Προς το περιεχόμενο

Drivers για εσωτερικό PCI modem

ask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες.ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το πως θα βρω τοv driver για pci simple communication controller.πρεπει να ειναι ενα εσωτερικο μοντεμ robotics.η μητρικη καρτα ειναι asrock τωρα αλλα χαρακτηριστικα δεν ξερω ακριβως αλλα γραμμενα πανω στη μητρικη ειδα επισης τα εξης :

RoHS

AGP 8X

775i65G

F5B1066

F5B800

Δημοσ.

Αν ειναι μοντεμ δεν θα ειναι ενσωματομενο στη μητρικη, οποτε το ψαχνεις λαθος. Drivers παντως για τη μητρικη σου εχει εδω

http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=775i65G

ειμαι λιγο ασχετος οποτε μια βοηθεια παραπανω θα ηθελα...βασικα να πω τι εκανα,κατεβασα τους drivers απο το site αυτο και τους ξεζιπαρα.επειτα πηγα στο device manager στο κιτρινο ερωτηματικο που μου βγαζει πανω στο pci πατησα να κανει browse στα αρχεια αυτα ενα ενα αλλα δεν εκανε τπτ...σορρυ αν σας κουραζω!! :P

Δημοσ.

ειμαι λιγο ασχετος οποτε μια βοηθεια παραπανω θα ηθελα...βασικα να πω τι εκανα,κατεβασα τους drivers απο το site αυτο και τους ξεζιπαρα.επειτα πηγα στο device manager στο κιτρινο ερωτηματικο που μου βγαζει πανω στο pci πατησα να κανει browse στα αρχεια αυτα ενα ενα αλλα δεν εκανε τπτ...σορρυ αν σας κουραζω!! :P

Στο browse βρες που έχεις κάνει unzip τα αρχεία ( την διαδρομή δηλαδή ) το έκανες αυτό ; :X

Δημοσ.

Στο browse βρες που έχεις κάνει unzip τα αρχεία ( την διαδρομή δηλαδή ) το έκανες αυτό ; :X

ναι,αυτο το εκανα και για τα 5 αρχεια που ξεζιπαρα αλλα κανενα δεν εκανε..

Δημοσ.

Δηλαδή πας στον φάκελο που έκανες unzip και δεν μπορείς να τρέχεις τα αρχεία ; Σίγουρα έκανες extract τα αρχεία ; :X

Δημοσ.

Δηλαδή πας στον φάκελο που έκανες unzip και δεν μπορείς να τρέχεις τα αρχεία ; Σίγουρα έκανες extract τα αρχεία ; :X

δεν ειμαι τοσο ασχετος :P ναι εβαλα να κανει browse τους φακελους αλλα δεν τους δεχτηκε οτι ηταν οι σωστοι drivers...κανενα αλλο hint παιζει?

Δημοσ.

Το pci simple communication controller μου κάνει για το Realtek LAN driver ver:621 που έχει στην σελίδα με τα driver,μέσα στον φάκελο έχει κοτζαμάν Setup.exe δεν σε βολεύει αυτο;;;

Δημοσ.

Το pci simple communication controller μου κάνει για το Realtek LAN driver ver:621 που έχει στην σελίδα με τα driver,μέσα στον φάκελο έχει κοτζαμάν Setup.exe δεν σε βολεύει αυτο;;;

οχι,δεν ειναι αυτο.την εχω ηδη εγκατεστημενη την εξοδο ethernet.παντως δεν επηρεαζει πουθενα τ pc μου μεχρι τωρα..τι να πω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...