Προς το περιεχόμενο

Ηχεία PC για Home Cinema

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αυτό που θέλω ειναι λίγο περίπλοκο!!! έχω συνδέσει το pc με tv lg lh3000! έτσι βλέπω ταινιές απο την tv μέσω του pc(very nice)! δεν το έχω συνδέσει μέσω hdmi αλλα μέσω της θύρας pc της tv και vga του pc(δεν εχει hdmi)! έτσι απολαμβάνω ταινίες με ήχο απο τα ηχεία του pc(5+1)! έχω συνδέσει επίσης και το playstation3 αναγκαστηκά με την tv :D και με το pc το ps3 media server για να μπορώ να βλέπω και απο εκεί ταινίες(δεν βλέπω τωρα) η να μεταφέρω αρχεία κάτι που κάνω συνήθως! υπάρχει τρόπος να μπορώ να ακούω απο τα ηχεία του pc παίζοντας ps3 ή επίσης να βλέπω tv και να ακούω απο τα ηχεία του pc(5+1 ειναι must)??? αν γνωρίζετε κάτι θα με βοηθήσετε πολύ! αυτο που θέλω να πω ειναι οτι θέλω απο τα ηχεία του pc να τα κάνω home cinema για να ακούω απο την τηλεόραση και ps3! ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε νομίζω να γίνεται αυτό που θες χωρίς να συνδέεις τα ηχεία σου αλλού κάθε φορά...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα ψηφιακό ενισχυτή και ένα σετ ηχείων και να συνδέσεις όλες τις συσκευές σου πάνω του. Οπότε θα παίζουν όλες οι συσκευές σου από τα "καλά" ηχεία σου και θα έχεις και ψηφιακό ήχο όπου είναι διαθέσιμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...