Kasrith Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλά η ομιλία Drogo : all the fakin money λέμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλά η ομιλία Drogo : all the fakin money λέμε.... Πράγματι πολύ δυνατή σκηνή. Εγώ νόμιζα ότι αυτόν τον ηθοποιό τον είχαν μόνο και μόνο επειδή είναι τούμπανο, τελικά μπορεί να παίξει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Πράγματι πολύ δυνατή σκηνή. Εγώ νόμιζα ότι αυτόν τον ηθοποιό τον είχαν μόνο και μόνο επειδή είναι τούμπανο, τελικά μπορεί να παίξει κιόλας. http://www.youtube.com/watch?v=-UCDzvdmmDc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Φταίω εγώ που δε θα με χάλαγε να πάει ο Drogo και να τους π@@@@@ει όλους όρθιους στο κ@@@βασιλειο τους? Με την σκύλα που μπλέξαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 klog ειμαστε 2... παμε ρε drogo, λιωσε τα φλορακια με τα πετρινα αλογα!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 klog ειμαστε 2... παμε ρε drogo, λιωσε τα φλορακια με τα ξυλινα αλογα!!!!!!!!!!!!!!! fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 klog ειμαστε 2... παμε ρε drogo, λιωσε τα φλορακια με τα πετρινα σπιτια!!!!!!!!!!!!!!! τωρα fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μα έχει καταντήσει βασίλειο της ξεπέτας μη πω τιποτα βαρύτερο. Υουλάχιστον οι Δοθρακι έχουν μια λογική στην ιεραρχία τους, έχουν τιμή ...τέλος άγριοι άγριοι ναι αλλά αυτό που έχουν ως παράδοση το ακολουθούν. Οι άλλοι είναι όλοι με όλοι και στο τέλος....και μια ξεπέτα... Εκνευρίζομαι. Εκατό φορές βασίλισσα η ξανθούλα παρά αυτή η σκύλα με το μπαζογιόκα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 πες τα κλογκ!!! ο αδερφος με την αδερφη, μονο με τον γιο που δεν θα παει για να διαφυλαξει το αιμα των lannister. Ε ρε ενα drogo που σας χρειαζεται :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 επίσης άποψη μου για τον littlefinger είναι πως εν μέρη πάντα τον προστάτευε τον Stark απο την αρχή του είπε να μην τον εμπιστευτεί ακόμα και στο τέλος του έδωσε μια λύση για να μην μπλέξει παραπάνω, θα πεις ήξερε πως ο Stark είναι lawful good και δεν θα άλλαζε γνώμη, αλλα προσπάθησε.. Στο τέλος του επεισόδιου πάλι ο Littlefinger τον προστάτευσε με αυτο που έκανε, ο Hound ήταν μπροστά θα τον σκότωνε με την μια αν δεν τον έπιανε ο littlefinger απο πίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 επίσης άποψη μου για τον littlefinger είναι πως εν μέρη πάντα τον προστάτευε τον Stark απο την αρχή του είπε να μην τον εμπιστευτεί ακόμα και στο τέλος του έδωσε μια λύση για να μην μπλέξει παραπάνω, θα πεις ήξερε πως ο Stark είναι lawful good και δεν θα άλλαζε γνώμη, αλλα προσπάθησε.. Στο τέλος του επεισόδιου πάλι ο Littlefinger τον προστάτευσε με αυτο που έκανε, ο Hound ήταν μπροστά θα τον σκότωνε με την μια αν δεν τον έπιανε ο littlefinger απο πίσω.. Ακολουθεί μεγαλο σποιλερ Τον προστάτεψε για να τον εκτελέσει ο τζοφρι μετά; Του έκανε μεγαλο καλό,όντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ακολουθεί μεγαλο σποιλερ Τον προστάτεψε για να τον εκτελέσει ο τζοφρι μετά; Του έκανε μεγαλο καλό,όντως.. ναι το σποίλερ καλό θα ήταν να μην το διαβάσει κανείς αν και ακούγεται πολυ σαν φήμη Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία δεν ξέρω αν έγινε έτσι ξερά και εάν ο Littlefinger δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.. Άσε που είναι κάτι σαν Joker απο Dark Knight και V for Vendetta ο τυπάς I'm an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It's fair! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ναι το σποίλερ καλό θα ήταν να μην το διαβάσει κανείς αν και ακούγεται πολυ σαν φήμη Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία δεν ξέρω αν έγινε έτσι ξερά και εάν ο Littlefinger δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.. Άσε που είναι κάτι σαν Joker απο Dark Knight και V for Vendetta ο τυπάς I'm an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It's fair! Εξισου μεγαλο σποιλερ Αν δεις,πιο πάνω ρωτάω αν θα βασίζεται ακριβώς στα βιβλία,γιατι στα βιβλία,ολοι σχεδόν πεθαίνουν,απο όλες τις πλευρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εξισου μεγαλο σποιλερ Αν δεις,πιο πάνω ρωτάω αν θα βασίζεται ακριβώς στα βιβλία,γιατι στα βιβλία,ολοι σχεδόν πεθαίνουν,απο όλες τις πλευρές ως τώρα αυτό δείχνει η σειρά, ακολουθεί τα βιβλία, μην ξεχνάς ο συγγραφέας ήταν εκεί στα γυρίσματα οπότε δύσκολα να δούμε πειραματισμούς άσε που δεν θέλω κιόλας.. Τα βιβλία απ'τα λίγα που άκουσα έχουν πολύ καλή δομή στους χαρακτήρες, έχουν βάθος, οπότε δεκτές και οι απώλειες αφού βοηθούν την εξέλιξη της ιστορίας με τον ένα ή αλλο τρόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ως τώρα αυτό δείχνει η σειρά, ακολουθεί τα βιβλία, μην ξεχνάς ο συγγραφέας ήταν εκεί στα γυρίσματα οπότε δύσκολα να δούμε πειραματισμούς άσε που δεν θέλω κιόλας.. Τα βιβλία απ'τα λίγα που άκουσα έχουν πολύ καλή δομή στους χαρακτήρες, έχουν βάθος, οπότε δεκτές και οι απώλειες αφού βοηθούν την εξέλιξη της ιστορίας με τον ένα ή αλλο τρόπο... Ένας ειναι ο χαρακτήρας που θα τα σπάσει ολα,αντε 2 και δεν σας πάει ο νους με την καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα