φράγκα... ειναι 7 βιβλια οποτε δεν θα τραβηξει σαν το lost
DKNI Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Eγω επιτελους χαρηκα που φανηκε οτι εκανε παπαριες η μαγισσα γιατι ειχα κολλησει που ενας τοσο πολεμοχαρης και physical λαος οπως οι Ντοθρακι και ο αρχηγος τους που σιγουρα ειχε δωσει μαχες, σηκωσαν τα χερια ψηλα με ενα κοψιμο απο σπαθι, λες και δεν ειχε ξανασυμβει. Τουλαχιστον φανηκε οτι η μαγισσα βαραγε περιεργο ρολο (ελπιζω δηλαδη γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν το γυρισε το φυλλο μονο στην σατανικη τελετη. Αλλιως, αν οντως προσπαθησε να σωσει αρχικα τον Ντρογκο, ηταν βλακεια, μονο η μαγισσα μπορουσε να αντιμετωπισει το κοψιμο?) Περαν αυτων, πολυ πλακα η Συντροφια του Σαιρ, με τον Φροντο, τον Σαμ (ελεος, και ιδιο ονομα?) και τους Μερι-Πιπιν αλλα νομιζω τωρα αρχιζει να γινεται badass πραγματικα η NightWatch. Οσο για τον μικρο Τζιγγερ που νομιζει οτι ειναι Βασιλιας, δεν ξερω ποιος θελω να τον πρωτοφαει και ποιος θα τον φαει τελικα. Ελπιζω ο Hound που ειναι και γαμω τα παιδια τελικα
gchris7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Eγω επιτελους χαρηκα που φανηκε οτι εκανε παπαριες η μαγισσα γιατι ειχα κολλησει που ενας τοσο πολεμοχαρης και physical λαος οπως οι Ντοθρακι και ο αρχηγος τους που σιγουρα ειχε δωσει μαχες, σηκωσαν τα χερια ψηλα με ενα κοψιμο απο σπαθι, λες και δεν ειχε ξανασυμβει. Τουλαχιστον φανηκε οτι η μαγισσα βαραγε περιεργο ρολο (ελπιζω δηλαδη γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν το γυρισε το φυλλο μονο στην σατανικη τελετη. Αλλιως, αν οντως προσπαθησε να σωσει αρχικα τον Ντρογκο, ηταν βλακεια, μονο η μαγισσα μπορουσε να αντιμετωπισει το κοψιμο?) Νομίζω πως η μάγισσα προκάλεσε τον θάνατο του Drogo ως εκδίκηση για αυτά που της κάνανε. Πιστεύω πως ο Drogo θα ζούσε αν δεν του είχε "περιποιηθεί" το τραύμα του. Επίσης κρατάω και μια πισινή για το αν πράγματι ο γιος της Καλιση πέθανε στην γέννα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα