Nikosgiann Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ρε παιδες ,για το 7 κανα υποτιτλο εχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 καλα το 7ο ηταν better than sex hands down για το θεο προσπαθω να συγκρατηθώ το θελω σε 720p οχι αλλα τετοια σχολια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ασχετο, μονο εγω θελω να τους πιασουν ολους οι dothraki και να τους κανουν κομπο??????? μονο εγω θελω να ριξουνε το σκ@τοπαιδο στην τρυπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σταματηστε με το 7 βρε θελουμε να το δουμε σε καλη ποιοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εμενα μου την δινει το παιδι της αδερφης της συζηγου του νεντ[μονο αυτον ξερω,δεν συγκρατω ονοματα] :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το ξανθο μουλικο πρέπει να θανατωθεί άμεσα Με λίγο χειρότερο τρόπο από οτι θανατώθηκε το μεγάλο μουλικο, που ήθελε κ θρονο! την ίδια τύχη πρέπει να έχει και το καθηστεριμένο της αδερφής, της γυναίκας του Σταρκ! Μόνο εμένα ξένισε που ο αλλος έλιωσε χρυσό σε μια κατσαρόλα, σε απλή φωτιά ενώ πριν ψηνόταν σούπα εκει μέσα; για το 7ο: Δεν υπήρχε το επεισόδιο!!! Απίστευτο τέλος!! Δεν το περίμενα με τίποτα! Ποιος περιμένει 2 βδομάδες τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Πώς καθήσατε και είδατε το 7ο, πολύ περισσότερο ως web episode; Πώς θα αντέξετε τώρα δύο βδομάδες μέχρι το επόμενο; Ή την επόμενη θα βγει web episode το 8o; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 μονο εγω θελω να ριξουνε το σκ@τοπαιδο στην τρυπα? Εμενα μου την δινει το παιδι της αδερφης της συζηγου του νεντ[μονο αυτον ξερω,δεν συγκρατω ονοματα] :-D γιαυτο λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Πώς καθήσατε και είδατε το 7ο, πολύ περισσότερο ως web episode; Πώς θα αντέξετε τώρα δύο βδομάδες μέχρι το επόμενο; Ή την επόμενη θα βγει web episode το 8o; Αν ήθελες απελπισμένα γλυκο και ήξερες ότι υπάρχει σοκολάτα στο συρτάρι δίπλα σου αλλά δεν θα μπορείς να φας αλλη αργότερα τι θα εκανες; Χωρίς πλάκα αλλα 3 επεισόδια έμειναν, μετα τι κανουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 μετα τι κανουμε; tru blood? ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Αν ήθελες απελπισμένα γλυκο και ήξερες ότι υπάρχει σοκολάτα στο συρτάρι δίπλα σου αλλά δεν θα μπορείς να φας αλλη αργότερα τι θα εκανες; Χωρίς πλάκα αλλα 3 επεισόδια έμειναν, μετα τι κανουμε; Ναι αλλα η σημερινή σοκολάτα είναι μαπέ, ενώ της κυριακής είναι γαμάουα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ναι αλλα είναι εκεί και σου λέει φάε με!!! φαε με! και συ θελεις να την φας (τη σοκολάτα)! στο κάτω κατω το ξαναβλέπουμε σε μια βδομάδα επαναληψη (δεν έχει παραδειγμα με γλυκό εδω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coma_Black Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μόνο εμένα ξένισε που ο αλλος έλιωσε χρυσό σε μια κατσαρόλα, σε απλή φωτιά ενώ πριν ψηνόταν σούπα εκει μέσα; Καταρχήν η σειρά είναι High Fantasy Setting οπότε όταν ξέρεις ότι υπάρχουν δράκοι κτλ μην περιμένεις ρεαλισμό για ένα πράγμα τόσο μικρό.. εκτός και εάν ήθελες να δείξουν πως τον τραβάνε μέχρι τον blacksmith της γειτονιάς για να λιώσουν το χρυσάφι για περισσότερο ρεαλισμό Επίσης ο χρυσός λιώνει στους 1000 βαθμούς περίπου, τους βαθμούς αυτούς μπορείς να τους πετύχεις με ειδικά ξύλα και σε ελεγχόμενη φωτιά οπότε υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γίνετε και στην πραγματικότητα (πρέπει να περιμένουμε τους mythbusters να μας διαψεύσουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ρε παιδια υποτιτλους για το 7 βρηκατε η το ειδατε ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ρε παιδια υποτιτλους για το 7 βρηκατε η το ειδατε ετσι? Και εγω ακριβως την ιδια απορια εχω.Παντα βλεπω σειρες με αγγλικους υποτιτλους, αλλα τωρα για το 7ο ουτε καν αγγλικοι εχουν βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα