tr3quart1sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 λαθος μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και εγω ακριβως την ιδια απορια εχω.Παντα βλεπω σειρες με αγγλικους υποτιτλους, αλλα τωρα για το 7ο ουτε καν αγγλικοι εχουν βγει... ελα φιλε βρηκα στο tvsubtitles! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 βγήκαν και ελληνικοί btw στο σαμπςτζιαρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ο Αδέκαστος Μπόρομιρ έχει αρχίσει να μου τη σπάει,τόσο τίμιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 αγγλικες σειρες με υποτιτλους no just no Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 στο imdb γιατί λέει για το επεισόδιο 7 Season 1, Episode 7: You Win or You Die Original Air Date—29 May 2011 ?? άκυρο βρήκα κάπου και έλεγε ότι έγινε release δεύτερο επεισόδιο για τους HBO members. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ειναι web episode φιλε αυτο που βλεπουν τα παιδια, προσωπικα θα περιμενω να βγει το hd, ετσι κι αλλιως δεν την εχω ξεκινησει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ειδα το 7ο επεισοδιο και νομιζω ειναι το καλυτερο μαζι με το 1ο.Απλα ανατρεπονται σχεδον ολα... Δεν λεω τιποτα αλλο να μην χαλασω την εκπληξη. Γενικα νομιζω ειναι η καλυτερη σειρα που εχει γυριστει και το 9.5 στο imdb ειναι λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η σειρά θα πάει οπως πάει και το βιβλίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το είδα πριν λίγο το 7 από asap. Πάρα πολύ καλό αλλά κάτι μου λέει ότι το επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 σχετος οργασμος το επεισοδιο.το τελος ειδικα ειναι το μονο που δεν μου αρεσε ειναι να βλεπω το βλαμμένο joffrey να καθετε στον θρονο!! :mad: βλασφημία!!τη πουστια δυστυχώς την περιμενα.καημενε lord stark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τί επεισοδιάρα το 7ο. Το καλύτερο μαζί με το 1ο. Το τέλος του ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το 8ο αποτι ειδα το εγραψε ο ιδιος ο συγγραφεας των βιβλιων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το 8ο αποτι ειδα το εγραψε ο ιδιος ο συγγραφεας των βιβλιων... oh this is very bad commensing countdown Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δεν ειναι κακο απαραιτητα,παλια δουλευε στη τηλεοραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα