Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που ο Τζοφρις και η μαμακα του (αυτη ακόμα να κανει γυμνο και αν σκοτωσουν και τον αδερφο της οι ελπιδες λιγοστευουν :mad: ) παιζουν μπαλα με το κεφάλι του Σταρκ ο Σνοου πως θα μαθει ποια ειναι η μανα του;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα που ο Τζοφρις και η μαμακα του (αυτη ακόμα να κανει γυμνο και αν σκοτωσουν και τον αδερφο της οι ελπιδες λιγοστευουν :mad: ) παιζουν μπαλα με το κεφάλι του Σταρκ ο Σνοου πως θα μαθει ποια ειναι η μανα του;

δεν υπαρχει, απαντηση, μονοι εικασιες μπορουμε να κανουμε...μια απαντηση μου ερχεται ευκολα και εχει σχεση με το επομενο επεισοδειο...

• Moderators
Δημοσ.

ο βλαμένο είναι για πολύ ξύλο

Στις οντισιον του ρολου (και αντιστοιχων ρολων) τι διαολο λενε?

"Ζητειται σκατοφατσα που ψοφαει για φαπες, για το ρολο του μλκα σε prime time σειρα. Real life experience θα ληφθει υποψιν."

Δημοσ.

Ο Γρετζόι ή whatever θα βγει προδότης λέω,99% σίγουρο

Ο Snow θα είναι κάτι μεγάλο,η μάνα του ξέρω γω θα είναι απο την γενιά των δράκων,πως λέγονται

Υποθέσεις,δεν έχω διαβάσει τα βιβλία

Θέλω να

1.Να ψοφήσει η μεγάλη κόρη του Σταρκ,δεν ξέρω πως την λένε,ακούει στο όνομα βλήμα

Δημοσ.

Song of Ice and Fire : Clash of Kings, Book Two ορδερντ... Δευτέρα βλέπω το φινάλε, τρίτη έρχεται το μπουκ :-D

Τυχερέ! Εγώ από Πέμπτη που τελειώνει η εξεταστική θα πάω να πάρω το πρώτο βιβλίο γιατί θέλω να τα διαβάσω με τη σειρά! :D :D :D

Δημοσ.

πεθαινει ο σταρκ;

Δημοσ.

πεθαινει ο σταρκ;

Εισαι σίγουρος ότι παρακολουθεις τη σειρα; Και αν το κανεις ωλέπεις τα επεισοδια ή την παρακολουθεις διαβάζοντας τα σχόλια? :D

Του παίρνουν το κεφάλι μωρε :-) αιμαα και κλάματα παντου!

Τυχερέ! Εγώ από Πέμπτη που τελειώνει η εξεταστική θα πάω να πάρω το πρώτο βιβλίο γιατί θέλω να τα διαβάσω με τη σειρά! :D :D :D

μαλιστα όλοι περιμενουμε να τελειώσει η εξεταστική για να παραγγείλουμε το βιβλιο ε; Προβλέπω εκτίναξη των πωλήσεων..

Δημοσ.

Εισαι σίγουρος ότι παρακολουθεις τη σειρα; Και αν το κανεις ωλέπεις τα επεισοδια ή την παρακολουθεις διαβάζοντας τα σχόλια? :D

Του παίρνουν το κεφάλι μωρε :-) αιμαα και κλάματα παντου!

μαλιστα όλοι περιμενουμε να τελειώσει η εξεταστική για να παραγγείλουμε το βιβλιο ε; Προβλέπω εκτίναξη των πωλήσεων..

μολις τελειωσα το επεισόδιο 5...

Δημοσ.

...

Καλά,εντελώς! Τουλάχιστον να πάμε όλοι μαζί μήπως μας κάνουν και καμιά έκπτωση! χαχα! :P

Δημοσ.

Καλά,εντελώς! Τουλάχιστον να πάμε όλοι μαζί μήπως μας κάνουν και καμιά έκπτωση! χαχα! :P

αν βεβαια εχουν τοσα βιβλια να σας δωσουν...

Δημοσ.

πήρα το βιβλίο την παρασκευή, την παλιά έκδοση δεν μπόρεσα να την βρω μόνο καινούργια http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0000816 900 σελίδες, ξενέρωσα γιατί ηθελα της αρχικες αλλα τι να κάνεις... η μετάφραση απο την anubis είναι αρκετά καλή με λίγα ορθογραφικά λάθη και επαναλήψεις λέξεων αλλά υποφερτή.. Έφτασα ήδη στην 400+ σελίδα, το βιβλίο βγαίνει νεράκι. Αν και ξέρω το στόρι λόγο της σειράς υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έδειξαν, διαφορές στους χαρακτήρες και απορώ γιατι βάλανε τόσες γυμνές σκηνές, στο βιβλίο δεν εχει τίποτα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αλλο.. Μαμώ την μόδα που εχει βγει καθε σειρα να εχει τέτοιες σκηνές τσάμπα τα λεπτά που τρώνε..

Δημοσ.

Καλα εγώ δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο να κάτσω να διαβάσω το πρώτο τώρα που τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν και τα χω δει :P

Απο την μια ξενερώνω όμως ρε συ... Είναι τόσο ηπερπαραγωγή η σειρά που δεν θέλω να χαλάσω την οπτική συνέχεια διαβάζοντας το βιβλίο/τα βιβλία. Αλλα ποιός περιμένει Απρίλη πάλι, καλά κρασιά :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίαβασα τα τελευταία κεφάλαια του πρώτου βιβλίου, απο εκεί που τελειώνει το 9ο επεισόδιο. Και γαμώ της αισθήσεις να "βλέπεις" την συνέχεια της σειράς καθώς διαβάζεις της λέξεις των σελίδων. Can't wait να μουρθει το βιβλίο...

Επεξ/σία από Kasrith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...