Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσεξα κάτι... σαν συνωμοσία μου φάνηκε αλλά απο την στιγμή που η σειρά παίζει με αυτο το θέμα θα το πω.

Στην σκηνή που μιλάει ο Ned με τον Maester έγραψα ένα μέρος της συζήτησης και ακολουθεί η σκέψη μου...

NED STARK : Λένε πως το δηλητήριο είναι γυναικείο όπλο.

MAESTER: Των γυναικών, των άνανδρων..... και των ευνούχων.

(Μήπως ο Sam(o άνανδρος) που έγινε φίλος του Snow είναι αυτός που σκότωσε τον Τζον Άιριν? Πήγε στο τοίχος να γλυτώσει και φυσικά πλέον έχει πρόσβαση στην τροφή του Snow.. αν με πιάνετε. Επίσης κάτι δεν κολλάει με την ιστορία του Snow πιστεύω κάτι άλλο παίζει και δεν είναι μπάσταρδος του Ned.)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρόσεξα κάτι... σαν συνωμοσία μου φάνηκε αλλά απο την στιγμή που η σειρά παίζει με αυτο το θέμα θα το πω.

Στην σκηνή που μιλάει ο Ned με τον Maester έγραψα ένα μέρος της συζήτησης και ακολουθεί η σκέψη μου...

NED STARK : Λένε πως το δηλητήριο είναι γυναικείο όπλο.

MAESTER: Των γυναικών, των άνανδρων..... και των ευνούχων.

(Μήπως ο Sam(o άνανδρος) που έγινε φίλος του Snow είναι αυτός που σκότωσε τον Τζον Άιριν? Πήγε στο τοίχος να γλυτώσει και φυσικά πλέον έχει πρόσβαση στην τροφή του Snow.. αν με πιάνετε. Επίσης κάτι δεν κολλάει με την ιστορία του Snow πιστεύω κάτι άλλο παίζει και δεν είναι μπάσταρδος του Ned.)

αν μπορείτε σβήστε το κατα λάθος βγήκε διπλό ποστ ..

Δημοσ.

Τελικά άξιζε η αναμονή για την σειρά. Είναι πάρα πολύ καλή και το ΗΒΟ αποδεικνύει ότι δίνει σημασία στις ποιοτικές σειρές και όχι στις αραχτές. Έχει πέσει τρελό badget πάλι. Μετά το Rome είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παραγωγή. Και εγώ στα πρώτα επεισόδια ένοιωθα ότι πάει αργά η υπόθεση και έλεγα "που την πάνε τη δουλειά?" αλλά όντως όπως διάβασα και από τους συνforumητες εδω υπάρχει πολύ υπόβαθρο πίσω από κάθε χαρακτήρα και πρέπει να γίνει μια συνοχή με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν ήταν το ΗΒΟ θα είχα αρχίσει να υποψιάζομαι. Τελικά μια χαρά πάει η σειρά και γουστάρω.

Το casting είναι ένα και ένα, και όλοι οι χαρακτήρες φοβεροί! Για μένα έχει ξεχωρίσει μικράν ο Tyron βέβαια. Φαίνεται πολύ κάλος ηθοποιός!

Μου αρέσει πολύ που το φινάλε του κάθε επεισοδίου σε κάνει να μην αντέχεις την αναμονή.

τέλος μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν από τα βιβλία η net-spoilers. Μαγεία υπάρχει στο μυθιστόρημα? Έχω μια υποψία ότι από τα αυγά που έχει κρατήσει η γυναίκα του βάρβαρου θα έχουμε δρακο-γεννητούρια :)

Δημοσ.

Τελικά άξιζε η αναμονή για την σειρά. Είναι πάρα πολύ καλή και το ΗΒΟ αποδεικνύει ότι δίνει σημασία στις ποιοτικές σειρές και όχι στις αραχτές. Έχει πέσει τρελό badget πάλι. Μετά το Rome είναι ότι καλύτερο έχω δει σε παραγωγή. Και εγώ στα πρώτα επεισόδια ένοιωθα ότι πάει αργά η υπόθεση και έλεγα "που την πάνε τη δουλειά?" αλλά όντως όπως διάβασα και από τους συνforumητες εδω υπάρχει πολύ υπόβαθρο πίσω από κάθε χαρακτήρα και πρέπει να γίνει μια συνοχή με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν ήταν το ΗΒΟ θα είχα αρχίσει να υποψιάζομαι. Τελικά μια χαρά πάει η σειρά και γουστάρω.

Το casting είναι ένα και ένα, και όλοι οι χαρακτήρες φοβεροί! Για μένα έχει ξεχωρίσει μικράν ο Tyron βέβαια. Φαίνεται πολύ κάλος ηθοποιός!

Μου αρέσει πολύ που το φινάλε του κάθε επεισοδίου σε κάνει να μην αντέχεις την αναμονή.

τέλος μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν από τα βιβλία η net-spoilers. Μαγεία υπάρχει στο μυθιστόρημα? Έχω μια υποψία ότι από τα αυγά που έχει κρατήσει η γυναίκα του βάρβαρου θα έχουμε δρακο-γεννητούρια :)

δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα διαβασα περιληψεις online γιατι ειχα τρομερη περιεργια και ναι θα εχουμε :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγεια,δρακοι κλπ υπαρχαν στο παρελθον αλλα με το περασμα των αιωνων εχουν σχεδον εξαφανιστει,πχ οι Targaryens κατεκτησαν τα 7 βασιλεια με την βοηθεια των δρακων τους αλλα οι δρακοι εχουν εξαφανιστει εδω και πολλααααα χρονια

Επεξ/σία από Nevyn
Δημοσ.

Δεν τα θεωρησα spoiler γιατι ανεφερα απλως καποια πραγματα απο την ιστορια του κοσμου που δεν προκειται να επηρεασουν το πως θα δει καποιος αυτα που θα γινουν αλλα αν σε ενοχλουν τα βαζω αμεσως σε spoiler tag

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως ηταν καμια χαλαστρα αυτα που εςγραψα,μαλιστα απαντησα ετσι ωστε να...

μιλαμε για μπολικα σποιλερ ε

πω μονο για οτι ειχε γινει στο παρελθον με την μαγεια και οχι οτι προκειται να γινει για τοτε πραγματικα θα πηγαινα σε μεγαλα spoiler.

Δημοσ.

To 5o ήταν με διαφορά καλυτερο από τα υπόλοιπα, επιτέλους λίγη δράση! Δεν εχω διαβάσει τα βιβλία αλλά μπορεί να γίνει πολύ επική μάχη αν μαζευτουν ολοι οι ιππότες από τα 7 βασίλεια.

Ποτε βγαινει γυμνη η Lena Headay ειπαμε;

Επικη σκηνή στη διάρκεια της κονταρομαχίας!

Δημοσ.

To 5o ήταν με διαφορά καλυτερο από τα υπόλοιπα, επιτέλους λίγη δράση! Δεν εχω διαβάσει τα βιβλία αλλά μπορεί να γίνει πολύ επική μάχη αν μαζευτουν ολοι οι ιππότες από τα 7 βασίλεια.

Ποτε βγαινει γυμνη η Lena Headay ειπαμε;

Επικη σκηνή στη διάρκεια της κονταρομαχίας!

spoiler σε παρακαλω

Δημοσ.

σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το πρώτο βιβλίο δεν ξέρω αν αντέξω σε κάθε επεισόδιο να μας αφήνουν στο τέλος με τόσα ερωτήματα.. :) Ξέρει κανείς αν βγουν στα ελληνικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...