Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τοτε θα επρεπε να σβησεις ολα τα spoiler που εχεις γραψει.Τα εχω διαβασει και εγω τα βιβλια αλλα ουτε που θα τολμουσα να γραψω τετοιες σποιλεριες μιλωντας με εναν ανθρωπο μαλιστα που δεν τα εχει διαβασει.Αν καποιος θελει να δει τι γινεται παρακατω στα βιβλια μπορει να το βρει ευκολα μονος του.Δεν περιμενει να να το βρει εκει που δεν το περιμενει απο εναν μοστρα σποιλερα.Ολα τα σποιλερ πρεπει να ειναι μεχρι το τελος του εβδομου επεισοδιου.Αν σωνει και καλα θες να πεις για την συνεχεια στα βιβλια αναφερε το στο γαμοσποιλερ πριν το ανοιξει ο αλλος που εχει ολα τα επεισοδια μεχρι στιγμης και ανοιγει σποιλερς αφοβα υποτιθεται.

Μπορω να σβήσω τα μηνύματα μου;

Πίστευα οτι αν συμφωνούσατε,οι συντονιστές θα έπρατταν τα δέοντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ειναι αναγκη νομιζω.απλα απο εδω και περα αν ειναι σποιλερ βιβλιου θα κανεις σποιλερ μεσα στο σποιλερ ετσι ώστε οταν καποιος πατα το πρωτο σποιλερ και βλεπει κουμπι με δευτερο θα παιρνει το υπονουμενο και τελος.

πχ

εγινε στο επεισοδιο αυτο και αυτο αλλα στο βιβλιο ηταν

B)

γιατι το να εχουμε τεραστιους τιτλους του στιλ:εδω εχει ενα γιγαντιαίο σποιλερ που θα καταστρεψει το ενδιαφερον σας για παντα με κανουν να παταω συνήθως :P

Ας σεβαστούμε την πλειοψηφία και ας μην αναφέρουν την εξέλιξη της σειράς μέσα απο το βιβλίο όσοι το έχουν διαβάσει.

Επίσης και την προειδοποίηση ''μεγάλο σπόιλερ απ οτο βιβλίο μην το ανοίξετε'' κ.λ.π το θεωρώ λίγο ανούσιο διότι αν κάποιςο ήθελε να ξέρει την συνέχεια απο τώρα θα διάβαζε το βιβλίο, και όσοι το διάβασαν ξέρουν ήδη τι λέει.

Ωστόσο θα μπορούσε κάποιος να ανοίξει δεύτερο τόπικ για συζήτηση και σύγκριση σειράς - βιβλίου και να είναι και spoiler free για να μιλάτε άνετα.

Τώρα το να κάτσω και να σβήσω τα μηνύματα που έχουν σπόιλερ απο βιβλία δεν νομίζω ότι μπορώ διότι:

α) Δεν έχω ιδέα απο την σειρά, ούτε απο τα βιβλία και δεν ξέρω τι είναι απο πού, και

β) Δεν μπορώ να κάτσω να ψάξω 28 σελίδες για να τα βρω.

@Aplostra, όχι δεν μπορείς να σβήσεις τα μηνύματα σου αλλά μπορείς να τα κάνεις επεξεργασία και να σβήσεις το περιεχόμενο τους ή να μου πεις ποια είναι και να στα διαγράψω εγώ.

Αυτά.

Έχω ακούσει ότι στην σειρά παίζει πολύ τσόντα, ισχύει;

Αυτά.

Έχει σκηνές με γυμνό, αλλά παίζει το ρόλο του και αυτό, δεν το έχουν μόνο και μόνο για τα νούμερα.

Στο 7ο πάντως καλό θα ήταν να έχεις και το τηλεκοντρόλ δίπλα σου γιατί ίσως να χρειαστεί να χαμηλώσεις λίγο την ένταση. :P

Eιναι απιστευτο οτι μετα απο 15 μερες μπαν, γυρναω και σας βλεπω να λετε για τον Καλ Ντρογκο και τον Σταρκ.

Μεγαλα παιδια ειμαστε, μην κοροιδευομαστε.

Ολοι ξερουμε ποια σκηνη μας εμεινε απο το 7ο,χαχα, οποτε αφηστε τα ψοφια και τα ματσο...

ΥΓ. Παντως καιγω ειμαι με το μπιλντερι τον Ντρογκο. Πρεπει να εχει παιξει πολυ μαλτοδεξτρινη και κρεατινη. Ειναι λιγο σπαστικο βεβαια που το θηριο το εχει βαλει στο βρακι της το μικρο...

Έχει σκηνές με γυμνό, αλλά παίζει το ρόλο του και αυτό, δεν το έχουν μόνο και μόνο για τα νούμερα.

Στο 7ο πάντως καλό θα ήταν να έχεις και το τηλεκοντρόλ δίπλα σου γιατί ίσως να χρειαστεί να χαμηλώσεις λίγο την ένταση. :P

εγω την εκανα skip γαιτι μεσα κοιμωντουσαν οι δικοι μου,και καταλαβαινεις.

ΥΓ. Παντως καιγω ειμαι με το μπιλντερι τον Ντρογκο. Πρεπει να εχει παιξει πολυ μαλτοδεξτρινη και κρεατινη. Ειναι λιγο σπαστικο βεβαια που το θηριο το εχει βαλει στο βρακι της το μικρο...

Οσο πιο μεγαλο το θηριο, τοσο πιο μικρο το βρακι που χρειαζεται για να μπει μεσα....

welcome back :)

Αυτά.

Τόσα τσοντάδικα υπάρχουν, το GoT θα δεις για τσόντα? Βάλε καλύτερα Σπάρτακο :P

Μεγαλα παιδια ειμαστε, μην κοροιδευομαστε.

Ολοι ξερουμε ποια σκηνη μας εμεινε απο το 7ο,χαχα, οποτε αφηστε τα ψοφια και τα ματσο...

Lol μετά το τέλος του επεισοδίου, που έμεινα κάγκελο, ξέχασα τελείως την αρχή της... Ενα δίκιο το χεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο πιο μεγαλο το θηριο, τοσο πιο μικρο το βρακι που χρειαζεται για να μπει μεσα....

Μην ξεχνάμε ότι είναι έγκυος, για αυτό ίσως είναι και τόσο υπερπροστατευτικός.

Επεξ/σία από gchris7

με το εβδομο ειμαστε στο τελος του πρωτου βιβλιου?

γιατι ειναι 2 τομοι και σκεφτομαι να τους παρω, αλλα απο οτι βλεπω απο την συνοψη του 2ου τομου, μαλλον ειμαστε στο 7ο επεισόδιο στο τελος του 1 τομου.

Τα εχει διαβασει κανεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνάμε ότι είναι έγκυος, για αυτό ίσως είναι και τόσο υπερπροστατευτικός.

και οχι μονο ειναι εγκυος αλλα και με γιο.αλλωστε αγαπιούνται τα παιδια :wub:

Επεξ/σία από gatokoritso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...