Προς το περιεχόμενο

αναβθμισεις υπολογιστη

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(PER.523239) MSI 890FXA-GD70 RETAIL

Η Msi κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της πληροφορικής και είναι η πρώτη σε πωλήσεις motherboards τα τελευταία χρόνια. Τα μοντέλα της διακρίνονται για το πλουραλισμό, τις αξεπέραστες επιδόσεις, την αξιοπιστία και τον πλούσιο εξοπλισμό τους.

Τοποθέτηση: ATX με διαστάσεις 30.5 x 24.5cm.

Υποδοχή CPU: Socket AM3.

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές: AMD Phenom II X6/X4/X3/X2, Athlon II X4/X3/X2, Sempron.

Ταχύτητα FSB: εως 5200MT/s.

Chipset: AMD 890FX, SB850 Chipset.

Υποστήριξη Καρτών Γραφικών: 5 x PCI Express 2.0 slots. Το PCI_E1 υποστηρίζει εως x16 ταχύτητα (όταν το PCI_E3 δεν χρησιμοποιείται), το PCI_E5 υποστηρίζει εως x16 ταχύτητα (όταν το PCI_E6 δεν χρησιμοποιείται), τα PCI_E3 & PCI_E6 υποστηρίζουν εως x8 ταχύτητα, το PCI_E4 υποστηρίζει εως x4 ταχύτητα. Αν χρησιμοποιήσετε 4 κάρτες γραφικών τα PCIE x 16 lanes αυτόματα αλλάζουν απο x16/ x0/ x16/ x0 σε x8/ x8/ x8/ x8. Υποστήριξη ATI CrossfireX.

Υποδοχές Μνήμης: 4 x DDR3 800/1066/1333/1600(OC)/1800(OC)/2133(OC) με δυνατότητα επέκτασης έως 16GB (Dual channel, 240-pin). (σε συστήματα Windows XP και Vista 32-bit η διαθέσιμη μνήμη ενδέχεται να είναι μικρότερη των 4GB λόγω περιορισμού, σε Windows XP και Vista 64-bit δεν υπάρχει κάποια δέσμευση).

Υποστήριξη Δίσκων:

JMicron JMB363: 1 x Ultra DMA 133/100/66 (δυνατότητα σύνδεσης 2 συσκευών IDE), 1 x SATA II connector, 1 x eSATA II / USB Combo port.

AMD SB850: 6 x SATA III 6Gb/s (RAID 0, 1, 5, 10).

Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard port, 1 x PS/2 Mouse port, 1 x Clear CMOS button, 1 x Coaxial SPDIF-out, 1 x Optical SPDIF-out, 5 x USB 2.0 ports, 2 x USB 3.0 ports (blue), 1 x eSATA / USB 2.0 Combo port, 2 x RJ45 LAN Jacks, 1 x 6 in 1 audio jack.

Εσωτερικές Συνδέσεις: 1 x PCI Express 2.0 x1 slot, 1 x PCI slot, 1 x ATX 24-pin power connector, 1 x ATX 8-pin 12V CPU power connector, CPU x 1 / System x 4 FAN connectors, 1 x Front panel audio connector, 1 x Front panel connector, 1 x Chassis intrusion switch connector, 3 x USB 2.0 connectors, 2 x IEEE1394 connectors, 1 x Serial port connector, 1 x Power button, 1 x Reset button, 1 x OC Dial button, 1 x OC Dial knob, 1 x Green Power button, 1 x Debug LED button, 1 x Clear CMOS jumper, 1 x SPDIF-out connector, 1 x TPM module connector.

On-Board Συσκευές:

Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου: Realtek PCI-E GbLAN controller 8111DL (10/100/1000Mb/s).

Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Realtek ALC889 8-channel audio.

Ενσωματωμένος firewire controller: VIA VT6315N chipset.

(PER.553964) KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G DDR3 4GB (2X2GB) PC10666 1333MHZ VALUE RAM DUAL CHANNEL KIT

Η σειρά Value Ram συνδυάζει τις υψηλές αποδόσεις με λογικό κόστος και φυσικά διακρίνεται για την αξιοπιστία που διακρίνει όλες τις μνήμες της Kingston.

Μέγεθος: 4GB (2x 2GB).

Τύπος Μνήμης: DDR3 SDRAM PC3-10666 240-pin DIMM.

