Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι τον καταδικασε;

παραδέχτηκε μπροστα σε όλους ότι ειναι προδοτης, ζητησε να τον λυπηθουν (αρα ζητησε να γίνει δικη), συμφώνησε πως για να του δωθεί οικτο θα πρέπει να ομολογησει κάτι που δεν προκειται να κανει αρα τον καταδίκασε.

*Οχι ότι θα είχε καλύτερη μοιρα, αλλά με το συγκεκριμένο δημόσιο διάλογο εβαλε τα πράγματα στο δρόμο που ήθελε η Βασιλισα ομολογία προδοσίας ή θανατος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ σε αντίθεση μ' εσάς δεν τρελάθηκα με το επεισόδιο, ίσως λόγω του ότι το προηγούμενο ήταν φανταστικό.

Ποιο πολύ για μεταβατικό μού έκανε. Δεν ξέρω, ίσως λανθασμένα περίμενα περισσότερα.

Κρίμα η σειρά να μην έχει ~20 επεισόδια, όπως οι περισσότερες σεζόν άλλων σειρών. Σε δύο, όπως γράφτηκε και προηγουμένως, τελειώνει η σεζόν και θα πρέπει να περιμένουμε ~1 χρόνο. :fear: :shock:

Εγώ σε αντίθεση μ' εσάς δεν τρελάθηκα με το επεισόδιο, ίσως λόγω του ότι το προηγούμενο ήταν φανταστικό.

Ποιο πολύ για μεταβατικό μού έκανε. Δεν ξέρω, ίσως λανθασμένα περίμενα περισσότερα.

Κρίμα η σειρά να μην έχει ~20 επεισόδια, όπως οι περισσότερες σεζόν άλλων σειρών. Σε δύο, όπως γράφτηκε και προηγουμένως, τελειώνει η σεζόν και θα πρέπει να περιμένουμε ~1 χρόνο. :fear: :shock:

Το επεισόδιο ήταν EPIC κατά την γνώμη μου.

Νομίζω πως βλέπουμε μια από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγει ποτέ.

Τα 10 επεισόδια είναι λογικά, μιας και η παραγωγή είναι πανάκριβη. Δεν μπαινοβγαίνουν σε ένα δωμάτιο όπως σε άλλες σειρές. :P

Τι Chuck Norris και αηδίες, Drogo λέμε... :D

Το επεισόδιο ήταν EPIC κατά την γνώμη μου.

Νομίζω πως βλέπουμε μια από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγει ποτέ.

Τα 10 επεισόδια είναι λογικά, μιας και η παραγωγή είναι πανάκριβη. Δεν μπαινοβγαίνουν σε ένα δωμάτιο όπως σε άλλες σειρές. :P

Τι Chuck Norris και αηδίες, Drogo λέμε... :D

Αστεία αστεία ο Drogos δεν είναι κακός στον ρόλο που παίζει...

1. Δεν εχω κατασταλλάξει αν μου αρεσει το concept με τους

βαμπιρ-whitewalkers ή ότι στο καλο ειναι (παντως στην λογικη βρυκολακων ειναι το τους-αγγιζουν-και-μετα-δεν-πεθαινουν

Θα δειξει, αναλογα πως θα το χειριστουν

2. Απο τα βιβλια...

να περιμενουμε στα 2 τελευταια τις μαχες ή πανε για του χρονου?

3. Μπορει η μικρη να τον εχει βαλει στο βρακι της αλλα Khal Drogo ρε! Αιμα κι αμμος. Πανος Κιαμος.

Σε καθε περιπτωση, θελω το μυστικο του για τραπεζοειδεις-δαλτοειδεις

1. Δεν εχω κατασταλλάξει αν μου αρεσει το concept με τους

βαμπιρ-whitewalkers ή ότι στο καλο ειναι (παντως στην λογικη βρυκολακων ειναι το τους-αγγιζουν-και-μετα-δεν-πεθαινουν

Θα δειξει, αναλογα πως θα το χειριστουν

2. Απο τα βιβλια...

να περιμενουμε στα 2 τελευταια τις μαχες ή πανε για του χρονου?

3. Μπορει η μικρη να τον εχει βαλει στο βρακι της αλλα Khal Drogo ρε! Αιμα κι αμμος. Πανος Κιαμος.

Σε καθε περιπτωση, θελω το μυστικο του για τραπεζοειδεις-δαλτοειδεις

1. και μενα για την ώρα δεν μ'αρεσει αλλά ελπίζω να εχει ενδιαφέρον.

2. Λογικά ο Ρομπ θα τη φέρει στο μεγάλο Λανιστερ και θα επιτεθει στο μικρό.. Αρα στο 9 θα εχουμε καποια μάχη εκτός συγκλονιστικού απροοπτου. Το θέμα ειναι ότι στο Rome δεν έδειξε καθόλου μαχες.. Δεν ξέρω τι θα κανουν εδω.

3. Μαμαει ο Ντρόγκο αλλά η αλλη τον σερνει απο το βρακί της. Το νινι καραβια σέρνει, κυριολεκτικα :P

1. και μενα για την ώρα δεν μ'αρεσει αλλά ελπίζω να εχει ενδιαφέρον.

2. Λογικά ο Ρομπ θα τη φέρει στο μεγάλο Λανιστερ και θα επιτεθει στο μικρό.. Αρα στο 9 θα εχουμε καποια μάχη εκτός συγκλονιστικού απροοπτου. Το θέμα ειναι ότι στο Rome δεν έδειξε καθόλου μαχες.. Δεν ξέρω τι θα κανουν εδω.

3. Μαμαει ο Ντρόγκο αλλά η αλλη τον σερνει απο το βρακί της. Το νινι καραβια σέρνει, κυριολεκτικα :P

Και εμαθε απο την την αλλη κολπα να τον τρελαινει στο κρεβατι.

Οποις εχει διαβασει τα βιβιλια να μου στειλει ενα πμ να ρωτησω κατι.

και εχει γαματο φιναλε η 1η σεζον...πολυ ποιητικο(μη μου πειτε οτι θελετε σποιλερ και σε αυτο...)

Πας για ban φίλος :P

Ευχομαι στην επόμενη σεζον να αντέξω να περιμενω να τη δω αφου βγουν ολα τα επεισόδια. Αν κ δεν το έχω καταφέρει ποτε κ με καμια σειρα :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...