Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αλλάζω το μέγεθος μιας εικόνας;

Π.χ. μια εικόνα που είναι 300x300 pixels να μπορώ να την μετατρέψω σε 100x100 pixels.

Παλαιότερα είχα ένα αλλά δεν θυμάμαι ποιο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να αλλάζω το μέγεθος μιας εικόνας;

Π.χ. μια εικόνα που είναι 300x300 pixels να μπορώ να την μετατρέψω σε 100x100 pixels.

Ευχαριστώ

Το photoshop κανει ακριβως αυτο που θες και ευκολα..

Ακομα πιο ευκολα με το Paint(ζωγραφικη) των windows!!!

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο VSO Image Resizer 4.

Ψάχνοντας στο Google βρήκα και το Picnik.

Ναι τα Win7 Ultimate 64-bit έχω αλλά το msPaint δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Εγώ θέλω να κάνω resize μια foto που έχω π.χ. στον υπολογιστή μου και όχι να φτιάξω μια ζωγραφιά και να την κάνω resize.

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Ναι τα Win7 Ultimate 64-bit έχω αλλά το msPaint δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Εγώ θέλω να κάνω resize μια foto που έχω π.χ. στον υπολογιστή μου και όχι να φτιάξω μια ζωγραφιά και να την κάνω resize.

το mspaint είναι η ζωγραφική τον windows, απλά θα φορτώσεις την εικόνα και θα την κάνεις resize από εκεί

αφού έκανες την δουλεία σου, μια χαρά :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Ευχαριστώ

Popye ρίξε μια ματιά στο irfanview. Είναι μικρό, δωρεάν, γρήγορο και αν βάλεις και τα Plugins (δωρεάν, ελαφριά και πλούσια) κάνει ... ιερείς! Χρόνια χρήστης του irfanview. Όταν είμαι σε ξένο υπολογιστή, το Paint των windows κάνει τη δουλειά μου.

Το photoshop κανει ακριβως αυτο που θες και ευκολα..

Λίγο υπερβολικός; PHOTOSHOP για ένα image resize; Λίγο υπερβολικός; 800MB εγκατάσταση για ένα image resize;

Δημοσ.

Irfan view και ξερό ψωμί.

σωστός!! δε χρειάζεται κάτι άλλο για τις φωτογραφίες του κανείς...

αλλά αν πρόκειται μόνο για μια αλλαγή μεγέθους, έχει ένα μάτσο σελίδες

που το κάνεις online επί τόπου, χωρίς να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα.

π.χ. Pixlr, Picresize κ.ά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...