Ταχύτητα Διαύλου: 1333MHz.

CAS Latency: 9.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Standard 128M X 64 Non-ECC (SDRAM-DDR3, 1.5V, CL9, FBGA, Gold), Unbuffered DIMM.

Κωδικός κατασκευαστή: KVR1333D3N9K2/4G.

βρηκα μιτρικη και μνημη.το τροφοδοτικο μου ειναι το pegasus 425w

Θήκη υπολογιστή Antec Nine Hundred

[AMY-ANC.PAR.0003]

Το Antec Nine Hundred είναι ένα κουτί υπολογιστή για τους hardcore gamers. Με αυτό το τρομερό μαύρο κουτί μπορείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα. Εάν οι συσκευές του υπολογιστή σας προορίζονται για gaming, παράγουν πολύ θερμότητα, γι'αυτό και το Antec Nine Hundred έχει κατασκευαστεί για μέγιστη ψύξη με διάτρητο πλέγμα μπροστά, τρεις ανεμιστήρες 120mm με υποδοχές για περισσότερους και έναν τεράστιο ανεμιστήρα 200mm επάνω (σωστά, 200mm)!

Το Antec Nine Hundred μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Η αρθρωτή σχεδίασή του σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε την τοποθέτηση των μπροστινών ανεμιστήρων και των υποδοχών των σκληρών δίσκων. Διαθέτει ακόμα και υποδοχή στο επάνω μέρος για mp3 player, ψηφιακή κάμερα ή όποια άλλη διαστημική συσκευή σας περισσύει. Όλοι θα σας ζηλεύουν στο επόμενο LAN party και θα εντυπωσιάσετε τους φίλους σας και όλους τους άλλους!

Χαρακτηριστικά

Ανεμιστήρας οροφής 200mm TriCool

Δύο κλωβοί για σκληρούς δίσκους εισαγωγής από μπροστά για τοποθέτηση ως 6 δίσκων

Δύο 120mm TriCool μπλε LED μπροστινοί ανεμιστήρες για ψύξη των σκληρών δίσκων

Το πλαϊνό καπάκι έχει θέση για ανεμιστήρα ψύξης της κάρτας γραφικών (δεν περιλαμβάνεται)

Το τροφοδοτικό βρίσκεται στο πάτωμα του κουτιού (δεν περιλαμβάνεται)

Εξελιγμένο σύστημα ψύξης:

1 ανεμιστήρας οροφής 200mm TriCool με ρύθμιση 3 ταχυτήτων

1 ανεμιστήρας από πίσω 120mm TriCool με ρύθμιση 3 ταχυτήτων

2 μπροστινοί ανεμιστήρες 120mm μαύροι TriCool με μπλε LED και ρύθμιση 3 ταχυτήτων για ψύξη των σκληρών δίσκων

1 πλαϊνός ανεμιστήρας (δεν περιλαμβάνεται) 120mm για ψύξη της κάρτας γραφικών

1 μεσαίος ανεμιστήρας (ανεμιστήρας) 120mm για ψύξη της CPU ή καρτών γραφικών

9 θέσεις για Drives:

Εξωτερικά 3 x 5,25"; Εσωτερικά 6 x 3,5" για HDD, ή

Εξωτερικά 6 x 5,25"; Εσωτερικά 3x 3,5" για HDD, ή

Εξωτερικά 9 x 5,25"

7 Expansion Slots

Top I/O

Διακόπτες ON / OFF και reset

2 x USB 2.0

1 x IEEE 1394 (FireWire®, i.Link®)

Είσοδος και έξοδος ήχου

Βάρος: 8,4 κιλά

Διαστάσεις: 49,3 εκ. (ύψος) x 46,7 εκ. (βάθος) x 20,6 εκ. (πλάτος)

αφου εχει ανεμιστηρακια αυτο ηδη για συστηματα ψηξεις πρεπει να ψαξω? (αν ναι εχω ηδη 2 αρα δεν χρειαζται να μου απαντισετε αν η απαντηση ειναι ναι)

*και οθονη αυτη θα παρω Samsung SyncMaster 2494LW - 24" - LCD Display

Δημοσ.

Συμβουλή: βάζε απλά τα links και θα τα διαβάζουν αυτοί που ενδιαφέρονται να σε βοηθήσουν.

