Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρη από οσους έχουν διαβάσει τα βιβλια, πριν το spoiler να λέτε ότι είναι σποιλερ από τα βιβλια κ όχι από καποιο επεισόδιο που έχει παιχτει για να ξέρουμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένας ειναι ο χαρακτήρας που θα τα σπάσει ολα,αντε 2 και δεν σας πάει ο νους με την καμία.

Κάτι μου λέει ότι το η μικρή κόρη του Σταρκ θα εξελιχθεί σε Ζηνα ενα πράγμα και θα τους μαμησει όλους. :P

Κάτι μου λέει ότι το η μικρή κόρη του Σταρκ θα εξελιχθεί σε Ζηνα ενα πράγμα και θα τους μαμησει όλους. :P

Αν ισχυουν αυτα περι 7 κυκλων,θα γινει ζηνα.

14 ειναι παντως.μικροδειχνει[για 10 την ειχα]

Ok, το 7ο ήταν ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ.

Και έχουμε ακόμα 3 επεισόδια για να τελειώσει η season.

1239788892_jizz-in-my-pants.gif

έτσι και η σειρά δεν πάει για emmy, golden globes, oscars, τα πάντα όλα θα είναι εντελώς gtpk εκεί στο αμέρικα.

Αν ισχυουν αυτα περι 7 κυκλων,θα γινει ζηνα.

14 ειναι παντως.μικροδειχνει[για 10 την ειχα]

εχοντας διαβασει τα βιβλια, θα σας προτεινα να βαλετε σποιλερ στο συγκεκριμενο σχολιο :devil: :mrgreen:

j/k περιπου

• Moderators

Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν μας σωζει τίποτα από τα spoilers των βιβλίων. Ειδικά εφόσον η σειρά ακολουθεί πιστά τα βιβλία, την ψιλοέχουμε πατήσει.

Συγκεκριμένο χαρακτηριστικό spoiler για τη σειρά, μου είχαν πει από τότε που το HBO είχε μόλις ανακοινώσει ότι ξεκίνησε η παραγωγή...

Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει στην διακοπή μεταξύ πρώτης και δεύτερης season, ειδικά αν μας αφήσουν σε cliffhanger.

Προτείνω να διαγράφονται ολα τα μηνύματα που εχουν να κάνουν με το βιβλίο.

Τοτε θα επρεπε να σβησεις ολα τα spoiler που εχεις γραψει.Τα εχω διαβασει και εγω τα βιβλια αλλα ουτε που θα τολμουσα να γραψω τετοιες σποιλεριες μιλωντας με εναν ανθρωπο μαλιστα που δεν τα εχει διαβασει.Αν καποιος θελει να δει τι γινεται παρακατω στα βιβλια μπορει να το βρει ευκολα μονος του.Δεν περιμενει να να το βρει εκει που δεν το περιμενει απο εναν μοστρα σποιλερα.Ολα τα σποιλερ πρεπει να ειναι μεχρι το τελος του εβδομου επεισοδιου.Αν σωνει και καλα θες να πεις για την συνεχεια στα βιβλια αναφερε το στο γαμοσποιλερ πριν το ανοιξει ο αλλος που εχει ολα τα επεισοδια μεχρι στιγμης και ανοιγει σποιλερς αφοβα υποτιθεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...