ultrobyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα και καλως σας βρηκα! Καταρχας να σας πω οτι εμπιστευομαι απολυτα την γνωμη ολων των παιδιων γενικως στο insomnia και με βαση αυτα που θα μου προτεινετε θα προχωρησω στην αγορα νεου pc. Λοιπον αρχικα να σας πω την οθονη που ειναι η μονη που εχω ηδη και ειναι η: Samsung SyncMaster P2270H - 22" - LCD Display. Η χρηση που θα κανω ειναι internet και downloading γενικως,καμια ταινιουλα οχι τιποτα το τρομερο οπως επισης και γενικο gaming. Το budget μου ειναι γυρω στα 700-800 ευρα αλλα αν γινεται και πιο οικονομικο δεν θα πω οχι,γενικα θελω ενα δυνατο μηχανημα που να με καλυψει αλλα και με δυνατοτητες αναβαθμισης στο μελλον. Υ.Γ Εχω κοιταξει και τα υπολοιπα θεματα αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν ειμαι ειδικος απλα γνωριζω καποια πραγματα. Υ.Γ2 Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.
ColdFusion Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα και καλως σας βρηκα! Καταρχας να σας πω οτι εμπιστευομαι απολυτα την γνωμη ολων των παιδιων γενικως στο insomnia και με βαση αυτα που θα μου προτεινετε θα προχωρησω στην αγορα νεου pc. Λοιπον αρχικα να σας πω την οθονη που ειναι η μονη που εχω ηδη και ειναι η: Samsung SyncMaster P2270H - 22" - LCD Display. Η χρηση που θα κανω ειναι internet και downloading γενικως,καμια ταινιουλα οχι τιποτα το τρομερο οπως επισης και γενικο gaming. Το budget μου ειναι γυρω στα 700-800 ευρα αλλα αν γινεται και πιο οικονομικο δεν θα πω οχι,γενικα θελω ενα δυνατο μηχανημα που να με καλυψει αλλα και με δυνατοτητες αναβαθμισης στο μελλον. Υ.Γ Εχω κοιταξει και τα υπολοιπα θεματα αλλα χρειαζομαι την βοηθεια σας μιας και δεν ειμαι ειδικος απλα γνωριζω καποια πραγματα. Υ.Γ2 Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. απο vision studio
ultrobyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ coldfusion,καμια αλλη προταση ετσι για να εχω γνωμες? να παω σε intel επεξεργαστη η σε amd? εχω δει πολλους σε διαφορα θεματα να τους νοιαζουν τα watt του κουτιου, η καταναλωση ρευματος κτλ. ειναι κατι που παιζει ρολο στην αποδοση και θα πρεπει να προσεξω? Τελος μηπως οταν σκεφτομουν για μηχανημα με i7 η i5,μνημη απαραιτητα στα 6gb κτλ ημουν υπερβολικος?
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι η πρόταση του ColdFusion. Σχετικά με την κατανάλωση του συστήματος, είναι κάτι που μας ενδιαφέρει για την επιλογή τροφοδοτικού, δεν ξέρω αν έχεις κάτι άλλο κατά νου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.