Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sto hard to teleiwses? telika εγώ katafera na to αντιγράψω σε dvd με iso/udf mode με το nero. Σε σκέτο iso ή σε σκέτο udf δεν το κάνει εγκατάσταση σωστά και κολλάει σε διάφορα σημεία(αφού δείχνει ότι το γράφει σωστά έτσι όμως). Κι εσείς σε iso/udf το έχετε γράψει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό...

Δημοσ.

Πεδιά αγόρασα σήμερα το πεχνίδι κόπια φυσικά και μου βγάζει πρόβλημα

Autorun.exe

Unuble to locate required file or required file is corrupted.

Και αναφέρεται στο path me to AutoRun GUI.DLL

Οποιος ξέρει τίποτα Please είναι πεχνιδάρα ρε γαμώτο και να μην δουλεύει πάει πολλύ :? ποίος δίνει λεφτά για προτότυπο και πάλι δεν είναι και σίγουρο οτι θα μου δουλέψει :?

thanks

Δημοσ.

Έκανα on-line παραγγελία στο «Παπασωτηρίου» αλλά δεν το αποστέλλουν γιατι το παιχνίδι εχει προβλήματα κατά την εγκατάσταση… περιμένουν άλλη παρτίδα.

Δημοσ.

προς tetix

εγω εκανα copy ολα τα αρχεια σε ενα φακελο στο δισκο απο το DVD.

μετα εβαλα κατι αρχεια *.txt απο τον game του DVD /support/*.* στον φακελο του δισκου και μετα εγραψα τον φακελο (game) με ολα τα αρχεια σε dvd ME TO NERO.

Εκανε κανονικα setup & perasa και το crack game.dat kai paizei mia xara xoris dvd.

κοντευω να το τελιωσω :)

Δημοσ.

σε μενα κολλουσε στο setup 64% ζηταγε κατι /σθππορτ/*.txt

kane οτι σου ειπα και καψε ενα dvd/rw για δοκιμη

σε μενα επαιξε μετα με το πρωτο setup

καλο gaming :)

Δημοσ.

στο 64% είναι το γνωστό πρόβλημα με το αρχείο txt. Εγώ (δεν ξέρω μάλλον δεν έτυχε σε κανένα άλλον) είχα πρόβλημα και σε διάφορα άλλα σημεία της εγκατάστασης (κάθε φορα και διαφορετικό). Τι να πω;;; Δεν ξέρω... :( Τελικά όπως είπα μόνο με το nero και με iso/udf compilation κατάφερα να το γράψω και να το κάνω επιτυχώς εγκατάσταση από το dvd. Από τον δίσκο μπορούσα από την αρχή (βάζοντας ύστερα και το .dat) άλλα αυτό που θέλω να κάνω είναι να το δώσω και σε άλλους... Όποτε όλα καλά τώρα

oxi sto easy. σοβαρά μιλάς; Μάλλον πλάκα κάνεις. Στο easy είναι για τον σούτσο :D

Δημοσ.

To brovlima einai gnwsto! Kai se emena auto ekane! Apla copy-paste ola ta arxeia ston skliro mas disko metanomasia to "lasmig.txt" (vriskete Support/sv/ ) as fenete "a" den einai "a" einai "a" me umlaut (germanika) svisteto kai grapseto me to xeri!! Meta install apo ton skliro mas disko!! Enjoy !!! :)

Δημοσ.

Άνοιξα το Iso με το UltraISO έκανα rename το lasmig.txt σε lasmig2.txt και το έκανα εγκατάσταση με Daemon Tools.... Παιχνιδάρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...