CaptainHog Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 πριν λιγες μερες πηρα εναν ssd (corsair f40 series) και τωρα ετρεξα το hdtune.στην καρτελα health μου βγαζει με κιτρινο καποια στοιχεια και μετα λεει warning.. συγκεκριμενα λεει : reallocated sector count: current 88 / worst 88 / threshold 3 / data 1344 και μετα warning ολα τα αλλα ειναι οκ.κατω κατω γραφει : description : number of damaged sectors which have been replaced :1344 status : the drive have damaged sectors τι παιζει δλδ με τον δισκο?να τον γυρισω πισω??η φταιει καποια φορματ που εκανα σε μικρο χρονικο διαστημα?? θελει defrag?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 δουλεύουν σωστά αυτά τα diagnostics σε SSD? κατέβασε κάποιο official της Corsair
CaptainHog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 το hdtune το προτεινει και η μαμα εταιρεια. εχω ξενερωσει τελειως.να τον παω πισω και να παρω αλλον καινουριο???
CaptainHog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ετρεξα το hard disk sentinel και ειδα το εξης : disk performance 100% excellent / disk helth 22% BAD there are 320 bad sectors on the disk surface.the contents of these sectora were moved to the spare area. καιμετα λεει : power on time 1 day 2 hours / estimated remaining lifetime 88 days αυριο τον παω πισω...μαλακια εντελως.ε?
jakegate7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 έφυγες για αλλαγή... που πήγες και το πέτυχες
CaptainHog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ελα ντε...τι να πω!!να ξαναπαρω σσδ η να παρω εναν κανονικο με μεγγααααααλλλλη χωριτικοτητα??
jakegate7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 αν και δε έχω ασχοληθεί πολύ με ssd (no money nohoney) πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους για τις επιδόσεις που προσφέρουν αν σου φτάνει για τα windows και τα προγράμματα σου ,go for it
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 μεγγααααααλλλλη Πώς να σου πει κανείς "όχι"...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.