Έτσι όπως τα κάνεις όλα αντιγραφή, δεν παίζει κανείς να κάτσει να διαβάσει το post σου.

Δημοσ.

Link--η μιτρικη

Link--2χ2 gb ram

Link--και ο πυργος

Link--και τελικα θα παρω και τροφοδοτικο

Link--καρτα γραφικων

Link--καρτα ηχου

επειδη ειμαι ψιλοασχετος δεν ξερω αν ολα αυτα ταιριαζουν :Ρ

και απο επεξεργαστες δεν ξεω για αυτο περιμενω τις γνωμες σας

Δημοσ.

Link--η μιτρικη

Link--2χ2 gb ram

Link--και ο πυργος

Link--και τελικα θα παρω και τροφοδοτικο

Link--καρτα γραφικων

Link--καρτα ηχου

επειδη ειμαι ψιλοασχετος δεν ξερω αν ολα αυτα ταιριαζουν :Ρ

και απο επεξεργαστες δεν ξεω για αυτο περιμενω τις γνωμες σας

βασικα εχεις ξεχασει να βαλεις επεξεργαστη,σκληρο δισκο και dvd-rw.

H μητρικη που επελεξες ειναι πανακριβη,δεν χρειαζεσαι καρτα ηχου μιας και θα ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη γενικα πες μου απο πιο καταστημα(τοποθεσια) σε βολευει να αγορασεις (ή δεν εχεις προβλημα ) και ποσα χρηματα διαθετεις ...

Δημοσ.

πιστωτικη δεν εχω,καταστηματα του τυπου πλαισιο,e-shop δεν εχω. σκληρους εχω 2 σατα επεξεργαστη δεν ξερω ποιον και καρτα ηχου βασικα δεν θα βαλω.το dvd-rw τι ειναι?

Δημοσ.

πιστωτικη δεν εχω,καταστηματα του τυπου πλαισιο,e-shop δεν εχω. σκληρους εχω 2 σατα επεξεργαστη δεν ξερω ποιον και καρτα ηχου βασικα δεν θα βαλω.το dvd-rw τι ειναι?

Πες μου απο ποιο μερος εισαι (πχ Λαρισα ) για να ξερω απο ποιο καταστημα σου φτιαξω τη συνθεση ειδαλως πρεπει να κανεις παραγγελια απο το ιντερνετ θα ζητησεις να στο συναρμολογησουν απο το καταστημα που θα κανεις την αγορα (δεν χρεωνεται) και θα πληρωσεις οταν σουν ερθει το Pc με το ταχυδρομειο .

dvd-rw ειναι η συσκευη που βαζουμε στον υπολογιστη για να γραφουμε cd ,dvd

Επειδη θα πλεξουμε αν σε ρωταω για τους σκληρους δες κατι ετοιμο που περιλαμβανει και σκληρο ....

magicalsnap201011292256.png

στα 500 ευρώ που διαθέτεις πάνω κάτω τα ίδια κομμάτια θα βάλεις......

Δημοσ.

βασικα η μιτρικη ποια ειναι δεν διακρινεται ευκολα...αλλα και παλυ 8ελω να ειναι παρα πολυ καλος ο υπολογιστης.για την μιτρικη πιο πανω δεν εχω προβλημα ή και με τα αλλα εχω τα λεφτα

ειμαι απο εδεσσα

Δημοσ.

H μητρική είναι η Asrock 760gm-gs3, γενικά η παραπάνω σύνθεση είναι ένας ωραίος μέσος όρος που δε θα απογοητεύσει πουθενά...

Δημοσ.

βασικα η μιτρικη ποια ειναι δεν διακρινεται ευκολα...αλλα και παλυ 8ελω να ειναι παρα πολυ καλος ο υπολογιστης.για την μιτρικη πιο πανω δεν εχω προβλημα ή και με τα αλλα εχω τα λεφτα

ειμαι απο εδεσσα

το καταστημα απο το οποιο εκανα την συνθεση ειναι στη θεσσαλονικη και ονομαζεται vision studio

http://www.visionstudio.gr

Δημοσ.

καμια αλλη συνθεση? φταστε τα 800 ευρω αφοβα...αν μπορειτε βαλτε πυργο και να ειναι αρκετα μεγαλος και με κανα 3-4 ανεμιστηρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...