Muchacho Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Για τους μαθητές και πρώην. Ρε παιδιά με το χέρι στην καρδιά. Πόση ώρα διαβάζετε/ατε τα μαθήματα του σχολείου. Να τα διαβάσετε όλα όμως όχι τα μισά. Εγώ διαβάζω πάνω-κάτω 30-40 λεπτά. Εσείς; Το θεμα ειναι να τα μαθαινεις.Εσυ μπορει να κανεις 40 λεπτα αλλος μπορει να κανει 6ωρες.
evabb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι να τα μαθαινεις.Εσυ μπορει να κανεις 40 λεπτα αλλος μπορει να κανει 6ωρες. αυτο να λεγεται, το βλεπω και στο πανεπιστημειο.
CaptainHog Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 κ εγω διαβαζα..απ εξω ειχα το βιβλιο πχ των μαθηματικων και απο μεσα ΚΟΜΙΞ....χεχεχεχ ακομα φωναζει η μανα μου!!! δεν θυμαμαι ποτε διαβασα τελευταια φορα βιβλιο του σχολειου.στις εξετασεις πηγενα χυμα κ οτι εγραφα.το θεμα ειναι οτι περναγα ρε πουστη μου.... ωραια χρονια!!!!!!!!
athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι και τι θες να κανεις στη ζωη σου . Αλλο θεμα βεβαια, και δε πιστευω οτι παντα εχει αμεση σχεση με το διαβασμα με την εννοια που εχει εδω. Να παπαγαλιζεις δηλαδη σελιδες και σελιδες και να μη καταλαβαινεις τιποτα στην ουσια απο οσα εμαθες αλλα τουαλαχιστον στο Ελλαδα μονο αυτο αρκει για να γινεις "κατι".
eSATA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Χμμ... 1η γυμανσίσου διάβαζα 5ωρα... Ήμουν και απουσιολόγος αμέ.. Από 2α-3η 1-30min. Και στην 3η διάβασα σε εξετάσεις. Όχι πάνω από 3ωρο την ημέρα.
evabb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Χμμ... 1η γυμανσίσου διάβαζα 5ωρα... Ήμουν και απουσιολόγος αμέ.. Από 2α-3η 1-30min. Και στην 3η διάβασα σε εξετάσεις. Όχι πάνω από 3ωρο την ημέρα. δεν υπαρχεις ρε ολη μου την ζωη αποσιολογος και σημαιοφορος σε δυο διαφορετικα λυκεια και ξυνομουν :P
evabb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ είχα και ίντερνετ όμως. αμα εβλεπες τα πσ οταν ημουν πρωτη γυμνασιου θα εκλαιγες, ειδικα αυτα που ειχαμε στο σχολειο, που για να ανοιξει ηταν τοσο περιπλοκο οσο να βαλεις μπρος πυρηνικο αντιδραστηρα.
CtrlFreak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μμμ κανένας άλλος! Παρεμπιπτόντως πάω 1η Γυμνασίου. Αφού είσαι τόσο δώσε βάση σε φυσική-μαθηματικά, όχι τρελά πράγματα απλά λύνε τις ασκήσεις που σου βάζουν στο σχολείο. Είναι αλυσίδα σε κάθε τάξη και θέλουν προσοχή για μετά. Για τα άλλα δεν αξίζει λεπτό.
silverthunder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 σχολειο παντα τυπικο δυοωρακι, μετα β,γ λυκειου τετραωρακια και τωρα πανεπιστημιο καθημερινο δυοωρακι με πικ στις εξεταστικες οχτω με δεκα ωρες...αν εισαι παντος γυμνασιο παρτο χαλαρα...
De@th L0rd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Χαχ διαβάζω τα τελευταία μαθήματα για πτυχίο,κ παράλληλα κάνω κ την πτυχιακή.Ένα 8ωρο minimum τη μέρα. Βέβαια άλλος μπορεί να βγάλει την ίδια ύλη με 3 ώρες διάβασμα, αλλά τι να κάνουμε...
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Α είσαι πάνω από 35 ε. οχι απλα οι υπολογιστες του σχολειου ηταν εκει απο το 40
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μελέταγα αρκετά στο σχολείο, πλην 1ης και 2ας λυκείου που είχα μία κατακόρυφη πτώση, όταν ανακάλυψα το ταλέντο μου στις κυρίες και η ενασχόληση μου με την καλαθοσφαίριση ήταν καθημερινή. Από εκεί και πέρα, στην 3η διάβασα για να μπω (έγραψα κάτω από τις προσδοκίες μου), αλλά αποφάσισα πως δε θέλω να ξαναδιαβάσω τα ίδια για μια "καλύτερη σχολή". Στο πανεπιστήμιο αβέρτα τον έπαιζα. Τον πρώτο Σεπτεμβριο χρώσταγα 11/12, πέρασα τα 10 και από εκεί και πέρα κρατιόμουν σε φόρμα, Φεβρουάριο και Σεπτεμβριο (ο Ιούνιος ήταν καμένος). Στο πρώτο μεταπτυχιακό διάβασα πολύ, πάρα πολύ υπερβολικά πολύ, αλλά από εκεί και πέρα έκοψα τις μαλακίες. Γενικά, περισσότερο μελετάω τώρα, παρά όταν ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω.
panos2171 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Γυμνασιο-λυκειο εξυνα τα @@ μου.Μονο στις πανελληνιες διαβαζα 8ωρο.Πανεπιστημιο το πολυ 3 ωρες την ημερα πριν την εξεταστικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.