Προς το περιεχόμενο

Plugin-Container.exe

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει 3 ημερες που το προσεξα, τρεχει μαζι με τον firefox και χρησιμοποιει κοντα στα 500mb απο τη ram! Διαβασα στο ιντερνετ τι ρολο παιζει, αλλα ειναι απαραιτητο να τρεχει;

Δημοσ.

όχι κ εγώ το έχω αυτό το παπάρι και κάποιες φορές που μου κολλάει ο φφ το κλείνω το plugin-container.exe απ το τask manager και όλα ρολόι με τον ff.

Δημοσ.

Ο plugin container εχει ενα και μονο σκοπο στον ff.

Να τρεχει το flash μεσα του, ωστε αν για καποιο λογο σκασει το flash να μην σκασει μαζι του ολος ο ff αλλα μονο plugin container.

http://support.mozilla.com/en-US/kb/What+is+plugin-container

Μπορεις να κλεισεις την σχετικη προστασια, αλλα δεν αξιζει. Καλυτερα βαλε ενα flashblock.

Δημοσ.

Σωστός ο Jim, παρέλειψα να αναφέρω ότι όταν εμένα μου γίνεται το κόλλημα μου βγαίνει ειδοποίηση ότι το flash κατέρρευσε,μετά από "κλείσιμο" του container όλα επανέρχονται.

Καλά πώς γράφω έτσι σήμερα!!Απορώ με τον εαυτό μου!Ούτε εγω δεν τα καταλαβαίνω!

Δημοσ.

Τι εννοειτε να σκασει το flash; Δε μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο..

flash-block σαν το No-script; Αν ναι, εχω τετοιο.

Δημοσ.

Δεν κάνει μπαμ όταν λέμε σκάσει!!Απλά κολλάει και δεν μπορείς να ανοίξεις βιντεάκια κτλ και σταματά η λειτουργία του(σου βγάζει παράθυρο ότι κατέρρευσε-είναι γνωστά εξάλλου από παλιά τα προβλήματα ff και flash).Ο τζιμ μάλλον εννοεί ότι σε άλλη περίπτωση θα έκλεινε και ο firefox παρέα με την κατάρρευση του flash.

Δημοσ.

Καλο αυτο, αλλα δεν τρωει υπερβολικη μνημη; Αμα ειναι να θελουμε μισο γιγα ραμ για να σερφαρουμε..

Δημοσ.

Το θέμα της μνήμης που τρώνε αυτά τα δύο ,εγώ το χω λύσει με την χρησιμοποίηση του firefox ultimate optimizer.

Πλέον ο φφ παίζει σε kb από θέμα μνήμης και μάλλον επηρεάζεται και το container (είναι κ αυτό σχετικά χαμηλό)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...