bosei Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ φέτος (3η λυκείου) λόγω της χαμηλής βάσης της σχολής που θέλω (3949) δεν διαβάζω κυριολεκτικά τίποτα ούτε για σχολείο ούτε για φροντηστήριο παρά μόνο όταν έχω Ανάπτυξη Εφαρμογών (1 φορά την βδομάδα) διαβάζω 30 λεπτά. Αλλά και γενικά ποτέ δεν διάβαζα με μερικές εξαιρέσεις όταν μέσα στις χρονιές μου ρχόταν να διαβάσω.
PavelX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Σου εύχομαι να βγάλεις 3949 μόρια και η βάση να ανέβει στα 3950. edit: Τότε γιατί πας φροντιστήριο;
bosei Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί να μου τη δώσει και να θέλω να μπω κάπου αλλού... Επιπλέον ε δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι...πρέπει να πάω φροντηστήριο να κάνω και λίγο χαβαλέ...να ανοίξει και λίγο το μάτι μου
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεί να μου τη δώσει και να θέλω να μπω κάπου αλλού... Επιπλέον ε δεν μπορώ να κάθομαι σπίτι...πρέπει να πάω φροντηστήριο να κάνω και λίγο χαβαλέ...να ανοίξει και λίγο το μάτι μου Ωραίος μάγκα μου σε πάω. . Αν και τώρα θα αρχίσουν τα κλάσσικά: "Δε σκέφτεσαι τους γονείς σου που πληρώνουν,μπλα μπλα μπλα" από υποκριτές τους οποίους τους νοιάζουν τα λεφτά που ξοδεύουν οι γονείς κάποιου άγνωστου από το ίντερνετ κ πάει λέγοντας.
black_widow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ φέτος (3η λυκείου) λόγω της χαμηλής βάσης της σχολής που θέλω (3949) δεν διαβάζω κυριολεκτικά τίποτα ούτε για σχολείο ούτε για φροντηστήριο παρά μόνο όταν έχω Ανάπτυξη Εφαρμογών (1 φορά την βδομάδα) διαβάζω 30 λεπτά. Αλλά και γενικά ποτέ δεν διάβαζα με μερικές εξαιρέσεις όταν μέσα στις χρονιές μου ρχόταν να διαβάσω. Καλύτερα να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο και τα υπόλοιπα μαθήματα , φαντάζομαι ότι στη σχολή που θες όσο χαμηλόβαθμη και αν είναι θα χρειάζεται να έχεις κάποιες γνώσεις από το λύκειο ( μαθηματικά , φυσική κ.λ.π. ).
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μηδέν ώρες διάβασμα σε γυμνάσιο-λύκειο. Να πά να γαμηθούν έλεγα. Το σχολικό σύστημα με είχε κάνει να μισώ το διάβασμα. Και το πανεπιστήμιο σχεδόν τα ίδια σκατά είναι. Παρόλο που η φιλοσοφία του- θεωρητικά- είναι άλλη από αυτή της βασικής εκπαίδευσης, στην πραγματικότητα σε ωθεί να διαβάζεις μηχανικά σαν ρομπότ και συνεχίζει να προάγει τις αξίες της βαθμοθηρίας, της παπαγαλίας και της (Ιεράς) εξέτασης. Άλλο αν την ψυλλιαστείς από μόνος σου και αρχίζεις να διαβάζεις πλέον για τον εαυτό σου και όχι για να εξεταστείς/περάσεις/πάρεις χαρτί/γαμήσεις τους άλλους/βρείς δουλειά/για τη φουκαριάρα τη μάνα σου.
insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 1. Καλά αυτό με τη φουκαριάρα τη μάνα είναι ηρωικό. Της δικιάς μου της πήρε μία δεκαετία αφότου ενηλικιώθηκα να σταματήσει να με ρωτάει πως πάει η μελέτη. 2. Όταν πια πίστευα ότι για εμένα το διάβασμα τέλειωσε, ο διευθυντής μου, 30 λεπτά αργότερα μου ευχήθηκε καλό κουράγιο για αυτά αυτά που πρέπει να μελετήσω από εκείνη τη στιγμή και έπειτα...
bosei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλύτερα να αρχίσεις να διαβάζεις λίγο και τα υπόλοιπα μαθήματα , φαντάζομαι ότι στη σχολή που θες όσο χαμηλόβαθμη και αν είναι θα χρειάζεται να έχεις κάποιες γνώσεις από το λύκειο ( μαθηματικά , φυσική κ.λ.π. ). Δεν είμαι σε κατάσταση να μην ξέρω τι μου γίνεται...έχω μία μικρή επαφή...άλλωστε οι διάφορες αναλαμπές διαβάσματος που είχα αφορούσαν αυτά τα μαθήματα και όταν τα διάβαζα πήγαινα καλά.
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Όταν πια πίστευα ότι για εμένα το διάβασμα τέλειωσε Διορίστηκες στο δημόσιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.