Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones Season 1- (χρησιμοποιήστε spoilers)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά η ομιλία Drogo : all the fakin money λέμε....

Πράγματι πολύ δυνατή σκηνή. Εγώ νόμιζα ότι αυτόν τον ηθοποιό τον είχαν μόνο και μόνο επειδή είναι τούμπανο, τελικά μπορεί να παίξει κιόλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι πολύ δυνατή σκηνή. Εγώ νόμιζα ότι αυτόν τον ηθοποιό τον είχαν μόνο και μόνο επειδή είναι τούμπανο, τελικά μπορεί να παίξει κιόλας.

http://www.youtube.com/watch?v=-UCDzvdmmDc

Φταίω εγώ που δε θα με χάλαγε να πάει ο Drogo και να τους π@@@@@ει όλους όρθιους στο κ@@@βασιλειο τους?

Με την σκύλα που μπλέξαμε...

Μα έχει καταντήσει βασίλειο της ξεπέτας μη πω τιποτα βαρύτερο.

Υουλάχιστον οι Δοθρακι έχουν μια λογική στην ιεραρχία τους, έχουν τιμή ...τέλος άγριοι άγριοι ναι αλλά αυτό που έχουν ως παράδοση το ακολουθούν.

Οι άλλοι είναι όλοι με όλοι και στο τέλος....και μια ξεπέτα...

Εκνευρίζομαι.

Εκατό φορές βασίλισσα η ξανθούλα παρά αυτή η σκύλα με το μπαζογιόκα της

επίσης άποψη μου για τον littlefinger είναι πως

εν μέρη πάντα τον προστάτευε τον Stark απο την αρχή του είπε να μην τον εμπιστευτεί ακόμα και στο τέλος του έδωσε μια λύση για να μην μπλέξει παραπάνω, θα πεις ήξερε πως ο Stark είναι lawful good και δεν θα άλλαζε γνώμη, αλλα προσπάθησε.. Στο τέλος του επεισόδιου πάλι ο Littlefinger τον προστάτευσε με αυτο που έκανε, ο Hound ήταν μπροστά θα τον σκότωνε με την μια αν δεν τον έπιανε ο littlefinger απο πίσω..

επίσης άποψη μου για τον littlefinger είναι πως

εν μέρη πάντα τον προστάτευε τον Stark απο την αρχή του είπε να μην τον εμπιστευτεί ακόμα και στο τέλος του έδωσε μια λύση για να μην μπλέξει παραπάνω, θα πεις ήξερε πως ο Stark είναι lawful good και δεν θα άλλαζε γνώμη, αλλα προσπάθησε.. Στο τέλος του επεισόδιου πάλι ο Littlefinger τον προστάτευσε με αυτο που έκανε, ο Hound ήταν μπροστά θα τον σκότωνε με την μια αν δεν τον έπιανε ο littlefinger απο πίσω..

Ακολουθεί μεγαλο σποιλερ

Τον προστάτεψε για να τον εκτελέσει ο τζοφρι μετά;

Του έκανε μεγαλο καλό,όντως..

Ακολουθεί μεγαλο σποιλερ

Τον προστάτεψε για να τον εκτελέσει ο τζοφρι μετά;

Του έκανε μεγαλο καλό,όντως..

ναι το σποίλερ καλό θα ήταν να μην το διαβάσει κανείς αν και ακούγεται πολυ σαν φήμη :P

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία δεν ξέρω αν έγινε έτσι ξερά και εάν ο Littlefinger δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.. Άσε που είναι κάτι σαν Joker απο Dark Knight και V for Vendetta ο τυπάς

I'm an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It's fair!

ναι το σποίλερ καλό θα ήταν να μην το διαβάσει κανείς αν και ακούγεται πολυ σαν φήμη :P

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία δεν ξέρω αν έγινε έτσι ξερά και εάν ο Littlefinger δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.. Άσε που είναι κάτι σαν Joker απο Dark Knight και V for Vendetta ο τυπάς

I'm an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It's fair!

Εξισου μεγαλο σποιλερ

Αν δεις,πιο πάνω ρωτάω αν θα βασίζεται ακριβώς στα βιβλία,γιατι στα βιβλία,ολοι σχεδόν πεθαίνουν,απο όλες τις πλευρές

Εξισου μεγαλο σποιλερ

Αν δεις,πιο πάνω ρωτάω αν θα βασίζεται ακριβώς στα βιβλία,γιατι στα βιβλία,ολοι σχεδόν πεθαίνουν,απο όλες τις πλευρές

ως τώρα αυτό δείχνει η σειρά, ακολουθεί τα βιβλία, μην ξεχνάς ο συγγραφέας ήταν εκεί στα γυρίσματα οπότε δύσκολα να δούμε πειραματισμούς άσε που δεν θέλω κιόλας.. Τα βιβλία απ'τα λίγα που άκουσα έχουν πολύ καλή δομή στους χαρακτήρες, έχουν βάθος, οπότε δεκτές και οι απώλειες αφού βοηθούν την εξέλιξη της ιστορίας με τον ένα ή αλλο τρόπο...

ως τώρα αυτό δείχνει η σειρά, ακολουθεί τα βιβλία, μην ξεχνάς ο συγγραφέας ήταν εκεί στα γυρίσματα οπότε δύσκολα να δούμε πειραματισμούς άσε που δεν θέλω κιόλας.. Τα βιβλία απ'τα λίγα που άκουσα έχουν πολύ καλή δομή στους χαρακτήρες, έχουν βάθος, οπότε δεκτές και οι απώλειες αφού βοηθούν την εξέλιξη της ιστορίας με τον ένα ή αλλο τρόπο...

Ένας ειναι ο χαρακτήρας που θα τα σπάσει ολα,αντε 2 και δεν σας πάει ο νους με την καμία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...