Kasrith Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ευχομαι στην επόμενη σεζον να αντέξω να περιμενω να τη δω αφου βγουν ολα τα επεισόδια. Αν κ δεν το έχω καταφέρει ποτε κ με καμια σειρα Α τουλάχιστον εμένα μου έχει φύγει τελείως αυτή η αίσθηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό το 1x09 Baelor. 2ο spoiler ασφαλείας, για το μεγάλο event του επεισοδίου Μεγάλη απώλεια ο Stark. Αυτός ο Sean Bean κουβαλάει κατάρα στους ρόλους που παίζει. Σχεδόν η συμμετοχή του και μόνο είναι spoiler για την τύχη του χαρακτήρα του. Και έφυγε άδικα γμτ, εγκαταλείποντας την τιμή του και έχοντας για τελευταία εικόνα ότι όλα όσα αγάπησε διαλύονται ή διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο. Και πάνω-κάτω, εκτός και αν είχε κάποιο παράλληλο σχέδιο που δεν γνωρίζουμε, σφράγισε και την τύχη της Sasha και αναγνώρισε οριστικά για βασιλιά το μόμολο. Ο Jaime θα ήταν καλό bargaining chip για τη ζωή του Ned... Ίσως χρησιμοποιηθεί για να σώσει την Sasha από τη φωλιά του λύκου; Το άλλο σκηνικό που είχε ενδιαφέρον ήταν με τους Dothraki. Δεν θυμάμαι αν εξηγήθηκε σε προηγούμενο επεισόδιο αλλά... αυτοί γενικά δεν έχουν healers στη φυλή τους ή τουλάχιστο μια βασική γνώση για να περιποιούνται πληγές; Όποιος πληγώνεται πεθαίνει; Όπως και να 'χει, είχαμε και εξάσκηση μαγείας στη σειρά (για πρώτη φορά) από τη "μάγισσα Κίρκη" (πιο ταιριαστή φάτσα δε θα μπορούσαν να βρουν imho) . Πάντως περίμενα να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα σε αυτό το μέτωπο. Το μόνο παράπονο που έχω από τη σειρά, πέρα από το ότι μερικές φορές δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι ποιος και αν τον έχουμε (ξανα)δεί στη σειρά, είναι ότι έχω την αίσθηση της βιαστικής/αγχωτικής αφήγησης. Υποθέτω ότι έτσι μόνο μπορεί να χωρέσει σε μια season ένα βιβλίο (αν αυτό ισχύει ως πλάνο). Για πολλούς χαρακτήρες έχω μια θολή εικόνα του πώς σκέφτονται και γιατί, ποιος θα είναι ο ρόλος τους στην ιστορία κλπ. Δηλαδή πέρα από 2-3 χαρακτηριστικά δεν μπορώ να πω και πολλά για αυτούς τους χαρακτήρες. Ίσως αυτό να είναι και σκόπιμο. Τελικά, πάντως, παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, η σειρά σίγουρα με κέρδισε. Και περιμένω τρελό *buy-the-books-and-read-them*-cliffhanger στο επόμενο τελευταίο επεισόδιο της season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 μαλακια τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 για καποιο λογο δεν μου αρεσε καθολου η τυπισα που παιζει την shae...γενικα δεν ξετρελαθηκα με το επεισοδειο...αν και υποθετω οτι ηταν πολυ καλυτερο για οσους δεν εχουν διαβασει τα βιβλια... Αναμονη για το φιναλε. ενα πραγμα που κανω αφου βλεπω τα επεισοδεια ειναι το OtakuASSEMBLE review στο youtube...πεθανα στο γελιο με το σημερινο... επισης κατι που δυσκολα θα το καταλαβαν μερικοι, ο Νεντ βλεπει την αρια στο αγαλμα του Μπαελορ, για αυτο λεει τη λεξη Μπαελορ στο Γιορεν, για να τη δει και να τη σωσει...Ο Γιορεν ειναι ο τυπας που κατεβηκε με τον τυριον απο την Ναιτγουοτς για να μαζεψει νεοσυλλεκτους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεδομένου ότι δεν είδαμε το decapitation - αλλάζει η κάμερα με το που κατεβαίνει η σπαθάρα - καθώς και το ότι ο Sean Bean γράφεται για 10 επεισόδια στο imdb........μήπως λέω μήπως αυτό που θεωρούμε όλοι ως συμβάν δεν έγινε ποτέ? Δεν έχει flashbacks η σειρά, so.......i have 7 days to believe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saya Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εχουν healers οι Dothraki ,2 ειδων αλλα εκεινη την ημερα δεν υπηρχε καποιος μαζι .Τωρα ετσι και αλλιως και να καλουσανε θεραπευτη ,αλλον περα της μαγισσας ,δεν θα εκανε και τιποτα λογικα.Θα δεις στο αλλο επεισοδιο ,μην σε σποιλεριασω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεδομένου ότι δεν είδαμε το decapitation - αλλάζει η κάμερα με το που κατεβαίνει η σπαθάρα - καθώς και το ότι ο Sean Bean γράφεται για 10 επεισόδια στο imdb........μήπως λέω μήπως αυτό που θεωρούμε όλοι ως συμβάν δεν έγινε ποτέ? Δεν έχει flashbacks η σειρά, so.......i have 7 days to believe που τετοια τυχη.. :mad: :mad: μιλαμε εχω τσαντιστει απιστευτα με τον μαλακα,τον μπασταρδο,το γιο της ποιο αρρωστημενης αιμομιξιας ever τον king( )Joffrey.μα καλα και η Sansa εντελως προβατο.λες και χθες τον γνωρισε!αν ήμουν στη θεση της θα ειχα κρύψει κανενα σπαθακι και αν γινει η στραβη θα τον εκανα σουβλακι.μετα με τους dothraki κοπελια αφου εμπιστευτικες την ομορφαδα καλα να παθεις τωρα..τουλαχιστον ο Robb τα παει καλε αντε να δουμε. και για να τελειωσω τσαμπα και βερεσέ έφυγες ρε Ned!!στεναχωρήθηκα ρε πουστη μου :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεδομένου ότι δεν είδαμε το decapitation - αλλάζει η κάμερα με το που κατεβαίνει η σπαθάρα - καθώς και το ότι ο Sean Bean γράφεται για 10 επεισόδια στο imdb........μήπως λέω μήπως αυτό που θεωρούμε όλοι ως συμβάν δεν έγινε ποτέ? Δεν έχει flashbacks η σειρά, so.......i have 7 days to believe http://www.youtube.com/watch?v=75TDy54dcUI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό το 1x09 Baelor. Τελικά, πάντως, παρά τις αρχικές μου επιφυλάξεις, η σειρά σίγουρα με κέρδισε. Και περιμένω τρελό *buy-the-books-and-read-them*-cliffhanger στο επόμενο τελευταίο επεισόδιο της season. Κε εγώ πιστεύω ότι το cliffhanger του επόμενου, τελεyταίου επεισοδίου της σεζόν, θα είναι χειρότερο/μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα των Lost & 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....... τώρα; που τετοια τυχη.. :mad: :mad: μιλαμε εχω τσαντιστει απιστευτα με τον μαλακα,τον μπασταρδο,το γιο της ποιο αρρωστημενης αιμομιξιας ever τον king( )Joffrey.μα καλα και η Sansa εντελως προβατο.λες και χθες τον γνωρισε!αν ήμουν στη θεση της θα ειχα κρύψει κανενα σπαθακι και αν γινει η στραβη θα τον εκανα σουβλακι.μετα με τους dothraki κοπελια αφου εμπιστευτικες την ομορφαδα καλα να παθεις τωρα..τουλαχιστον ο Robb τα παει καλε αντε να δουμε. και για να τελειωσω τσαμπα και βερεσέ έφυγες ρε Ned!!στεναχωρήθηκα ρε πουστη μου :cry: Πες τα! μαζι με τον LeBron ειναι οι 2 πιο αντιπαθητικοί "Kings" ever.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Κε εγώ πιστεύω ότι το cliffhanger του επόμενου, τελεyταίου επεισοδίου της σεζόν, θα είναι χειρότερο/μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα των Lost & 24. η σκηνη του φιναλε οπως την εχω στο μυαλο μου ειναι επικα πανεμορφη, ιδιως αν μπορεσουν να την χτισουν οσο δραματουργικα παρουσιαζεται στα βιβλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Απο που μπορουμε να παραγγειλουμε τα βιβλια ? Θα εχει διαβασμα το καλοκαιρακι =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 4 πρώτα : http://www.amazon.co...07989135&sr=8-7 5o : http://www.amazon.co...7989135&sr=8-11 Τον Ιούλη βέβαια, αλλά κοντά είναι Κυκλοφόρησε προσφάτως ο πρώτος τόμος στα Ελληνικά αλλά αν δεν είσαι Νιάρχος ή Ωνάσης στην τσέπη δεν προτείνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 4 πρώτα : http://www.amazon.co...07989135&sr=8-7 5o : http://www.amazon.co...7989135&sr=8-11 Τον Ιούλη βέβαια, αλλά κοντά είναι Κυκλοφόρησε προσφάτως ο πρώτος τόμος στα Ελληνικά αλλά αν δεν είσαι Νιάρχος ή Ωνάσης στην τσέπη δεν προτείνεται ολα παιζουν http://www.anubis.gr/kosmoi.asp?KID=5 παντως και εγω στα αγγλικα τα διαβασα, δεν ξερω τι λεει η μεταφραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 αν και ειμαι ακομα στεναχωρημενη μετα απο το τελευταιο επεισοδιο αυτη σελιδα μου εφτιαξε το κεφι.τα σποιλερ που εχει ειναι μονο για επεισοδια που εχουν ηδη προβληθει αρα μπειτε αφοβα. My New Favorite Thing, Stupid Ned Stark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα