lionheart Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το Nokia N82 και το έδωσα στον αδερφό μου για να πάρω ένα κινητό για μένα με android! Ποιο μου προτείνετε; Τιμή γύρω στα 250€! Έχω δει το LG optimus one! Αξίζει; Ξέρω ότι έχει 270 αλλά δεν με πειράζει αρκεί μην ξεπεράσει τα 300€. Με ενδιαφέρει βασικά οθόνη, καλό touching και καλό wifi! Ποιο θα μου προτείνατε αντί του LG, αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα! Ευχαριστώ πολύ!
TEOKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 περίμενε λίγο όπου νάναι βγαίνει το htc gratia.Aκούγονται πολλά καλά για αυτό
angmar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το optimus one είναι μια καλή επιλογή. Καλό όμως είναι να κοιτάξεις και την αγορά των μεταχειρισμένων, γιατί αν καταφέρεις να μαζέψεις πχ ένα 30€ ακόμα, μπορείς να βρεις εύκολα ένα Desire που είναι κλάσεις ανώτερο.
vtecakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Eάν θέλεις να αγοράσεις άμεση συσκευή, τότε το LG optimus one είναι μονόδρομος. Διαφορετικά λίγη υπομονή μέχρι τον Γενάρη.
lionheart Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Θα πάρω το Optimus One μέσα στην επόμενη εβδομάδα!
iznodur Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 φίλε μου το zte blade είναι μονόδρομος με 170 ευρώ και amoled οθόνη ! έχουμε κάνει και review εδώ http://www.madfortech.com/
arxaggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Top Blade βγαίνει καινούριο πλέον μόνο με LCD όχι με Amoled. Διαβάστε το σχετικό thread στις προσφορές.
iznodur Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 το blade βγαινει μονο με lcd στην έκδοση της wind , το san francisco όμως βγαίνει με amoled και παραγγελία απο έξω τελική τιμή 170 , το san francisco ήθελα να πω πιο πάνω sorry:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.