Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με XEROX PHASER 8550

niksakl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Ο XEROX phaser 8550 βγάζει στο front panel του "RAM ERROR" και έχει μουλαρώσει εκεί... Έχει κανείς ιδέα τι παίζει και τι μπορώ να κάνω;

Σας ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασες να τον αποσυνδέσεις από τη πρίζα για λίγο και κάνει πάλι το ίδιο;

Νομίζω ο 8550 έχει δυο DIMM που βρίσκονται στο πίσω μέρος του εκτυπωτή, κάτω από το κάλυμα με τις μεγάλες βίδες (ξεβιδώνουν με το χέρι). Μπορείς να ξεκουμπώσεις τη μνήμη και να την ξανακουμπώσεις μήπως επανέλθει (μικρή πιθανότητα αλλά ποτέ δε ξέρεις). Ο εκτυπωτής να μην είναι στο ρεύμα βέβαια.

Αν δεν είσαι πολύ σίγουρος ότι μπορείς να το κάνεις τότε καλύτερα μην πειράξεις καθόλου. Κάτι άλλο δε νομίζω πως γίνεται οπότε θα πρέπει να συμβουλευτείς το service της Xerox.

Το δοκίμασα ήδη αυτό, αλλά τζίφος. Άλλαξα και σλοτ στο ντιμάκι αλλά και στο άλλο το ίδιο σφάλμα δίνει. Αξίζει τον κόπο να βρω καμιά άλλη μνήμη να δοκιμάσω ή μπα; H εδώ αντιπροσωπία της xerox λέει είναι mobo (τηλεφωνική διάγνωση...) και πως δεν αξίζει να φτιαχτεί καθώς το κόστος της είναι 400+ ευρώ ενώ όλου του εκτυπωτή 500+... Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω μπας και σωθεί;

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!

Turn off the printer. Turn on the printer.

As soon as you see XEROX start moving across the display hold down the back and help buttons until you see "beginning service mode" on the display.

Release the buttons, it will now come up in the service mode.

Kανε την παραπανω διαδικασια να μπεις στο κρυφο μενου και δες μηπως εχει κανενα reset ή καποιο clear για σβησιμο error.

Το έψαξα κι εγώ λίγο και βρήκα τη διαδικασία που περιγράφει ο Roger για να μπεις στο service mode. Εκεί υπάρχει στο function menu η επιλογή clear fault history και διάφορα clear nvram (αυτό θα διαγράψει και τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή). Το ολοκληρωμένο της nvram βρίσκεται λίγο πιο αριστερα από τα DIMM μνήμης παρεπιπτόντως.

παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Επειδή δεν είναι δικός μου ο εκτυπωτής δεν μπορώ να τα δοκιμάσω άμεσα. Μόλις μπορέσω θα τα δοκιμάσω και θα σας πω τι έγινε.

Καλύτερα να καλέσεις το service της xerox ειδικά εάν είναι ακόμα στην εγγύηση.

Μην κάνεις κάτι εάν δεν είσαι σίγουρος.

Τεχνική υποστήριξη, Εγχειρίδια και Τεκμηρίωση : 801 11 93769

H εδώ αντιπροσωπία της xerox λέει είναι mobo (τηλεφωνική διάγνωση...) και πως δεν αξίζει να φτιαχτεί καθώς το κόστος της είναι 400+ ευρώ ενώ όλου του εκτυπωτή 500+...

Aυτο σημαινει οτι δεν ειναι σε εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...