Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ...και απορώ γιατι βάλανε τόσες γυμνές σκηνές, στο βιβλίο δεν εχει τίποτα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλο.. Μαμώ την μόδα που εχει βγει καθε σειρα να εχει τέτοιες σκηνές τσάμπα τα λεπτά που τρώνε.. Θα έλεγα ότι είναι προφανές γιατί βάλανε τις γυμνές σκηνές, και δεν έχει να κάνει με μόδα. Χαρακτηριστικά στη σκηνή του 7ου πχ, ένας χαρακτήρας κάθεται και αφηγείται ιστοριούλες στη διάρκεια τέτοιας σκηνής και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι μάλλον τέχνασμα για να μην βαρεθεί (?) ο θεατής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 απορώ γιατι βάλανε τόσες γυμνές σκηνές, στο βιβλίο δεν εχει τίποτα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλο.. Μαμώ την μόδα που εχει βγει καθε σειρα να εχει τέτοιες σκηνές τσάμπα τα λεπτά που τρώνε.. γιατι η σειρα παιζεται στο hbo. ειναι εγγυηση σε τετοια θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 παιδια θελω πληροφοριες. ποσα βιβλια ειναι τελικα το game of thrones? ποσα εχουν βγει στα ελληνικα; εχω φαει τρελο κολλημα με την σειρα, μολις ειδα το δεκατο επισοδειο και ηταν ααααααααααααααααααπιστευτο. ειδικα το τελος το περιμενα οτι θα γινοταν αυτο που εγινε και χαρηκα τελικα βρηκα http://www.anubis.gr/books.asp?BID=1312 4 βιβλια συνολο. απο δυο τομους το καθενα. πολυ πραμα δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τα οποία μετά την έναρξη της σειράς πήραν 30% πάνω στη τιμή Ελλαδάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τα οποία μετά την έναρξη της σειράς πήραν 30% πάνω στη τιμή Ελλαδάρα... ε οχι ρε πουστη μου κανουν κατα μεσο ορο 25 το καθενα επι 7 που ειναι συνολικα 175 ευρω δλδ. γαμω την φτωχεια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 4 εχουν βγει και 1 ακομα θα βγει μεσα στο καλοκαιρι. Αν σε βολευει να διαβαζεις στα αγγλικα θα τα βρεις με 30-40 ευρω και τα 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 4 εχουν βγει και 1 ακομα θα βγει μεσα στο καλοκαιρι. Αν σε βολευει να διαβαζεις στα αγγλικα θα τα βρεις με 30-40 ευρω και τα 4. αυτο ειναι το θεμα. τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα και για τα γαλλικα εχω καποιες αμφιβολιες. αμα δεν ειναι στα ελληνικα το βιβλιο δεν μπορω να βυθιστω 100%, εχει δυσκολη γλωσσα οπως ο αρχοντας στα αγγλικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 αυτο ειναι το θεμα. τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα και για τα γαλλικα εχω καποιες αμφιβολιες. αμα δεν ειναι στα ελληνικα το βιβλιο δεν μπορω να βυθιστω 100%, εχει δυσκολη γλωσσα οπως ο αρχοντας στα αγγλικα; Δεν θα το ελεγα.. Εχοντας διαβάσει μονο την εισαγωγη του 1ου μου φανηκε αρκετά απλη η γλώσσα που χρησιμοποιει. Το δικο μου πρόβλημα ειναι κάποια αργκο που χρησιμοποιεί μερικές φορες και δεν μου ειναι ευκολο να καταλάβω τι σημαινει. Ειδικά οι διαλογοι παντως ειναι εξαιρετικά απλουστευμένοι. Υπαρχουν τα ebook που ευκολα μπορεις να βρεις, ριξε μια ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν θα το ελεγα.. Εχοντας διαβάσει μονο την εισαγωγη του 1ου μου φανηκε αρκετά απλη η γλώσσα που χρησιμοποιει. Το δικο μου πρόβλημα ειναι κάποια αργκο που χρησιμοποιεί μερικές φορες και δεν μου ειναι ευκολο να καταλάβω τι σημαινει. Ειδικά οι διαλογοι παντως ειναι εξαιρετικά απλουστευμένοι. Υπαρχουν τα ebook που ευκολα μπορεις να βρεις, ριξε μια ματια. εχω παρει λοουερ το 2003 θα τα καταφερω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε τα ebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Aκριβως δοκιμασε τα ebook, αλλά αν δεν εχεις ασχοληθει με τα αγγλικα αρκετα θα εχεις πολλες αγνωστες λέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 thanks παιδια. θα ψαξω για το ebook καλη ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποιος, υπαρχουν και τα audiobooks (~3.5 gb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τι εγινε, πρωτος που το ειδα? Δυστυχως, κατα την γνωμη μου, προκειτε για το χειροτερο επεισοδιο της πρωτης χρονιας. Βαρετο, με cliffhanger α λα lost το οποιο και παλι το περιμεναμε. Μονο να σκεφτω οτι οι αγαπημενοι μου πρωταγωνιστες, stark kai drogo μας αποχαιρετησαν με κανει να μην αναμενω τοσο την επομενη χρονια, οπως θα ηθελα τουλαχιστον. 50 λεπτα ανουσιων εξελιξεων. η σκηνη με τον joffrey, η μανα σταρκ με τον αιμομικτη αδερφο, ο γερος που το παιζει χουφταλο αλλα δεν ειναι, ο διαλογος του λιμοκοντορου με τον ευνουχο, η μπινια που επαιξε η μαγισα στην καλεσι, η ανακυρηξη του γιου σταρκ σε βασιλια, το παω ερχομαι του μπασταρδου, η αναθετηση του hand of the king στον νανο κλπκλπ ολα ανουσια γεγονοτα που μπορουν να επηρεασουν στο ελαχιστο την συνεχιση της υποθεσης. σιγουρα γεγονοτα που θα τα ξεχασουμε με το πρωτο επεισοδιο της δευτερης χρονιας Οσο για τα "δρακακια" στο τελος, αναμενωμενη εξελιξη. Το περιμεναμε απο την στιγμη που της εδωσαν τα αυγα στον γαμο. Δεν θα πω κριμα, ισως καλυτερα ετσι, γιατι ουτε θα μου λειψει η σειρα, ουτε θα ψαχνω να δω ποτε ξεκιναει η επομενη χρονια. Οταν ερθει καλος ας ερθει.. Υ.Γ. Οσοι δεν εχετε δει το επεισοδιο ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ τα spoiler. Μετα ελευθερα, δεν εχω διαβασει τα βιβλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helionar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Φαινεται φιλε μου οτι δεν εχεις διαβάσει τα βιβλία γιατι βρισκεις σχεδόν όλα τα γεγονότα ανούσια. Θα δείς στην πορεία πως το καθένα έχει ακριβώς λόγο ύπαρξης. ειδικά μερικά απο αυτά δεν μπορουν να παραληφθούν με τιποτα. Άλλωστε αυτο το επεισόδιο κανει ουσιαστικά το setup των χαρακτήρων για την επομενη σεζόν. Και να είσαι σιγουρος πως τα περισσότερα γεγονότα δεν θα τα ξεχάσεις καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα