Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θελω το μομολο να το φαει ο δρακος της καλισι και τη μανα του

θα προτιμούσα κάτι πιο βασανιστικό για τον Joffrey, να μπορέσουμε να το απολαύσουμε περισσότερο. Αλλά στην τελική, ας πεθάνει όπως να 'ναι, αρκεί να πεθάνει!!! :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα προτιμούσα κάτι πιο βασανιστικό για τον Joffrey, να μπορέσουμε να το απολαύσουμε περισσότερο. Αλλά στην τελική, ας πεθάνει όπως να 'ναι, αρκεί να πεθάνει!!! :devil:

και εγώ το ίδιο θέλω όσο πιο βασανιστικά γίνετε αλλά αν είναι να πεθαίνει απλώς προτιμώ να τον φαί ο δρακός :devil:

η σειρά αφορά μόνο τους 2 τόμους του βιβλίου;

ή ο τίτλος θα παραμείνει ίδιος και θα συνεχίσει με τα υπόλοιπα βιβλία;

η φετινή σεζόν είναι νομίζω τα 2 πρώτα βιβλία

λογικά ο τίτλος δεν θα αλλάξει γιατί με αυτό τον τίτλο ξέρουμε τη σειρά όποτε αλλάζοντας τον ίσως μπερδέψει τους τηλεθεατές και νομίζουν ότι είναι άλλη σειρά

η φετινή σεζόν είναι νομίζω τα 2 πρώτα βιβλία

λογικά ο τίτλος δεν θα αλλάξει γιατί με αυτό τον τίτλο ξέρουμε τη σειρά όποτε αλλάζοντας τον ίσως μπερδέψει τους τηλεθεατές και νομίζουν ότι είναι άλλη σειρά

Νομίζω πάντως πως δεν κάνανε καλή επιλογή για τον τίτλο. Έπρεπε να βρουν κάτι ποιο epic και ίσως λίγο ποιο generic. Nα πω την αλήθεια δεν μου πολύ γέμισε το μάτι σαν σειρά μόλις διάβασα τον τίτλο.

Επίσης αυτός ο τίτλος μπορεί να ταιριάζει για την πρώτη σεζον που πράγματι παίζονται πολλά για το ποιος θα κάτσει στον θρόνο αλλά σε μετέπειτα σεζον φαντάζομαι αυτό ίσως αλλάξει και ο τίτλος να μην πολύ κολλάει.

Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό, μιας και η σειρά τα σπάει. :)

Νομίζω πάντως πως δεν κάνανε καλή επιλογή για τον τίτλο. Έπρεπε να βρουν κάτι ποιο epic και ίσως λίγο ποιο generic. Nα πω την αλήθεια δεν μου πολύ γέμισε το μάτι σαν σειρά μόλις διάβασα τον τίτλο.

Επίσης αυτός ο τίτλος μπορεί να ταιριάζει για την πρώτη σεζον που πράγματι παίζονται πολλά για το ποιος θα κάτσει στον θρόνο αλλά σε μετέπειτα σεζον φαντάζομαι αυτό ίσως αλλάξει και ο τίτλος να μην πολύ κολλάει.

Μικρή σημασία έχει βέβαια αυτό, μιας και η σειρά τα σπάει. :)

ναι, θα μπορουσαν καλλιστα να το ονομασουν a song of ice and fire που ειναι και ο τιλος της σειρας (βιβλιων)

Από τη στιγμή που ένα όνομα έχει γίνει τόσο γνωστό μέσω αυτής της επιτυχίας θα είναι λάθος να το αλλαξουνε.

Δεν ξερω τι γίνεται μετεπειτα ακι αν θα κολλάει ως όνομα το GoT,αλλα το πιο πιθανό και σωστό είναι να γίνει πρόσθεση κάποιου ονόματος

όπως ήταν κ με τον άρχοντα

πχ LOTR:η συντροφια του δαχτυιλιδιου κλπ

μπορει στην προκείμενη να είναι εξαρχης λάθος η ονομασία αφού έπρεπε να είναι

A song of ice and fire:Τhe Game of Thrones

αλλα το GoT ειναι κάπως πιο πιασαρικο απο το ΑSoIaF,και αφου το αρχισαν ετσι,ας το συνεχισουν ετσι.

πχ Game of Thrones: A Clash of Kings

Game of Thrones: A Storm of Swords

Game of Thrones: A Feast for Crows

Game of Thrones: A Dance with Dragons

μια χαρα ειναι το game of thrones - και καλος τιτλος ειναι και σου δινει το νοημα για το τι παιζει στη σειρα..και δεν καταλαβα νομιζετε οτι στις επομενες σεζον δεν θα εχει διαπλοκες?Φουλ της διαπλοκης λεμε...ακομα δεν ειδατε τπτ...

Η φράση "game of thrones" επαναλαμβάνεται πολλές φορές στα επόμενα βιβλία, οπότε στέκεται καλά σαν τίτλος.

Το "A Feast for Crows" δε παλεύεται :cry: ένα μήνα προσπαθώ να το τελειώσω αλλά συνεχώς το παρατάω.

Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν με το σενάριο, αν η σειρά συνεχιστεί μέχρι εκεί βέβαια...

Από τη στιγμή που ένα όνομα έχει γίνει τόσο γνωστό μέσω αυτής της επιτυχίας θα είναι λάθος να το αλλαξουνε.

Δεν ξερω τι γίνεται μετεπειτα ακι αν θα κολλάει ως όνομα το GoT,αλλα το πιο πιθανό και σωστό είναι να γίνει πρόσθεση κάποιου ονόματος

όπως ήταν κ με τον άρχοντα

πχ LOTR:η συντροφια του δαχτυιλιδιου κλπ

μπορει στην προκείμενη να είναι εξαρχης λάθος η ονομασία αφού έπρεπε να είναι

A song of ice and fire:Τhe Game of Thrones

αλλα το GoT ειναι κάπως πιο πιασαρικο απο το ΑSoIaF,και αφου το αρχισαν ετσι,ας το συνεχισουν ετσι.

πχ Game of Thrones: A Clash of Kings

Game of Thrones: A Storm of Swords

Game of Thrones: A Feast for Crows

Game of Thrones: A Dance with Dragons

Δεν ήταν ανάγκη να βάλουν τίτλο ακριβώς ίδιο με τα βιβλία, θα μπορούσε να λεγότανε "Ice and Fire" σκέτο για παράδειγμα.

Τεσπα... δεν έχει ψεγάδι η σειρά και ψάχνουμε να βρούμε μου φαίνεται. χεχε :P

Το a song of ice and fire ειναι λιγο γενικο για σειρα .Καποιος που θα το εβλεπε σε ενα dvd πχ η ακομη δεν ειχε διαβασει τα βιβλια δεν θα καταλαβαινε που το πηγαινει και δεν θα ηξερε την σειρα δε θα ηξερε τι ειναι καθολου .Το a game of thrones ,ε νομιζω καταλαβαινεις εξ αρχης που το παει .Και αν θες να δεις κατι

σχετικο με θρονους ,δολοπλοκιες ,

καλως.Για τιτλο βιβλιου φαντασιας το αλλο βεβαια ταιριαζει πιο πολυ.

τι παίχτικε στο τέλος του επισοδίου Bealor?πεθαίνει τελικά ο Ένταρτ? κρίμα, ήταν απο τους καλούς και απο τα πιό κεντρικά πρόσωπα της σειράς! Υ.Γ. Snow FTW

τι παίχτικε στο τέλος του επισοδίου Bealor?πεθαίνει τελικά ο Ένταρτ? κρίμα, ήταν απο τους καλούς και απο τα πιό κεντρικά πρόσωπα της σειράς! Υ.Γ. Snow FTW

ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...