Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή τι εννοείς βόμβα; Δεν εχει φυσικά βόμβες το παιχνίδι...

Αυτό γίνεται σε όλες τις πιστες; Με ποιούς παίζεις; Good/Bad ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το παιχνίδι. Έχω ξεκινήσει campaign και ενώ τελειώνω κανονικά την πρώτη αποστολή σκοτώνοντας τον Balrog και ξεκινάει η δεύτερη (αυτή που παίρνεις τον στρατό του Rohan και διαλέγεις μία από τις 3 επιλογές που σου δίνει) μετά από 2-3 λεπτά πεθαίνουν όλοι οι στρατιώτες μου και μου λέει ξαφνικά "Defeated"!!!

Ξέρει κανείς τί παίζει???

Δημοσ.

Και μένα το έκανε αυτο. Παίξε ξανά την προηγούμενη αποστολή προς το τέλος ωστε να την τελειωσεις και να ξαναρχίσει η επόμενη.

Δημοσ.

To Thread εχει πάρει άλλη κατεύθυνση, αλλά αφού είναι τζάμπα, ας πω και εγώ τη γνώμη μου για το παιχνίδι.

Φοβερά γραφικά, φοβερός ήχος, πραγματική κινηματογραφική αίσθηση, αλλά σαν παιχνίδι...

Από στρατηγική, τίποτα. Δεν υπάρχει πουθενά η ανάγκη να σκεφτείς το παραμικρό, ούε καν τί μονάδες να φτιάξεις, αφού σε κάθε επίπεδο είναι ελάχιστες οι επιλογές σου. Από τα screenshots περίμενα κάτι σε Total War, αλλά τελικά το LotR είναι πιο ρηχό και από το Generals (ως gameplay). Τα επίπεδα πάλι όπου χειρίζεσαι την συντροφιά είναι καλούτσικά, αλλά πάλι πολύ ρηχά για RPG.

Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι ακριβώς και παιχνίδι, πιο πολύ σε interactive movie μου φέρνει, όπου ξαναζείς τις καλύτερες στιγμές της τριλογίας. Ίσως είναι καλό να το αποκτήσει κανείς μαζί με ολόκληρη την τριλογία σε DVD, για να έχει τα πάντα γύρω από την τριλογία (και φυσικά χρειάζονται και τα βιβλία)...

Δημοσ.

Καλα για κανε εσυ ενα στρατό μόνο από άλογα και στείλε τους στις τελευταίες πίστες ενάντια σε 2-3 battalions pikemen....Θυμαράκια θα γίνουν..

Δημοσ.

Το πρόβλημα του παιχνιδιού δεν είναι ότι είναι εύκολο, αλλά απλοϊκό. Όταν έχεις τόσες (σε επιλογή τοποθεσίας, κτιρίων και μονάδων) λίγες επιλογές, τότε δεν έχεις και στρατηγική. Κάνεις μερικά κλικ, νικάς και βλέπεις το επόμενο (φοβερό) βίντεο.

Εντάξει, είναι καταπληκτικό το πώς οι Rohirim σαρώνουν τα Orcs όταν επιτίθενται, αλλά τελικά δεν αρκεί μόνο αυτό για να πεις ότι ένα παιχνίδι είναι καλό.

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ το παιχνίδι εδώ και λίγες μέρες και νομίζω πως είναι τέλειο! Δεν έχω καταλάβει όμως κάτι. Όταν διαλέγω πέντε soldiers και πάω το βελάκι πάνω σε archers, το βελάκι γίνεται κάπως αλλιώς, όπως στη φωτογραφία! Τι γίνεται μ' αυτό και πού χρησιμεύει?

post-20774-129062920529_thumb.jpg

Δημοσ.

Kaneis JOIN ta 2 tagmata. Gia na prostateuoun tous toksotes oi footmen kai anapoda. Axristo kata ti gnwmi mou., Footmen se olo to game den ekana para mono stis arxikes apostoles. Olo ippiko (me toksa kai spa8ia) kai toksotes pezous eixa kai imoun basilias. Eidika sti teleytaia pista, tin teleiwsa xanontas ena battalion apo toksotes mono!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...