Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μια χαρη από οσους έχουν διαβάσει τα βιβλια, πριν το spoiler να λέτε ότι είναι σποιλερ από τα βιβλια κ όχι από καποιο επεισόδιο που έχει παιχτει για να ξέρουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ένας ειναι ο χαρακτήρας που θα τα σπάσει ολα,αντε 2 και δεν σας πάει ο νους με την καμία. Κάτι μου λέει ότι το η μικρή κόρη του Σταρκ θα εξελιχθεί σε Ζηνα ενα πράγμα και θα τους μαμησει όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγω περιμένω από το νανο να κανει δουλεια παρασκηνιου, ενώ ολα τα παιδια του σταρκ θα κανουν τη δουλεια τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Κάτι μου λέει ότι το η μικρή κόρη του Σταρκ θα εξελιχθεί σε Ζηνα ενα πράγμα και θα τους μαμησει όλους. Αν ισχυουν αυτα περι 7 κυκλων,θα γινει ζηνα. 14 ειναι παντως.μικροδειχνει[για 10 την ειχα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ok, το 7ο ήταν ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ. Και έχουμε ακόμα 3 επεισόδια για να τελειώσει η season. έτσι και η σειρά δεν πάει για emmy, golden globes, oscars, τα πάντα όλα θα είναι εντελώς gtpk εκεί στο αμέρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αν ισχυουν αυτα περι 7 κυκλων,θα γινει ζηνα. 14 ειναι παντως.μικροδειχνει[για 10 την ειχα] εχοντας διαβασει τα βιβλια, θα σας προτεινα να βαλετε σποιλερ στο συγκεκριμενο σχολιο j/k περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Aπίστευτη σειρά! δεν έχω λόγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε δεν ξαναμπαίνω στο κωλο θρεντ μέχρι να τελειώσει η σειρά... Όχι η σεζόν, η σειρά όλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε δεν ξαναμπαίνω στο κωλο θρεντ μέχρι να τελειώσει η σειρά... Όχι η σεζόν, η σειρά όλη... και γω το ιδιο ε μα το πηδηξανε μερικοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 οντως, τραγικοι.. μπραβο, εχετε διαβασει το βιβλιο.. να φανταστω εχετε διαβασει και αυτο ετσι?? http://ecx.images-amazon.com/images/I/41%2BnEgx9U8L._SL500_AA300_.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν μας σωζει τίποτα από τα spoilers των βιβλίων. Ειδικά εφόσον η σειρά ακολουθεί πιστά τα βιβλία, την ψιλοέχουμε πατήσει. Συγκεκριμένο χαρακτηριστικό spoiler για τη σειρά, μου είχαν πει από τότε που το HBO είχε μόλις ανακοινώσει ότι ξεκίνησε η παραγωγή... Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει στην διακοπή μεταξύ πρώτης και δεύτερης season, ειδικά αν μας αφήσουν σε cliffhanger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Προτείνω να διαγράφονται ολα τα μηνύματα που εχουν να κάνουν με το βιβλίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ρε σεις ειπα οτι κανω πλακα...(j/k) δεν ισχυει αυτο που εγραψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Και εγω απαντησα στην πλακα του φιλου οτι η ηλικια της παντως ταιριαζει αν παει σε 7 κυκλο.Βιβιλιο δεν εχω διαβασει ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stone Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Προτείνω να διαγράφονται ολα τα μηνύματα που εχουν να κάνουν με το βιβλίο. Τοτε θα επρεπε να σβησεις ολα τα spoiler που εχεις γραψει.Τα εχω διαβασει και εγω τα βιβλια αλλα ουτε που θα τολμουσα να γραψω τετοιες σποιλεριες μιλωντας με εναν ανθρωπο μαλιστα που δεν τα εχει διαβασει.Αν καποιος θελει να δει τι γινεται παρακατω στα βιβλια μπορει να το βρει ευκολα μονος του.Δεν περιμενει να να το βρει εκει που δεν το περιμενει απο εναν μοστρα σποιλερα.Ολα τα σποιλερ πρεπει να ειναι μεχρι το τελος του εβδομου επεισοδιου.Αν σωνει και καλα θες να πεις για την συνεχεια στα βιβλια αναφερε το στο γαμοσποιλερ πριν το ανοιξει ο αλλος που εχει ολα τα επεισοδια μεχρι στιγμης και ανοιγει σποιλερς αφοβα υποτιθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα