AMWN_RA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μάλλον οι δράκοί θα εμφανιστούν στον 2 κύκλο η θα εμφανιστεί κανένας στο τελευταίο επεισόδιο και θα μας αφήσει άφωνους.
Nikosgiann Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μάλλον οι δράκοί θα εμφανιστούν στον 2 κύκλο η θα εμφανιστεί κανένας στο τελευταίο επεισόδιο και θα μας αφήσει άφωνους. οχι spoilers απο βιβλια,εκατο φορες τα χουμε πει.
AMWN_RA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 οχι spoilers απο βιβλια,εκατο φορες τα χουμε πει. Δεν είναι από το βιβλίο μιας και δεν τα εχω διαβάσει προσωπική μου άποψη και εκτίμηση είναι.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μάλλον οι δράκοί θα εμφανιστούν στον 2 κύκλο η θα εμφανιστεί κανένας στο τελευταίο επεισόδιο και θα μας αφήσει άφωνους. Μπαααα σειρά έχουν οι Dothraki, αν φτάσουν και μετά οι περιέργοι νεκροζώντανοι από το βορρα.. Δράκους απο τη 3η - 4η σεζον και μετα.. Δική μου εκτίμηση. Τώρα το πρόσεξα, ο ψηλός, ο αρχηγός των nightwatchers λέει πως το σπαθί που του δίνει προοριζόταν για τον για του Τζορα.. Να φανταστώ εννοει αυτόν που ειναι με την Καλήσι;
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 episode 10 preview http://www.youtube.com/watch?v=4FpMUdteYBM
raven3x7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Μπαααα σειρά έχουν οι Dothraki, αν φτάσουν και μετά οι περιέργοι νεκροζώντανοι από το βορρα.. Δράκους απο τη 3η - 4η σεζον και μετα.. Δική μου εκτίμηση. Τώρα το πρόσεξα, ο ψηλός, ο αρχηγός των nightwatchers λέει πως το σπαθί που του δίνει προοριζόταν για τον για του Τζορα.. Να φανταστώ εννοει αυτόν που ειναι με την Καλήσι; Ναι, βασικά του το ειχε δώσει αλλα οταν την κοπάνησε για να γλιτώσει την εκτέλεση το αφησε πισω δεν παιζει να νικησε μαλλον τον εκανε φετες και πανω στην ενταση χτυπησε το σπαθι στο τοιχο και επεσε..κριμα ρε γαμωτο και ηταν γαματος.απορια οταν νίκησε τη πρωτη φουρνια γιατι δεν τσίμπησε ενα σπαθι απο τους αναίσθητους? Ουτε στο βιβλιο ειναι ξεκαθαρο. spoiler-ερώτηση από/για το βιβλιο ποιος ειναι ο γιαγκεν που συνανταμε στα βιβλια μετα; BOOK SPOILER Ειναι ενας Faceless Man σέκτα δολοφόνων που λατρεύουν το θάνατο Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2011 από raven3x7
gchris7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι, βασικά του το ειχε δώσει αλλα οταν την κοπάνησε για να γλιτώσει την εκτέλεση το αφησε πισω Ουτε στο βιβλιο ειναι ξεκαθαρο. Ειναι πολλοι που πιστεύουν οτι ξέφυγε αν και δεν φαίνεται πολυ πιθανό. BOOK SPOILER Ειναι ενας Faceless Man σέκτα δολοφόνων που λατρεύουν το θάνατο Φτιάξτε άλλο thread για τα βιβλία ρε παιδιά. Και το δευτερο σποιλερ που κάνεις η σβήστο η βάλε ένα warning. Ήμαρτον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 επιπλέον warning από τη φράση "Book Spoiler" με bold κεφαλαία κόκκινα γράμματα και το τριπλό spoiler tag?
Helionar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έλα τώρα...πείτε την αλήθεια... αφου δεν σας φτάει το spoiler.. σας τρώει το χερι να το πατήσετε και το πατάτε. :D :D
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Γενικά ποτέ δεν καταλαβα γιατί καποιος να μπει να διαβάσει ενα τοπικ για μια σειρά που έχει ξεκινησει να παίζει και ξέρει ότι ειναι καλη τη στιγμή που δεν έχει δει το επεισόδιο που έχει παιχτει. Τι περιμένει να διαβάσει δηλαδη;
marantonis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Εγω δε το 'χω αρχισει ακομα και τωρα εχω μια ολοκληρη σεζον να δω μονομιας. Ζηλεψτε με ελευθερα
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σου στέλνω pm με το τι γινεται.. Και αν δεν το διαβάσεις θα βρω τρόπο να σε spoilerιασω εκεί που δεν το περιμένεις
marantonis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σου στέλνω pm με το τι γινεται.. Και αν δεν το διαβάσεις θα βρω τρόπο να σε spoilerιασω εκεί που δεν το περιμένεις Μη με αναγκασεις να σε σκοτωσω με φωτια.
gatokoritso Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 παντως ανυπομονώ για την ημερα που καποιος απο εσας ανοιξει καταλαθος το spoiler free thread
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα