coby Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ίσως παραφέρθηκα :P... Ότι έχει σχέση με το LOTR με πορώνει!
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 to warhammer 40000 to exeis pexei coby?
The Crow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ το έχω παίξει!!Πολύ καλύτερο και δε σέρνεται σαν το Battle for middle earth.
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 akrivos!pisteyo pernei ton fetino titlo tou kaliterou rts!
DarkOrion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 vasika to exw kai egw (mou to esteile o theios ) alla den exw paiksei akoma. Thelw prwta na paiksw to battle for middle earth..
coby Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 to warhammer 40000 to exeis pexei coby? Όχι αλλά απ'ότι έχω διαβάσει πρέπει να είναι πολύ καλό...
aneleitos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά, το παιχνίδι έχει πρόβλημα σοβαρό. Η εταιρία που το διαθέτει πρόκειται να αποσύρει ΟΛΕΣ τις κόπιες και να τις αντικαταστήσει με άλλες χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να το αγοράσετε και τώρα αλλα κάποια στιγμή θα σας ζητηθεί να το επιστρέψετε και να σας δοθεί το΄κανονικό που δε θα έχει πρόβλημα. Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους......και είναι και Χριστόύγεννα (εποχή αιχμής) μπρρρρρρρ
Johny4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Eno fainotan kalo telika kataferan kai to ekanan skata. Krima i VU kai i EA na min mboroun na bgaloun ena swsto paixnidi.
gk1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 TO EXW DYO WRES K ENA EXW NA PW:APISTEYTA KALO!! DEN TO PERIMENA TOSO KALO ALLA EINE!!! EMENA STO SETUP MOY EGYNE KANONIKA K TREXI APISTEYTA KALA!!!
pseira Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Γιατί το έκαναν σκατά; μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Αρκετές μονάδες, πολλοί πολλοί εχθροί, στρατηγική σκέψη ειδικά όταν σε πολιορκούν (minas tirith....) Δε λέω είναι πολύ βαρύ...Ακόμα και στην 6800GT μου, σέρνεται όταν έχει άπειρα ανθρωπάκια.... τεσπα..ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο patch...Το geometry instancing που είναι;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 h poliorkia ths Minas Anor spernei pantws exei kapoia parado3a...px katafera (siga to dyskolo) na stamathsw ton Grond apo to na spasei thn pylh...epishs o Theoden den pe8ainei, o Boromir mia apo ta gidia opws kai o Gandalf den "xanetai" sthn Khazad-Dum enw ta Ents skotwnoun ton Saruman...ee psilo 3eftyla etsi?
pseira Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Καλά η πολιορκία της Μινας τίριθ είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολη αν ο Grond σπάσει την πόρτα και εσυ έχεις από πίσω πολλούς τοξότες (και στις επάλξεις της εισόδου) Επειδή ο Grond αφήνει πολύ στενό πέρασμα, έρχονται πολύ λίγοι εχθροί και τους σκοτώνεις άνετα... Επίσης αν θέλετε να βγάλετε πολύ εύκολα την πίστα, αφήστε ότι Ιππικό έχετε, εκτός κάστρου μέχρι να έρθουν οι δυνάμεις της Mordor. Μόλις φτάσουν, καταστρέψτε τους τις 2 βάσεις. Οι εχθροί που έρχονται δε θα σας ενοχλήσουν!! Και εφόσον δεν έχουν και βάσεις έρχονται κατα κύματα σε αντιμετωπίσιμους αριθμούς.
snik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 παιδια και εγω το δοκιμασα το παιχνιδι μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλο αλλα και πολυ βαρυ να φανταστειτε με μια 9600ΧΤ παιζω το ΗL 2 με ολα στο hight και σε αυτο μερικες φορες κανει το κληματα του ελπιζω να διωρθωθει με κανα patch
apostolt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Πολυ στημενο ρε παιδια το παιχνιδι πανω στην ταινια.Θα το ηθελα πιο free να κανεις επιθεση εσυ οπου θες και οχι να σου δινει καποιες επιλογες και να διαλεγεις. Κατα τη γνωμη μου μοιαζει αρκετα με το Warcraft 3 στο θεμα heroes (το οποιο με φοβισε στην αρχη) αλλα τελικα το βρισκω πολυ καλο.
Str Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 to game einai poli kalo...mallon einai idaniko gia fans... kai epeidi eimai fan den ksero ti leei san "katharo" rts... ntaks, gia tis apokliseis, game einai re paidia...emena mou arese pou katafra (treli prospatheia leme... ) na allakso to "rou" tis istorias... alla kai poli kala grafika exei kai diafores monades kai specials (analoga me tis perioxes pou polemas pairneis diafora bonus) kai tous iroes pou goustarame KAI OPOS KAI NA TO KANOUME EINAI ENAS AKSIOPREPIS LORD!!!!... soz guys alla eimai kai ligo gavlomenos me to game... kai opos eipa kai gia tis tainies...nomizo pos einai apla VASISMENO sta vivlia...den einai katheafti metafora kai gia afto to sigxoro... (BTW, se sempron 2600+ @ 2800+, 512 D-DDR, 9600XT ktl trexei mia xara ola energopoiimena se 800x600...exo kai 15' monitor opote den einai tragiki i analisi...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.